Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

33haftadayim 10 kilo aldim,2 hafta önce bebisim 1500 di, doktor normal dedi sadece toplu bi bebek degil dedi, ama bana kucuk geliyo buradaki bebekleri karsilastirinca,cok üzuluyorum nasil kilo aldiranilirim ki?yarin kontrolumuz var umarim biraz buyumustur

Zaten son haftalar daha çok alıyor canım bebek takma kafana muz keciboynuzu pekmezi ve badem in bebeğe kilo aldırdı okudum bi dene istersen

Pekmez ve muzu 2 haftadir deniyorum bakalim faydasi olacak mi,3 kilo olsun en azindan.tesekkur ederim cnm,bademi de yemeye baslayayim

Pekmez ve muzu 2 haftadir deniyorum bakalim faydasi olacak mi,3 kilo olsun en azindan.tesekkur ederim cnm,bademi de yemeye baslayayim
Rica ederim tatlım yalnız kavrulmamiş olanını tercih et besleyici olsun

Bu arada çok güzel kilo alımı n inşallah bende çok kilo almadan hamileligim tamamlarim

25. haftamızdayız 767 gram dedi bebişimin kilosuna doktor haftasonu. ben de 59 ile hamile kaldım. İlk aylarda 54 e düştüm şimdi tekrar 59 kilodayım. İnşallah herşey yolunda gider kızlar hepimiz için

Aranızda en şişko olan benmiyim yani 52 kilocuktum şimdi 67 kiloyum daha 27 haftalık olmama ragmen 15 kilo almısım yandım ben kaç kilo ile bitiririm artık düsünemiyorum21+4 ken kızım 459 grmdi bu ayın sonunda kontrolum var bakalım yediklerim sadece banamı yaramış yoksa kuzucuğumada yaramışmı çok merak ediyorum

4aylık hamişim 65le hamile kaldım 68 kiloyum 80i bulurum sanrm:) boyum:1.70

Çok iyisini bence canım nasıl az kilo aldın yani dikkat ettin mi
HAMİLEYİM DİYE İKİ KİŞİLİK YEMEDİM HER ZAMANKİ GİBİ 3 ÖĞÜNÜMÜ YEDİM .AYRICA HERGÜN 1 TANE MUZ VE YANINDA HERHANGİ BİR TANE MEYVE YİYORUM .1-2 BARDAK SÜT İÇİYORUM.HAMUR İŞİ TATLI ABUR CUBUR PİLAV FALAN AZ YİYORUM .BOL BOL SU İÇİYORUM.

Pilav makarna hamur işleri tatlılar direk aldırıyor. Hiç yemiyor değilim ama abartmıyorum tatlı ile aram yok zaten. meyve ve ayran içiyorum bol bol. 29 haftada 7 kilo aldım. Abur cubur zaten yemiyorum. Çikolata da çok nadir canım isterse bir ısırık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…