Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

benimde bebeğim 22+2 günlükken 500 gram..ben de toplam 6 kilo aldımm..dr bebişme normal dedi ama burda bakıyorumda 19 haftalıklar 500 üzeri..zayıfmı olcak kısım yoksa(

benimde bebeğim 22+2 günlükken 500 gram..ben de toplam 6 kilo aldımm..dr bebişme normal dedi ama burda bakıyorumda 19 haftalıklar 500 üzeri..zayıfmı olcak kısım yoksa(

tatlım sıkma canını hıc bellı olmuyor gercekten bı anda beklemedıgıınız kadar kılo alabılıyor bebişler....

Merhaba hanımlar bende 24 haftalık hamişim 7 kg aldım.. gerçi dikkat ediyorum yüzme ve spora gidiyorum ama herkes asıl bundan sonra alırsın diyor. O yüzden gözüm korktu.

Benim için çok erken belki ama 11. haftamdayım hiç almadım zaten 72 kg ile hamile kaldım çok korkuyorum fazla almaktan maksimum 10 kg razıyım inşallah eksiği olur fazlası olmaz..

25+2 haftadayım. bebisim 783 grm masallah :))) bende 5 kilo aldım..

29. haftamızdayız ben 8 kilo aldım geçen hafta gördük bebişimizi 28. hafta 1250gr doktorumuz çok iyi gidiyor diyor.tek sağlıklı olsunlar...nasıl olsa veririz kilolarımızı

bende 27 haftalık hamileyim 61 ile hamile kaldım şimdi 68 oldum of ya ilk 5 ay çok iyiydi ama son 1 ay kilom hızlandı umarım çok kilo almam...

cnm sen merak etme senin bebiş normal simdi böyle olabilirmiş ama belki ilerde yavas kilo alırmıs belli olmuyomus yane simdi benm aldıgım kilolar bebişe gidiyo ilerde banamı gelir belli olmas sen sıkma canını yerimseniben

dun doktora gıttık 17sınde sabah 8 bucukta doguma gırecegım bebegım 2800 olmus bıraz yavas gıdıyor 2haftadır ama normal dedı doktorum... daha 8 gunumuz var umarım bı 200 300 gram daha alır...

dun doktora gıttık 17sınde sabah 8 bucukta doguma gırecegım bebegım 2800 olmus bıraz yavas gıdıyor 2haftadır ama normal dedı doktorum... daha 8 gunumuz var umarım bı 200 300 gram daha alır...

Canım hayırlısıyla al kucagına hadı bakalım :) darısı sağlıkla bizlerin başına.. Doğumu nasıl kararlaştırdınız? Normal mi?

Canım hayırlısıyla al kucagına hadı bakalım :) darısı sağlıkla bizlerin başına.. Doğumu nasıl kararlaştırdınız? Normal mi?

sezeryan olacak canım enfeksıyondan dlayı zorunlu olarak,bebege bbulasmasın dıye.. allah hhepimizin yardımcısı olsun... zaten erken alınacak bebegım suanda 37 haftadayız 38 haftada alınacak 2800 du bıkac gun once hadı kızım bı 3000 ol barı ( gercı normalmıs ama agır gıdıyor kılosu bu donemde...

Canım Allahtan hayırlısı sana da bebişine de kolay doğum olur inş.. güzel haberlerini bekliyoruz. Kg konusuna lütfen sıkma canını ben 7 aylık 1.800 gram doğmusum 28 yılll once :) e gerisini sen düşün simdiki doktarlar muthiş..

En önemlisi annenin doğuma girerken moraldır. Senin enerjin güzel olacak ki bebişini de etkileşin. Nasıl düşünürsen öyle gelir..

32+5 deyim 8 klo aldım , bebişim 2051 grdı. abartttım mı kılo almayı kaçta tamamlarım acaba var mı fikri olan ?

benm kadar abartamazsın ben 16 hafatada 4 kilo aldım gercı 53 54 kıloydum hamıle kalmadan once bıraz sagım solum yerleştı ama asırı deıl korkma yınede hamur işinden uzak dur tatlıdan u tuzdan uzak dur

26+3 oldum. Başından beri 18 kilo aldım. Ama son 1 aydır hiç kilo almadım, doğuma kadar da almayı düşünmüyorum. Kendimi frenledim çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…