Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

arkadaşım katılıyorum sana ben 40 bile yoktum hamile kaldığımda şimdi 20 haftalık hamileyim ve 6 kilo aldım çokta memnunum mümkünse 50 yi geçmek istiyorum boyumun da kısa olmasına rağmen..hayatım boyunca hep zayıftım hep kilo alma derdindeydim şimdi aldıklarımı hiç vermek istemiyorum..

ya canım 42.5 kılodayken de çok zayıf durmuyordum masallah yagım daha fazladır kasa gore yanı oyle çöp gıbı olmadım hiç o yuzden bana göre ıdeal kılo da oydu zaten bacaklarım falan dolgundur bıldıgın turk kadın tıpı ust ınce alt bıraz daha kalın,sımdı de kalça falan buyumeye basladı ondan tedırgınım boy da kısa yoksa hıc sorun degıl canım bakalım ne olacagız

53,54 kiloyla hamile kaldım simdi 26. haftasındayım ve 62 kiloyum ama hiç belli değil sadece gobeğim buyuyor, boyum 172

ben 36 haftalık hamileyim 11,5 kilo aldım bebişimde 3 kiloya yakın çünkü geçen hafta 2kilo 650 gramdı şimdi 3e yakındır...

canım gözünaydın
darısı bizlerin başına :Saruboceq: yerimseniben
sositososito 34 haft : 7 kilo aldım :1shok:
bebişim 2200 gr :

selamlar..ben 21 haftalık hamileyim geçen hafta kontrole gittim 8 kilo aldım hamileliğmden bu yana..bebeğimin kilosu da 360 gr normal mi sizce?doktorum normal dedi ama bana küçükmüş gibi gelio

selamlar..ben 21 haftalık hamileyim geçen hafta kontrole gittim 8 kilo aldım hamileliğmden bu yana..bebeğimin kilosu da 360 gr normal mi sizce?doktorum normal dedi ama bana küçükmüş gibi gelio
slm canım hayrlı olsun öncelikle bebişin
benim 21 haftalıkken 280 gr dı çok ama çok üzülüyordum mafoldumben
ve kendi kendimi motive etttim bebişimin gelişimi için gıdalar yedim zorladım kendimi
şimdi çok şükür gayet iyi zemuszemus
yani kafana takma ve bebeğin gayet normal :lepi: korkma kafanada takama derim
hayrlı doğumlar :CüvCüv: klava:

ben 54 le hamıle kaldım 6 ayda 5 klo almısım 25+0 haftamda 960 gr 33 cm di ıyımı sizce prensesım ama bana biraz zayıf gıbı gelıyo

teşekkür ederim canım rahatladım şimdi..gerçektende takmamak gerek bazen..inşallah sende hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına..

Ben en son dun gittim bebeğimde 39 hafta 2 gunluk ben 13 kilo aldım bebeğimde 3750 gr olmuş Masallah benim oğlusuma sositososito

bende 54 ile başladım 61 kiloyum.21.haftadayım.bebeğim daha 250 gr.dr normal diyor ama bana ,küçük gibi geldi.kiloyu kendimize alıyoruz ya çok üzülüyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…