Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

18+1 60 la hamile kaldım. Şuan 61.5 kiloyum. Oğlan 200gr civarı:)

Merhaba bayanlar bende 10. Haftamdayim 59 ile hamile olduğumu öğrendim şu an 58 im ilk hamileligim de 28 kilo almıştım tam eski kilo ma döndüm hamileymisimbakalım kaç kilo ile bitirecGM ??

32 hafta 5 günüz bugün.en son 28 şubatta( yani iki hafta önce )kontrolumuzde ben toplamda 10 kilo almışım oğluşta 1690 gr olmuştu.bakalım bundan sonra nasıl seyredcek gelişim

12+1 günlük hamileyim.. 58 ile hamile kaldım, şu anda 57kg. bulantılar ağzıma lokma koymaya izin vermiyor, nasıl kilo alayım:)

şimdi kaç gr beninki de 25 haftalık 24+4de 691 gr dı az gibi geldi burdaki yorumlara bakınca

aynen çok şükür normal ideal boyutta gidiyor şimdilik.inşallah hep böyle devam eder sağlıkla alırım kuzumu kucağıma canım..inşlh sende tabi
Amin inşallah canım biz daha yenyiz sen maşallah cogunu bitirmiş sin hayırlısı yla alırsın bebeğini inşallah kucağına

20+3 günlük hamileyim, dün gittik doktora 352 gramdı bebeğim :) bende 55 kilo çıktım 1 kilo almışım sadece :)

hamileliğimin 21. haftasındayım 2 kilo almışım , hamileliğin ilk haftalarında 4 kilo vermiştim mide bulantısından , bebişimde 370 Gram kilosu normalmi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…