benimde bebeğim 22+2 günlükken 500 gram..ben de toplam 6 kilo aldımm..dr bebişme normal dedi ama burda bakıyorumda 19 haftalıklar 500 üzeri..zayıfmı olcak kısım yoksa(
benimde bebeğim 22+2 günlükken 500 gram..ben de toplam 6 kilo aldımm..dr bebişme normal dedi ama burda bakıyorumda 19 haftalıklar 500 üzeri..zayıfmı olcak kısım yoksa(
dun doktora gıttık 17sınde sabah 8 bucukta doguma gırecegım bebegım 2800 olmus bıraz yavas gıdıyor 2haftadır ama normal dedı doktorum... daha 8 gunumuz var umarım bı 200 300 gram daha alır...
Canım hayırlısıyla al kucagına hadı bakalım :) darısı sağlıkla bizlerin başına.. Doğumu nasıl kararlaştırdınız? Normal mi?
sezeryan olacak canım enfeksıyondan dlayı zorunlu olarak,bebege bbulasmasın dıye.. allah hhepimizin yardımcısı olsun... zaten erken alınacak bebegım suanda 37 haftadayız 38 haftada alınacak 2800 du bıkac gun once hadı kızım bı 3000 ol barı( gercı normalmıs ama agır gıdıyor kılosu bu donemde...
38+1 deyim 11 buçuk kilo aldım bebişim de 3.300kg.umarım 12 yi geçmeden doğar bebişim
26+3 oldum. Başından beri 18 kilo aldım. Ama son 1 aydır hiç kilo almadım, doğuma kadar da almayı düşünmüyorum. Kendimi frenledim çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?