İYİ GİDİYORSUNUZ30+3 kızım 1650 gr
Anası 58le hamile kaldı. Şimdi 68 kg.
İYİ GİDİYORSNUZ62ile 16+6 dayim 64kg yum bebisimde şuan 210gr
şimdi kaç gr beninki de 25 haftalık 24+4de 691 gr dı az gibi geldi burdaki yorumlara bakıncamerhaba arkadaşlar bende 22 haftalık hamileyim 52 kilo ile başladım suan 62 kiloyum ilk hamileliğim boyum oldugu için pek kilo almış gibi durmuyorum karnım baya çıktı ama bide kalçalarım :) prensesim 2 gün önce gittiğimde 459 grmdı
Bence gayet iyisin32 hafta 5 günüz bugün.en son 28 şubatta( yani iki hafta önce )kontrolumuzde ben toplamda 10 kilo almışım oğluşta 1690 gr olmuştu.bakalım bundan sonra nasıl seyredcek gelişim
Bence gayet iyisin
Amin inşallah canım biz daha yenyiz sen maşallah cogunu bitirmiş sin hayırlısı yla alırsın bebeğini inşallah kucağınaaynen çok şükür normal ideal boyutta gidiyor şimdilik.inşallah hep böyle devam eder sağlıkla alırım kuzumu kucağıma canım..inşlh sende tabi
inşallah canım cümlemizAmin inşallah canım biz daha yenyiz sen maşallah cogunu bitirmiş sin hayırlısı yla alırsın bebeğini inşallah kucağına
Süpermiş :)20+3 günlük hamileyim, dün gittik doktora 352 gramdı bebeğim :) bende 55 kilo çıktım 1 kilo almışım sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?