Rica ederim tatlım yalnız kavrulmamiş olanını tercih et besleyici olsunPekmez ve muzu 2 haftadir deniyorum bakalim faydasi olacak mi,3 kilo olsun en azindan.tesekkur ederim cnm,bademi de yemeye baslayayim
Pekmez ve muzu 2 haftadir deniyorum bakalim faydasi olacak mi,3 kilo olsun en azindan.tesekkur ederim cnm,bademi de yemeye baslayayim
Kuzum daha cok minik,saglikla buyusun insallahDaha 11haftaligiz biz
Insallah,Evet tatlım sen bizim iki katımız sin maşallah sağlıkla kucağına al inşallah sendeKuzum daha cok minik,saglikla buyusun insallah
Sagol cnm insallah, bugun doktora gittik 10 gunde 400gr almis,buyuyor kizim:)normalmis herseyInsallah,Evet tatlım sen bizim iki katımız sin maşallah sağlıkla kucağına al inşallah sende
21 . haftadayım verdiğim kilonun sadece 2.5 kilosunu geri aldım hala hamile kalmadan önceki kiloma ulaşmadım :)13. haftada 4 kilo verdim
Bulantı ve kusma dan dolayi mi verdin canım21 . haftadayım verdiğim kilonun sadece 2.5 kilosunu geri aldım hala hamile kalmadan önceki kiloma ulaşmadım :)
Çok iyisini bence canım nasıl az kilo aldın yani dikkat ettin mi29 .haftada ben 5 kilo aldım oğlum 1300gr
HAMİLEYİM DİYE İKİ KİŞİLİK YEMEDİM HER ZAMANKİ GİBİ 3 ÖĞÜNÜMÜ YEDİM .AYRICA HERGÜN 1 TANE MUZ VE YANINDA HERHANGİ BİR TANE MEYVE YİYORUM .1-2 BARDAK SÜT İÇİYORUM.HAMUR İŞİ TATLI ABUR CUBUR PİLAV FALAN AZ YİYORUM .BOL BOL SU İÇİYORUM.Çok iyisini bence canım nasıl az kilo aldın yani dikkat ettin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?