Ne ile korunuyordunuz? Hap iğne gibi hormon türevi bir yol ise vücudun kendini toplaması biraz zaman alabiliyor. Sebebi bu olabilir.
Merhaba 31 aralıkta kan testi verdim 0,1 çıktı adete 8 gün vardı kan testi verdiğimdeTest yaptınız mı
Merhaba ben 6 haftalık hamileyim ama sadece yumurtlama dönemi meme hassasiyeti yaşadım şuan yok mesela kasık ağrısı ve bel ağrısı oluyor ilk başlarda mide bulantısı da beşinci haftada başladı bendeHanımlar merhaba 26 yaşındayım ve mart ayinda 2 yıl olacak evliyim. Uzun bir süre korunduk bu ay 3. Ayimiz çocuk istiyoruz. 3 aydır olmadı maalesef fakat bu ay adet bittikten bir hafta sonra göğüslerim sisti ve agrimaya başladı ara ara göğüs uclarim sızlıyor. Onun dışında adete 15 gün varken sürekli kasik bel ağrısı yaşadım normalde 3 4 gün ped dolduracak kadar kan gelirdi ama 2 aydır 1 2 gün geliyor biraz biraz sonra kesiliyor. Bu konu hakkında bir fikri olan var mı yada daha önce böyle seyler yaşayan şimdiden teşekkür ederim
Yaaaa hamile misiinnn çok sevindim adınaMerhaba ben 6 haftalık hamileyim ama sadece yumurtlama dönemi meme hassasiyeti yaşadım şuan yok mesela kasık ağrısı ve bel ağrısı oluyor ilk başlarda mide bulantısı da beşinci haftada başladı bende
Evet hamileyim bugün gittim kalbi de atıyor çok şükürYaaaa hamile misiinnn çok sevindim adınahemde bebişin tahmini doğum tarihi benim evlilik yıldönümümmm
Amin canım inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet hamileyim bugün gittim kalbi de atıyor çok şükürrabbim sana da en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bı bebek nasip etsin
Amin Allah razı olsunAmin canım inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Merhaba ne kadar sürede hamile kaldınız ve yumurtlama donemimiydiMerhaba ben 6 haftalık hamileyim ama sadece yumurtlama dönemi meme hassasiyeti yaşadım şuan yok mesela kasık ağrısı ve bel ağrısı oluyor ilk başlarda mide bulantısı da beşinci haftada başladı bende
Ben üç yılın sonunda tedavi sonucu hamile kaldım evetMerhaba ne kadar sürede hamile kaldınız ve yumurtlama donemimiydi
Aynı şeyleri bende yaşıyorum canım 4 gün kaldı hafif leke geldi sabah şuan sancım var adet olucak gibiyim zaten iki üç gün öncesine kadar göğsümden süt geliyordu anlam veremedim inşallah hamileyizdirKızlar benimde yarın adet günüm 4 gün önce çamaşırıma kahverengi leke sürülmüş nidaha gelmedi test yaptım negatif çıktı sadece belim ağrıyor meme hassasiyeti azaldı sizce adet olurmuyum
İnşaallah canımmAynı şeyleri bende yaşıyorum canım 4 gün kaldı hafif leke geldi sabah şuan sancım var adet olucak gibiyim zaten iki üç gün öncesine kadar göğsümden süt geliyordu anlam veremedim inşallah hamileyizdir
Sonuç ne canımKızlar benimde yarın adet günüm 4 gün önce çamaşırıma kahverengi leke sürülmüş nidaha gelmedi test yaptım negatif çıktı sadece belim ağrıyor meme hassasiyeti azaldı sizce adet olurmuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?