Hamilelık belıirtısımı

bukeeeeett

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2024
10
6
1
25
Merhaba herkese 4 gündür sağ yumurtamda ağrı var ara ara sol tarafa gecıyo ve arada ortayada gecıyo ağrı adet agrısı gıbı ortada ama sağ tarafımdaki daha fazla ılk defa böyle bu ağrı yaşıyorum böyle bı ağrıdan sonra hamıle olduğunu öğrenen varmı yada kac gun sonra ögrendınız

Merhaba herkese 4 gündür sağ yumurtamda ağrı var ara ara sol tarafa gecıyo ve arada ortayada gecıyo ağrı adet agrısı gıbı ortada ama sağ tarafımdaki daha fazla ılk defa böyle bu ağrı yaşıyorum böyle bı ağrıdan sonra hamıle olduğunu öğrenen varmı yada kac gun sonra ögrendınız
Bat? Sat?

Yani bunlar adet belirtileri de aynı zamanda en iyi yol test yapmak

Onu ne yazıkkkı kolayca hesaplayamıyoruz çünkü ben pıcosum ve adet döngüm cok saçma sapan bazen 3 ayda bi bazen 5 ayda bi ıkı yıldır evlıyım
Aybi sorun bendede var korkma pcos hamilelige engel değil aksine daha cok yumurtamiz çatlıyor ama o catlama tarihlerimiz belli degil sadece zorlaştırıyor, bu belirtilerinizi daha once hic yasiyormuydunz peki?

Aybi sorun bendede var korkma pcos hamilelige engel değil aksine daha cok yumurtamiz çatlıyor ama o catlama tarihlerimiz belli degil sadece zorlaştırıyor, bu belirtilerinizi daha once hic yasiyormuydunz peki?
Bunları ilk defa yaşıyorum sağ yumurtamdakı ağrıyı cok garıp bılmedıgım bı ağrı dün belıme vurdu bıraz sızın çocuğunuz varmı pekı

Bunları ilk defa yaşıyorum sağ yumurtamdakı ağrıyı cok garıp bılmedıgım bı ağrı dün belıme vurdu bıraz sızın çocuğunuz varmı pekı
Evet var 6 yaşında ablasi🌹
İlk defa yasiyosaniz ilk defa bir hamilelik olusuyor diyebilirmiyiz peki☺️☺️😍 hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz erken gebelik testi yaptir ilk idrarinla birlikte

IMG_1138.webp h
IMG_1138.webp

Banamı öyle gelıyo *
Merhaba nasıl oldunuz tekrar test yaptınız mı acaba gebelik varmı bilmiyorum fakat buna hayalet çizgi deniliyor pek güvenemiyorum o yüzden bende test yapicam ama yokta hayal kırıklığı olur diye çok korkuyorum sizin sonuç nedir acaba bebiş vardır inşallah

Back
X