Gebeliğe Hazırlık Hamilelik asiri kilo almamak icin ne yapmaliyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim ilk bir kaç gün tabi odemim oldu ama o kadardi vücudum su tutmadı galiba birde ben o dönem daha çok su tükettim kabızlık olmasın diye ondan da olabilir🙈 zaten bebekti şuydu osu busu derken 5 kilo gidiyordur🤭🤭🤭.

Doktorum sıvı tuketmemi söylemişti emzirme de zaten kilo vermeye birebir doğum kilosuna pek takılmayın çabuk verirsiniz. 3. Doğumumu da yaptım 58 ile hamile kaldım 65e çıktım yine 2 hafta sonra 58 düşmüştüm.

Emzirme dönemi yediklerimiz ve seçimlerimiz de bize kilo aldırır siz sağlıklı beslenin ya da diyetisyene gidin bende gebelik şekeri çıktı mesela son 3 ay diyetisyen ile devam etmek zorunda kaldım
İnşallah benimde öyle olur ve hemen eski kilomdan bile daha zayıf hale gelirim🤣

İnşallah benimde öyle olur ve hemen eski kilomdan bile daha zayıf hale gelirim🤣
Öyle olur merak etmeyin gerisi sporla hallolur yeter ki sağlık olsun bunlar hep geçici dönemler. Şimdi dikislerim de geçti spor da yapıyorum kilomu da 4 aydır koruyorum bana yeter🤭

Ben de vejetaryenim hamile olduğum için ara sıra balık yiyorum son bir yıldır.. vejetaryenim diye kilo alamadığımı düşünürdüm hep, şaşırdım şu an. Acaba şekerli, tatlı çok mu yiyorsunuz? Ya da öğünlerdeki porsiyonlarınız mı büyük? Veya abur cubur çok mu yiyorsunuz? bu sebepler aklıma geldi

Ben de vejetaryenim hamile olduğum için ara sıra balık yiyorum son bir yıldır.. vejetaryenim diye kilo alamadığımı düşünürdüm hep, şaşırdım şu an. Acaba şekerli, tatlı çok mu yiyorsunuz? Ya da öğünlerdeki porsiyonlarınız mı büyük? Veya abur cubur çok mu yiyorsunuz? bu sebepler aklıma geldi
Tatli seyleri pek tüketmem, ama sanirim karbonhidrat bagimliligim var gibi.

Yemedigim seye yemiyorum derim, bu kadar net. Probleminiz nedir anlayamadim. Böyle sacma seylerle zamanimi harcayamam kusura bakmayin.
Kizz okudum okudum hakikatten sen soru sormussun ne güzel klavyeden tut da niye neyi tükettiğinize kadar incelediler konuya bakiyorum konuyla alakali degilde sizin yaziniz ve tükettiğiniz seyleri sorgulamislar vegan yok peynir yok yazim hatasi konu senin yazin sanki dimi bende sen gibi korkuyorum kilo alirim diyede ondan okuyordum yazini cok mu yeniyor mesela hamilelikte eger oyleyse yandim hehe

Kizz okudum okudum hakikatten sen soru sormussun ne güzel klavyeden tut da niye neyi tükettiğinize kadar incelediler konuya bakiyorum konuyla alakali degilde sizin yaziniz ve tükettiğiniz seyleri sorgulamislar vegan yok peynir yok yazim hatasi konu senin yazin sanki dimi bende sen gibi korkuyorum kilo alirim diyede ondan okuyordum yazini cok mu yeniyor mesela hamilelikte eger oyleyse yandim hehe
Evet bende anlamadim hatta bundan dolayi yönetimden bir gün ban aldim.

Genelde cok yeniliyormu bilmiyorum. Bebegimi kaybettim. Ama bu yüzden sormustum saglikli beslenip asiri kilo almamak icin. Saglikli beslenirsen cok kilo alacagini sanmiyorum.

Evet bende anlamadim hatta bundan dolayi yönetimden bir gün ban aldim.

Genelde cok yeniliyormu bilmiyorum. Bebegimi kaybettim. Ama bu yüzden sormustum saglikli beslenip asiri kilo almamak icin. Saglikli beslenirsen cok kilo alacagini sanmiyorum.
Birde ban mi aldin birsey yapmamissin ki ban alicak anlamadim beslenme olayina gelince yaa istah açılıyorsa ben acilmaya müsait ya cok guzel kilolar alirim yani oyle diyeyim ins istah okdr acilmaz sey bu arada cok gecmis olsun bebegin icin bebegin icin çok üzüldüm Allah korusun bir daha basina gelmesin ins cnm benim

Birde ban mi aldin birsey yapmamissin ki ban alicak anlamadim beslenme olayina gelince yaa istah açılıyorsa ben acilmaya müsait ya cok guzel kilolar alirim yani oyle diyeyim ins istah okdr acilmaz sey bu arada cok gecmis olsun bebegin icin bebegin icin çok üzüldüm Allah korusun bir daha basina gelmesin ins cnm benim
Cok tesekkür ederim güzel dileklerin icin. Amin, kimsenin yasamamasi dilegiyle.
Istah acilmamasi icin sanirim, su icmek öneriliyor genelde.

Back
X