- 4 Ocak 2024
- 10
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi bukeeeeett
-
Bat? Sat?Merhaba herkese 4 gündür sağ yumurtamda ağrı var ara ara sol tarafa gecıyo ve arada ortayada gecıyo ağrı adet agrısı gıbı ortada ama sağ tarafımdaki daha fazla ılk defa böyle bu ağrı yaşıyorum böyle bı ağrıdan sonra hamıle olduğunu öğrenen varmı yada kac gun sonra ögrendınız
Anlamadım?Bat? Sat?
son adet tarihiniz ve beklenen adet tarihiniz demek açılımıAnlamadım?
Yani bunlar adet belirtileri de aynı zamanda en iyi yol test yapmakMerhaba herkese 4 gündür sağ yumurtamda ağrı var ara ara sol tarafa gecıyo ve arada ortayada gecıyo ağrı adet agrısı gıbı ortada ama sağ tarafımdaki daha fazla ılk defa böyle bu ağrı yaşıyorum böyle bı ağrıdan sonra hamıle olduğunu öğrenen varmı yada kac gun sonra ögrendınız
Beklenen adet tarihiniz?Anlamadım?
Bu sabah yaptım negatif erkenmı onuda bilmiyorumYani bunlar adet belirtileri de aynı zamanda en iyi yol test yapmak
Onu ne yazıkkkı kolayca hesaplayamıyoruz çünkü ben pıcosum ve adet döngüm cok saçma sapan bazen 3 ayda bi bazen 5 ayda bi ıkı yıldır evlıyımBeklenen adet tarihiniz?
Son adet tarihiniz?
son ne zaman adet oldunuzBu sabah yaptım negatif erkenmı onuda bilmiyorum
Aybi sorun bendede var korkma pcos hamilelige engel değil aksine daha cok yumurtamiz çatlıyor ama o catlama tarihlerimiz belli degil sadece zorlaştırıyor, bu belirtilerinizi daha once hic yasiyormuydunz peki?Onu ne yazıkkkı kolayca hesaplayamıyoruz çünkü ben pıcosum ve adet döngüm cok saçma sapan bazen 3 ayda bi bazen 5 ayda bi ıkı yıldır evlıyım
İnan hatırlamıyorum ya cok oldu yanı 4 ayı geçmiştirEn
son ne zaman adet oldunuz
Bunları ilk defa yaşıyorum sağ yumurtamdakı ağrıyı cok garıp bılmedıgım bı ağrı dün belıme vurdu bıraz sızın çocuğunuz varmı pekıAybi sorun bendede var korkma pcos hamilelige engel değil aksine daha cok yumurtamiz çatlıyor ama o catlama tarihlerimiz belli degil sadece zorlaştırıyor, bu belirtilerinizi daha once hic yasiyormuydunz peki?
Büyük ihtimalle pcos yada çikolata kisti uz doktora gittiniz mi hiçİnan hatırlamıyorum ya cok oldu yanı 4 ayı geçmiştir
Evet var 6 yaşında ablasiBunları ilk defa yaşıyorum sağ yumurtamdakı ağrıyı cok garıp bılmedıgım bı ağrı dün belıme vurdu bıraz sızın çocuğunuz varmı pekı
Allah bağışlasınEvet var 6 yaşında ablasi
İlk defa yasiyosaniz ilk defa bir hamilelik olusuyor diyebilirmiyiz pekihadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz erken gebelik testi yaptir ilk idrarinla birlikte
Ya ince çizgi varmı babamı öyle gelıyo
Banamı öyle gelıyo *babamı
Merhaba nasıl oldunuz tekrar test yaptınız mı acaba gebelik varmı bilmiyorum fakat buna hayalet çizgi deniliyor pek güvenemiyorum o yüzden bende test yapicam ama yokta hayal kırıklığı olur diye çok korkuyorum sizin sonuç nedir acaba bebiş vardır inşallahBanamı öyle gelıyo *
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?