Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

26, haftadayım 3 kılo 700 gr aldım. ıyı gıdıyor şimdılık umarım 10 kılo gıbı bışeyle tamamlarım.

29+5 haftasındayım ama bebek Önde gıdıyormuŞ 31+5 gÖzÜkÜyo
oĞlumun kılosu 1696
boyu 39 cm ben de Şuana kadar 13 kg aldım

:) maşşallahhh ikinizede annesi :) saglıkla kucagına alırsın ınsallah. tabı bızlerde:))

34. haftadayız bebeğim en son 31. haftada 2 kiloydu bende toplam 4 kilo aldım

şimdi kontrolden geldim. 45 kg ile hamile kaldım. şu an 50 kg oldum. 21+2 günlük bebeğim 400 gr dedi doktor. hatta 2 günlük kadarda önce gidiyormuş bebek

Kızlar bu randevuda doktor sÖylemedı ultrason kaĞdına nerde yazıyor nasıl anlaybılırm benım 18 haftam doluyor ben 3 kılo aldım

tatlım ultrason kagıdında bebegının kılosu yazar... iyi bak oralarda bıyerde olmalı:)) daha dogrusu ultrason kagıdının yanında rapor verilir orda yazar. ultrason resmının oldugu kagıtta yazmaz bıldıgım kadarıyla...
mesela benım ultrason muaynemde hem ultrason resımlerı verılıyor hemde ayrıca rapor verılıyor.
su haftalık fetusa uygundur,bebegımın kılosu,boyu (baş,popo vs ayrı ayrı boyları) yazıyor. herzaman bu sekılde alıyorum sonucları....

ben hamiel kaldıgımda 59dum ama ilk aylar 4 kilo verdim54e düsmüştüm simdi yeni yeni almaya basldım 19 haftalık hamileyim 60 kiloyum bebegimde 520gr ama benim melegim biras tombulmu olcak ne :)

ben çok almışım sanırım 19 haftalığım 5,5 kilo aldım moralim bozuldu şimdi
...bebeğimin kilosu normal allahtan.

bozma moralını boşverrrrr bu alınan kıloların keyfını cıkar tatlım bıdaha bu kadar keyıfle kılo alamayız:))

ya en fazla kiloyu ben mi aldım? maşallah millet almamış vermiş sanki.ben 60 kilo ile hamiş kaldım.şu an 69 kiloyum.25 haftalığım şu an.off ya çok aldım galiba.

bende dün kontrole gittim öncelikli oğluşumu yazayım 28+0 1300 gr olmuş boyuda 37cm
bende doktoruma göre toplam 5 kilo almışım,bu ay hiç kilo almamışım
ama kendi tartımda 6kilo almış gözüküyorum,son ay 1 kilo aldım

kızlar sizin aldıgınız kilolar normal bozmayın moralinizi bende alıyorum ama bana gelmiyo bebişe gidiyo tombiş olmus simdiden

amann bu kılo kadar keyıfle alınan baska kılo varmı kı:)) doguma 13 gun kaldı toplamda 11 kılo aldım ama hıc umrumda degıl bebegım cok saglıklı ve kılosu normal boyuda normalden uzun daha n ısterım kı:)) ayrıca bıdaha n zaman bu kadar rahat sorunsuz endıselenmeden kılo alabılırız kı:)) hanımlar moralınızı bozmayın hayatımız boyunca alabılecegımız en guzel kılolar bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…