Hamilelik belirtileri lütfen yardım edin

melikepp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
13
6
1
27
Hanımlar merhaba 26 yaşındayım ve mart ayinda 2 yıl olacak evliyim. Uzun bir süre korunduk bu ay 3. Ayimiz çocuk istiyoruz. 3 aydır olmadı maalesef fakat bu ay adet bittikten bir hafta sonra göğüslerim sisti ve agrimaya başladı ara ara göğüs uclarim sızlıyor. Onun dışında adete 15 gün varken sürekli kasik bel ağrısı yaşadım normalde 3 4 gün ped dolduracak kadar kan gelirdi ama 2 aydır 1 2 gün geliyor biraz biraz sonra kesiliyor. Bu konu hakkında bir fikri olan var mı yada daha önce böyle seyler yaşayan şimdiden teşekkür ederim

Test yaptınız mı

Ne ile korunuyordunuz? Hap iğne gibi hormon türevi bir yol ise vücudun kendini toplaması biraz zaman alabiliyor. Sebebi bu olabilir.

Merhaba ben 6 haftalık hamileyim ama sadece yumurtlama dönemi meme hassasiyeti yaşadım şuan yok mesela kasık ağrısı ve bel ağrısı oluyor ilk başlarda mide bulantısı da beşinci haftada başladı bende

Yaaaa hamile misiinnn çok sevindim adına hemde bebişin tahmini doğum tarihi benim evlilik yıldönümümmm

Merhaba ,adete 6 gun kala erken gebelıkle negatıf cıkmıştı testim şuan 4 gun kaldı. Yapsam çıkar mı sızce pazrtesı akşamdan beri aşırı derece gaz sancım var resmen çoraplarımı gıyemıyorum hem kasıklarım batıyo hem karnım çok ağrıyor bılemıyorum. Adetten once de karnım şişer ama bu derece olmaz boyle ağrılı gecmez yanı ve sütyenlerımde aşırı sıkıyor çok buyuk gelen bir sutyenım vardı o bıle olmuyor bılemıyorum

Merhaba canım. Öncelikle uzun bir zaman korunup korumasız ilişkide adet günleri kanama günleri hepsi değişebilir vücudun farklı ağrılardan gösterebilir tereddüt etmene gerek yok bunlar birer belirti değildir bunlar vücudun alınmasıdır adet tarihi geçince bir test yapın derim iyi aksamlar

Kızlar benimde yarın adet günüm 4 gün önce çamaşırıma kahverengi leke sürülmüş nidaha gelmedi test yaptım negatif çıktı sadece belim ağrıyor meme hassasiyeti azaldı sizce adet olurmuyum

Kızlar merhaba ben iki gün önce kan testi verdim 0.17 çıktı geçen hafta Salı son yumurtlama günümdi adetimede 6 gün kaldı sizce hamile kalma şansım var mı

Kızlar benimde yarın adet günüm 4 gün önce çamaşırıma kahverengi leke sürülmüş nidaha gelmedi test yaptım negatif çıktı sadece belim ağrıyor meme hassasiyeti azaldı sizce adet olurmuyum
Aynı şeyleri bende yaşıyorum canım 4 gün kaldı hafif leke geldi sabah şuan sancım var adet olucak gibiyim zaten iki üç gün öncesine kadar göğsümden süt geliyordu anlam veremedim inşallah hamileyizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…