Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

Normalde cok cabuk kilo alan biriyim. Bu hafta 3. Ayimiz bitiyor hic kilo almamisim. Ikiz gebelik benimkisi ama birsey yiyemiyorum cok uzuluyorum . Yedigim seyler hep sabit makarna arada corba cok nadir pirasa ve karnabahari yiyebiliyorum ve sahab aksam tost ilk haftalar yumurta yiyiyordum ama simdi oda yok. Cok cabuk acikiyorum ama herseyden tiksindigim icin yiyemiyorum bu da iyi bisey degil

pardon ya sen ben gibi olamazsın.
sen 15. haftada kilo almaya başlamışsın, bence harikasın :)

Bilmiyorum canım iyi birşey mi ama yiyorum yiyorum ne kilo ne göbek..ben de onun için kıllanmaya başladım...bu hafta doktora sorayım diyorum, bende mi bir anormallik var...

Merhaba,
17. haftamın içindeyim. Hamile kaldığımdan beri her ay bir kilo almışım. Her doktor kontrolünde kilo 1 atıyor.
Bu ayki kontrolüm haftaya sanki şimdi daha çok almışım gibi hissediyorum bakalım göreceğiz..
Çok kilo alacakmışım gibi geliyor bir endişeleniyorum ama asıl önemli olan bebeğimin sağlıklı olması diye avutuyorum kendimi

Ben bu kilo olayının kesinlikle, yaş ve bünyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum. ilk hamileliğimde toplam 17 kilo aldım oğlum 38. haftalıkken normal doğumla 3850 gr doğdu. Yediklerime hiç dikkat etmemiştim ozamanlar. Aradan 10 sene geçti ve şimdi 2.bebeğime hamileyim. ilk 5 ay çok dikkat etmeme , hergün düzenli yürüyüş yapmama rağmen 10 kilo aldım baktımki çok üzülüyorum,sonrasında tartılmayıda bıraktım en son 6 aylıkken 12 kilo almıştım. Şuanda 28 haftalık gebeyim ve kaç kiloyla tamamlarım düşünemiyorum bile Bebeğimin sağlıklı olmasından başka birşey düşünmüyorum artık. Doğumdan sonra diyet ve sporla eski kiloma döneceğime inanıyorum. Eğer dikkat etmenize rağmen kilo alıyorsanız ve herhangi bir hastalığınız yoksa (şeker vs) kiloları çokda kafanıza takıp bu dönemde gereksiz stres yaşamayın derim ben. Malesef çevremde benden çok daha fazla yiyip yarım kadar kilo almayan hamileler var, bu şans meselesi..

26. Hafta bitmek üzere. İlk üç ay +0 hiç :)) ama 4,5,6. Ay toplam 8 kilo almışız. 58 ile başlamıştım 66yız. 70le bitirirmiyiz sizce ???????

Bende 81 kg ile hamile kaldım boyum var çok sırıtmıyor ama yine de çok endişeleniyorum.bugün ikili tarama yaptırdım 1 kg almışım.testler de iyi çıktı şükür ama bişeyi anlamadım.Bebeğin kaç haftalık olduğu sat göre hesaplanmıyor mu ? sat göre 13+4 ama bugünkü test sonuna göre 12+2 miş. Bunun hangisi doğru, böyle bişey yaşayan var mı ki ?

evet bebeğin kaç haftalık olduğunu ilk 8 hafta sat a göre söylüyorlar.sonrasında crl ölçümü yapılmaya başlanıyor 16. haftaya kadar .çünkü sizin tam yumurtlama gününüz tam 14. gün olmayabilir .benimki 24. gündü mesela 10 gün farklı çıkıyor bu yüzden . siz crl ölçümlerini (baş -popo uzunluğu)esas alın.

Mrb kızlar benim 24.haftam sadece 1kilo almışım doktora 4 gün önce gittim... hamile olmadan önce nasıl yiyorsam yine aynı öyle yiyecek asermiyorum inşallah az kilo ile devam eder..

Mrb kızlar benim 24.haftam sadece 1kilo almışım doktora 4 gün önce gittim... hamile olmadan önce nasıl yiyorsam yine aynı öyle yiyecek asermiyorum inşallah az kilo ile devam eder..
çok kilo almamak gerektiği doğru ama hamilelikte özellikle 5. aydan sonra alınan kalori miktarının arttırılması gerekiyor.zaten gerekli olan 1000 mg calsiyum ,protein ,vitamin ve minerali almaya kalkınca kalori direk artıyor.5. aydan itibaren ayda 1,5-2 kg almak gerekiyor .bebeğimiz muhakkak besleniyor fakat bizdeki depoları tüketiyor. ilerde kemik erimesi diş ve saç kaybı yaşamak istmiyorsak hailelikte iyi beslnmek gerekiyor.. hepimize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişler

merhaba arkadaşlar bende 22 haftalık hamileyim 52 kilo ile başladım suan 62 kiloyum ilk hamileliğim boyum oldugu için pek kilo almış gibi durmuyorum karnım baya çıktı ama bide kalçalarım :) prensesim 2 gün önce gittiğimde 459 grmdı

Canim cok doğru yazmissin ama bünye meselesi genetik bence ben herzaman ki gibi besleniyorum sutumu cevizimi balığı eksik etmiyorum degerlerimde allaha Şükür iyi yani bilerek az beslenme yapmıyorum önemli olan kilo alip almamak değil kendimizin ve bebisin sağlıklı olması

Ben de su ana kadar 1 kg aldim, ama ilk ay 3 kg falan vermistim istahsizlik yuzunden. Su an 47 kilodayim, omrumde ilk kez bu kiloya ciktim bebegim sayesinde..

29+2 haftalik bebeğim 1750gr boy 42 cm ben 7 kilo aldim şu ana kadar doktor gayet iyi gidiyorsun bebiste gayet iyi dedi

merhaba ben yeni katıldım ikinci himilelik 22 haftalık oldu 2 kilo aldım kızım ise 550 gr 27 santim rabbim kuzucuklarımızı bize bağıslasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…