Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

Bebegin hareketleri kilosu ile alakali mi bilmiyorum lütfen benim gibi olan varsa yardım etsin 9 yaşında abi kızım var 16 haftada hissetmistim hareketlerini şimdiki hamileligimde 18+0 olduk hala hissetmiyorum ama okuduğum tum Yazılarda ikinci gebelikte erken hissedilir yazıyor neden hala hissetmedim. Benim gibi olan varsa lutfen yardım etsin

Bebekten bebeğe değişir canim illaki her ikinci hamilelik erken hissedilecek diye bişey yok bence oldukça normal 20 haftani bekle için rahat etmiyorsa doktoruna sor bence...

Ins öyledir salı günü kontrolum var ama çok kafama takılıyor Sağol canim umarım sorun yoktur

Benimde 2 hamileleigim kızım 2.5 yaşında Rabbim nasip ederse 7 hafta sonra doğum olacak bende 19 haftalik hissettim ikinciyi doktor takılma 27 haftalik olana kadar dedi belkide hissettiğin gaz dedi Asabi şekilde

Benimde 2 hamileleigim kızım 2.5 yaşında Rabbim nasip ederse 7 hafta sonra doğum olacak bende 19 haftalik hissettim ikinciyi doktor takılma 27 haftalik olana kadar dedi belkide hissettiğin gaz dedi Asabi şekilde
Okadar içimi rahatlattinki arkadaşım çok teşekkür ederim benim için önemli olan 2.hamileleiginde geç hissetmis olan varmı bunu ogrenmekti yoksa 22.haftaya kadar hissetmemek normal gerçekten Sağol iyi dogumlarin olsun inş.

27+3 teyim, 5 kilo aldım ve bebişim de 1160gr maşallah hepimizin yavrularına

Slm arkadaşlar benim 30+6 oldu bugün bebeğim 40 cm 1600 gram 4 kilo aldım şimdiye kadar görenler top yutmuş gibisin diyor. Boncuk yutmuş solucan gibisin diyende var tabi :) bu arada ilk hamileliğim ve kızım olcak inşallah bikaç gün öncede döndü sanırım normal mi acaba yoksa tekrar dönme ihtimali var mı

günaydın hanımlar. bende bir şey sormak istiyorum. ben zaten biraz şişmanım. hamile kaldığımda 83 kiloydum. şu an 10 haftadayız ve hala aynı kilomdayım. ilk üç ay ve son üç ay kilo alırsın diyorlar. bu doğrumu, ben kilo almak istemiyorum. yani normal öğünlerimi yiyorum abartmıyorum ama hiç kilo almadan doğum yapan var mı ? ben hiç kilo almazsam bebeğim de sağlıklı olurmu ki yanlış mı yapıyorum acaba yememek le ?

31+6 oldum..15 kilo aldim..bebegim 2450 45 cm...daha vakit var baya kilolu tamamlicam kesin ☺☺☺☺

ARKADAŞLAR merhaba,
beta değerim dün 23504 de idi.doktor gün söyleyebilmek için ultrasona 25 aralıga gün verdi zaten şuanda 5 haftalık olması gerek dedi.ben özelemi gitsem diye sordum zaten daha çok küçük değmez özele gitmeye gününde gelin çektirin ayrıca randevu alın bizde sonuca bakalım dedi(devlet hastanesine gittim hep )

hıc endıselenme bende kılolu hamıle kaldım 72 kıloyla hamıle kaldım bı ara 73 oldum suan 69 kıloyum bı kac gune nasıpse dogum yapcam kılolu hamıle kalanları cogu hamılelık donemınde kılo verırmıs hıc hamıle gıbı iştahım olmadı aman bebek var dıyede zorla yemedım bebegımın gelısımı cok sukur ıyıymıs 3 kılo suan

38. Haftam 15 kilo aldım. Bebiş 3200kg son 15 günümüz. Normal doğum için bekliyorum. Heyecanlıyım ama hazırım.

ay ne güzel inşallah bende senni gibi olurum. bende kendimi hiç zorlamıyorum. ama bebek için besleyici şeyler yemeye çalışıyorum. meyve, süt, peynir, et, yumurta, salata gibi sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bebeğinin kilosu da çok iyiymiş maaşallah, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

ben insülin direnci hastasıyım o yüzden 1900 kalorilik diyetim var. 10. haftadanın içindeyim. iki kilo verdim ama bebeğim iyi durumda. çok kilo almadan hamileliğini tamamlamak istiyorsan bence br diyetisyene gidip sana uygun gebelik diyeti alırsan hem bebeğin beslenir hem de kendin fazla kilo almadan hamileliğini tamamlarsın. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

canım bende öyle düşündüm ama eşim bu diyetisyen meselesine çok sıcak bakmıyor, habersiz de gitmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…