Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

merhaba, 18. haftamdayım 64 ile hamile kaldım 2 kilo almışım... önümüzdeki ay 500 gram almayı planlıyorum hizli gitmemek lazım...

annem toplam 7 kayınvalidem toplam 9 kiloyla doğurmuş; ben de onlar gibi olurum umarım...

kızlar ben de 18. haftamdayım 1.200 kg aldım bebişim de 17+6da 156 gr dı

37+0 dayım 10 yada 11 kilo aldım bebişimde kilosuda haftasına göre epey fazla:)

ben de bu sabah ıtıabrıyle 26.haftaya gırdım ve tammmm 7 kg aldım( kızım da gecen afta 665 gr dı.

34. haftada kızım 3.100 gramdı.boyu da 46 cm.di şimdi bi dahaki kontrol 36. haftada bakalım kaç kilo olmuş benim tosuncuk çok merak ediyorum.doktor çok kilolu deyip duruyor. bende şimdiye dek 9 kilo aldım.

bende 82 ile hamile kaldım ilk aylarda 74 e düştüm şuan da 79 kiloyum kızımda 2,200 gr maşşallah bana ve kızıma .):)

28. haftadayım bende 10 kilo aldım 67 oldum malesef..Halada almaya devam ediyorum Sanırım 20 kilo ile doğuma gireceğim.....

benim 34. hafta , 50 kiloydum şimdi 65 oldum, en son iki hafta önce oğluşuma 2200gr demişti doktorumuz, 36. haftada bakalım ne diycek

bende 37 aftalık gebeyim. ilk 4 ay sadece 2 kilo almıştım 5 ve 6 aylar da kanama dan dolayı yatak istirahati verildi işte o 2 ay içinde 9 kilo almıştım şuan toplamda 19 kilo almış bulunmaktayım bu çok fazla ama önüne geçemedim sağlık olsun tabi ama zor oluyor fazla kilo artışı zaten değişem ağırlık merkezini daha da olumsuz etkiliyor ve bel ağrıları dayanılmaz oluyor gün içindeki aktivitelerinizi etkiliyor umarım doğumdan sonra ideal kiloma dönmek çok zaman almaz ......

kızlar yaa alakasız olucak ama bu bebek takvimi nasıl yapılıyo ben beceremedim

bu arada 18 haftalık hamileyim benim bebek 229 gr netten bakıyorum normalin üstünde kafama takılıyo bu durum 18 haftalıklar var mı sizin bebekler kaç gr

25 haftadayim gebel'['m'n ba;inda 55 şimdi ise 62 kiloyum cok yemiyorumda neden acaba verebilirmiyim sonra:111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…