Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

Kızlar bende 15.haftalık hamıleyım mıdem yemeklerden sonra özellıkle cok yanıyor bu yanma nasıl gecer bırsey kullansamı içsem tavsıye edebılcegınız bırxey varmı acaba ?

Kızlar bende 15.haftalık hamıleyım mıdem yemeklerden sonra özellıkle cok yanıyor bu yanma nasıl gecer bırsey kullansamı içsem tavsıye edebılcegınız bırxey varmı acaba ?
Dr una soyle canım ilaç yazıyor.bana surup yazdı gaviscon.arkadasımda rennı içiyordu günde 3 tane.kendı doktoruna sor ama o uygun bişey yazar.geçmiş olsun

benım bulantılarım cok azaldı ama sabahları ve mıdem bos kaldıgında ara ara yıne oluyor ceyranda kalmamaya usutmemeye ozen gösterın bunlar cok etkılıyor ben kusmaktan hıc bırsey yıyemedım 6 kılo verdım tam hastanede yattım serumla beslendım sureklı kusuyordum cunku şükür atlattık o gunlerı suan daha ıyıyım

Ben 63 64 kilo civarında hamile kaldım,hamileligim çok Kötü geçti ilk dört ay su bile icemedim hep kustum 56 kiloya düştüm..suan 20 haftalik oldum 59 kiloyum; )

Yoruldugumda ve aciktigimda resmen fenalasiyorum sekerim dusuyor sanırım ensemden ateş çıkıyor bütün vucudum tutmaz oluyor ve midem bulanmaya başlıyor bunu engellemek icinde surekli yemek zorundayım 13.haftada 2 kilo aldim 65 le hamile kaldim 67 yim su an.

12+3 haftalık hamileyim 4 kilo verdim mide bulantım var hiçbirşey yiyemiyorum ve sürekli buz yemek istiyorum kızlar hemde bu sogukta

Mrb kizlar ben siteye yeni uye oldum bi erkek bebegim olacak insallah aralik ayinda. Benim de cok bulantilarim oluyo

24 hafta bebeğimde 515 gr O kadar sağlıklı seyler yediğim halde gramı bana sanki azmış gibi geliyor

Kızlar hayırlı aksamle bisi sorcam bilginiz vardır sizin yardımcı olun lutfen

Şimdi bu akşam test yaptım ilk çizgi çıktı sonra hemen ikinci cizgi çıktı sonra ikinci cizgi birden kayboldu yanlış görmedim eminim çünkü esimde aynı şekilde gördü sabah tekrar test yapıcam ama çok da kararsizim hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

Başına böyle bisi gelen var mi ??

İnşallah hamilesin dir canim ama büyük ihtimal test bozuktur çizgi çıktıktan sonra kaybolmaz bildiğim kadarıyla başka bir test daha yap...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…