Hamilelik belirtileri lütfen yardım edin

Evet hamileyim bugün gittim kalbi de atıyor çok şükür rabbim sana da en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bı bebek nasip etsin
Canım sen ne zaman öğrendin hamile olduğunu benimde yumurtlama döneminden 3 gün sonra göğüs hassasiyeti başladı şuan adetime 6 gün var merak ediyorum hayırlı uğurlu olsun canım

Canım sen ne zaman öğrendin hamile olduğunu benimde yumurtlama döneminden 3 gün sonra göğüs hassasiyeti başladı şuan adetime 6 gün var merak ediyorum hayırlı uğurlu olsun canım
Merhaba ben tam adet günüm de öğrendim kasık ağrım sırt ağrım vardı on gün önce den bu arada teşekkür ederim rabbim isteyen herkese anneliği nasip etsin

Kızlar benimde yarın adet günüm 4 gün önce çamaşırıma kahverengi leke sürülmüş nidaha gelmedi test yaptım negatif çıktı sadece belim ağrıyor meme hassasiyeti azaldı sizce adet olurmuyum
sizin ki yerleşme kanaması olabilir. Sonuç nedir sizde hamile misiniz? Hamileyseniz belirtileriniz nelerdi?

Peki normalde adet doneminizde göğüs hassasiyeti yaşar miydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…