İki gündür yapıyorum diyecektim yanlış olmuş :)Canım bence de sen bu konuyu kafaya takma. Çok yüzeysel bir muayenedeki anlık görüntü sonuçta. Çok dikkatini çeken bir şey olsa detaylı muayene önerirdi diye düşünüyorum. Unut gitsin şu an içinBen de dün itibariyle başladım ovülasyon testine iki gündür yapmıyorum benim de henüz silik çıkıyor. Doktorum bize gün aşırı denemeyi önerdi bu arada her gün değil. Çünkü erkeklerde sperm üretimi için de belli bir zamana ihtiyaç varmış zoraki olduğunda verimli sperm sayısı azalabilirmiş. Bir gün durup bir gün ilişki olacak şekilde hafta boyu deneyin dedi. Bu şekilde yapmaya çalışıyoruz ama ben yine çok hastayım, zor evreyi atlatmış olsam da öksürüğüm hiç azalmıyor. Ayrıca antibiyotik kullanıyorum yine Bu şekilde nasıl olur, olur mu olmaz mı bilmiyorum ama hayırlısı bakalım artık…
Merhaba benim de ilk gebeliğimde ilişkiden 4 5 gün sonra bahsettiğiniz vücut ağrıları ve sırt ağrım olmuştu maalesef düşük yaptım ama bu belirtiler bende de vardı. 1 adet dönemi bekledim şuan tekrar ilişkiden 4 5 gün sonra bacak ağrısı sırt ağrısı idrarda koku değişimi gözlerde sürekli kızarıklık ve kirpik batması ara sıra kasık ağrısı yaşıyorum aynı şekilde. Bunlar gebelik belirtisi evet sayılır ben adete 2 gün kala erken test ile öğrenmiştim eğer günün yaklaştıkça test yap inşallah hamilesindirSelam kızlar,
Uzun bir aradan sonra yeniden burada bu konuyu açma gereği duydum. Bana psikolojik olarak iyi geliyor burada sohbet etmekYumurtlama günlerimi testle takip ediyorum. Bu ay pik yaptığında ve onun iki gün sonrasında deneme şansımız oldu yani toplamda iki kez. Aradan 4-5 gün geçtikten sonra çok kötü hasta oldum. Şiddetli eklem ağırları, üşüme, titreme vs. Sonrasında doktora gittim serum ve ardından antibiyotik tedavisine başladı doktor. Ancak ilaçları çok kullanamadan şiddetli bir mide bulantısı başladı bıraktım ilaç kullanmayı. İki gün falan kullanmıştım, üç dört gündür kullanmıyorum ama bulantım hiç azalmıyor. Sigara başta olmak üzere aşırı bir tiksinti oldu bazı kokulardan. Kendimi aşırı yorgun hissediyorum hiç uyumadığım kadar uyku uyuyorum diyebilirim. Sürekli ya başım ağrıyor ya sırtım yani hayattan hiçbir zevk alamaz oldum desem az olmaz. Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? Reglime 4-5 kaldı. Bu kadar erken bulantı falan olmazmış gibi geliyor ama bir yandan da acaba? Diyorum. Ayrıca yorgunluğumu ve uyku ihtiyacımı da açıklayamıyorum Sizde durumlar nasıldı? Bu kadar erken bulantısı, yorgunluğu, uyku hali olan olmuş muydu?
