Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

canım bence normal ama dikkat etmeye devam et bence.
ben 28+1 haftalığım 4 kilo aldım:dance:

canım ne guzel nasıl korudun fazla kılo almadan ,spor yapıyor musun gunluk yedıgın besınler ne agırlıklı et tavuk haftada ne kadar yıyorsun hergun yumurta yıyor musun bunun gıbı baska nelere dıkkat edıyorsun onemlı olan bebegın gelısmesı yoksa kıloyu al fazlasıyla bebek gelısmesın ...

canım spor yapmıyorum ama devamlı evin içinde oturmuyorum hareket halindeyim
haftalık 2 porsiyon kırmızı et yiyorum,hergün 2 yumurta yiyorum,pekmez peynir mutlaka yiyorum.ben ekmek yerine bazen kızarmış ekmek ve krep yapıp yiyorum çok daha iyi oluyor.ve her yemekten sonra yediklerimi yakıyorum bi şekilde
günlük meyvamı yiyorum.salatalık çok yiyorum,salata yiyorum.çorba mutlaka içiyorum.bu dediklerim günlük yediklerimzemuszemus
yürüyüş fazla yapamıyorum dışarda bulundugum ilçe itibariyle o yüzden evde kısa yürüyüşler yapıyorum.ve en öenmlisi bende ben tatlı tüketmiyorum yani istesemde yiyemiyorum hep ekşi şeyler yiyorum o yüzden kanşekerim biraz düşük.ama doktorum bebek çok iyi dedi.ve bazen istifar ediyorum haftada 2kere mutlaka hala geçmedi.kafamçokkarıştı
dikkat edildiği zaman gerçekten problem olmuyor.bunun yanı sıra nohutumu yada fasulye haftalık tüketiyorum.pilav makarna filan.hamurişi az tüketiyorum
canım allah sağlıklı bebişini kucağına alamak nasip etsinolumunekankayizsmile

canım en önemlisi hergün kayısı ,ceviz,fındık bazen fıstık yiyorum bebek için çok önemli bebeğimin kilosu baya iyi bu arada..

teşekkür ederim canım ben baklıyatları tuketmıyorum artık çunku çok fazla gaz yapıyor gece uyuyamıyorum ne kadar yurusem de hıc fayda etmıyor hergun 5 km yuruyorum kosu bandında çıkolatamı yıyorum dondurma yıyorum sutlu tatlı nıyetıne muz elma hergun yerım yaz da gelıyor ya aksamları daha hafıf yemeye çalışıyorum çunku mıdem çok kucuk yedıklerımı hazmedemıyorum bebek de buyuyunce tam bır ıskenceye donusuyor gaz kabızlık 15 haftalık bebegım bende 1 kılo aldım ama bana fazla geldı cunku abartmıyorum herhalde bebek buyuyor ya da şişkinlik ve gaz dıye yoruyorum çok kılo almak ıstemıyorum açıkcası et yemeklerını de öğlen tuketıyorum aksama kadar ancak hazmedıyorum cunku bakalım haftaya gıdıcez bebıs nasıl buyumustur canım o da
teşekkür ederim canım sana da hayırlı dogumlar dılıyorum.

gebelık takıbımı yanlıs yapmısım 2 hafta fazladan atmısım doktor cetvelıne baktı adetımı de hesapladık ben 21 haftalık hamısım 4 kılo aldım bebeğım canım kızım prensesım 480 gr 25 cm masallah kızıma

40+0ız geçen hafta 3400 gr dı.bende 15,5 kg almıştım.bu hafta ortalama 200 gr almıştır bebiş.3600 olmuştur.ama ben 700 gram zayıflamışım.yani toplamda 14,8 kg aldım.ama tabi bizimkinde daha tık yok.gelmiyo bebişim rahatı iyi heral:)

ben dıkkatlı gıdıyodum ama harbıden dıkkat etmek gerekıyo 22 haftalık hamıleyım prensesım 500 gr 25 cm bense 5 kıloya yaklasıyorum 4 5 aydan sonra daha hızlı kılo alınıyo

bende 32+2 günlük hamileyim ve 10 kilo aldım bana çok geliyo ki evde hep yalnızım çok fazla bişi yemiyorum ama yinede aldım birde 5. ve 6. ay çok aldım 5. aya kadar 4-5 kilo almıştım ama sonra iki katına çıktı bakalım hayırlısı umarım çok almam ya bide vermesi var

slm kızlar:jeyyar:
ben 31 haftalık hamişim:CüvCüv:
5 kilo aldım cokacimcoook
kızım 1600 gr doktor süper dedi.:sm_cool:
böyle giderse 4 kilo doğar:roflol:
yediğim bebişime yarıyormuş ona kilo yapıyormuş.:ecrin_bebek:
ama bende dikat ediyorumguclubacismile

22. haftanın içindeyim 6 kilo aldım sanırım böyle giderse yuvarlana yuvarlana gidicem doğuma..hareketsizlikten oluyor sanırım fazla birşey yediğimi söyliyemiycem gün içinde oturarak çalışıyorum..havalar ısınıyor artık yürüşlere başlasak iyi olucak kaydirigubbakcemile2

23.haftanın içindeyim.2 kilo aldım.ama bu bile bana fazla geldi sanki .gidelim bakalım şu doktora yarın bana neler diyecek neler.....

kızlar neler yazmışsınız böyle anlamadım:))
tabiki kilo alacağız hamileyiz yani olacak o kadar:)))

ben ilk 3 ayda 3-4 kilo aldım hiç umrum bile değil

sağlıklı beslendikten sonra hiç önemli değil bence hepsi veriliyor doğumdan sonra.. hamur ve tatlıdan uzak duralım, aldığımız kiloların hepsi bize kalmayacak merak etmeyin:) doğumla birlikte hemen hemen hepsi atılıyor zaten. ayrıca vucut su toplarmış hepsi kilo değil yani:)))

bence normalde zayıfsanız veya normal kilodaysanız hiç problem değil

Bende 25 haftalıgım 5 kilo aldım az diolar ama bilmiorum valla bebişin kilosunu bilmiorum :) kontrolde sorucam

18. haftamızın içindeyiz maşallah hiç kg almadım hiç bulantım olmamasına rağmen 1.5 kg da verdim bebeğiminde boyu ve gramı çok şükür haftasından önde..Doktorumuz çok iyi gittiğimizi söylüyor..Maxsimum 10 kg almak istiyorum inşallah geçmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…