Merhaba, başlığı açtıktan birkaç gün sonra regl oldum canım ben. Benim belirtiler hastalıktanmış. Artık nasipse bu aya inşallah… Sen şu an hamile misin yoksa geçmişteki hamilelik belirtilerin miydi bunlar?Merhaba benim de ilk gebeliğimde ilişkiden 4 5 gün sonra bahsettiğiniz vücut ağrıları ve sırt ağrım olmuştu maalesef düşük yaptım ama bu belirtiler bende de vardı. 1 adet dönemi bekledim şuan tekrar ilişkiden 4 5 gün sonra bacak ağrısı sırt ağrısı idrarda koku değişimi gözlerde sürekli kızarıklık ve kirpik batması ara sıra kasık ağrısı yaşıyorum aynı şekilde. Bunlar gebelik belirtisi evet sayılır ben adete 2 gün kala erken test ile öğrenmiştim eğer günün yaklaştıkça test yap inşallah hamilesindir
Herhangi bir ilaç, takviye vs kullanıyorsan onlar da çok ciddi değiştiriyor kokuyu, yeni başladıysan özellikle. Ama kullanmıyorsan hamilelik belirtisi olabiliyormuş evet. Tabi tek başına hamilelik göstergesi midir orasını bilemiyorum. Malum biz daha o ligde değilizKızlar sizce idrarda koku olması hamilelik belirtisi midir?
Ben şubat ayında düşük yaşadım tatlım maalesef. İnşallah sende isteyen herkese rabbim nasip ederMerhaba, başlığı açtıktan birkaç gün sonra regl oldum canım ben. Benim belirtiler hastalıktanmış. Artık nasipse bu aya inşallah… Sen şu an hamile misin yoksa geçmişteki hamilelik belirtilerin miydi bunlar?
Geçmiş olsunBen şubat ayında düşük yaşadım tatlım maalesef. İnşallah sende isteyen herkese rabbim nasip eder
Canım merhaba,Merakla bekliyorum bakalım ne olcak
İnşallah dediğin gibidir canım benim adet sonrası 7.günde çatlama oldu bir gün durup bir gün değerlendirdik umarım olur senin de bu hastalığın gebelik oluşana kadar geçer inşallah çok geçmiş olsun canımCanım bence de sen bu konuyu kafaya takma. Çok yüzeysel bir muayenedeki anlık görüntü sonuçta. Çok dikkatini çeken bir şey olsa detaylı muayene önerirdi diye düşünüyorum. Unut gitsin şu an içinBen de dün itibariyle başladım ovülasyon testine iki gündür yapmıyorum benim de henüz silik çıkıyor. Doktorum bize gün aşırı denemeyi önerdi bu arada her gün değil. Çünkü erkeklerde sperm üretimi için de belli bir zamana ihtiyaç varmış zoraki olduğunda verimli sperm sayısı azalabilirmiş. Bir gün durup bir gün ilişki olacak şekilde hafta boyu deneyin dedi. Bu şekilde yapmaya çalışıyoruz ama ben yine çok hastayım, zor evreyi atlatmış olsam da öksürüğüm hiç azalmıyor. Ayrıca antibiyotik kullanıyorum yine Bu şekilde nasıl olur, olur mu olmaz mı bilmiyorum ama hayırlısı bakalım artık…
İnşallahİnşallah dediğin gibidir canım benim adet sonrası 7.günde çatlama oldu bir gün durup bir gün değerlendirdik umarım olur senin de bu hastalığın gebelik oluşana kadar geçer inşallah çok geçmiş olsun canım
Hatta bir fikri, yorumu, önerisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum. Bu ara kanama neyden olur başına gelen var mı… Gebeliğe engeldir muhtemelen zaten de başka bir hastalık habercisi olabilir miİnşallahYa ben asla anlamadım neler oluyor… Çatlama hala olmadı ve benim iki gündür anormal bir kanamam var. Bugün de oldu. Hafif bir kasık ağrısıyla kanama oluyor. Daha önce hiç yaşamadım neyin nesidir anlamıyorum. Daha yakın zamanda doktora gitmiş, hormonlara baktırmış, ultrasonla bakılmış olmasa diyeceğim ki başka bir şey var ama bu kez hiç anlam veremiyorum. İyice moralim bozuldu, düzenim bozuldu. Oruç da tutuyorum bir yandan ama bu kadar kanama bozmuyor mu acaba neredeyse regle dönüştü yani ( Çok üzülüyorum birkaç gün içinde çatlama olup kanama da kendi kendine biter inşallah yoksa bana yeniden doktor yolu görünür. Ama bu kadar kanamanın olduğu bir ayda gebelik umudum yok. İnşallah senin olur bu ay canım
Gebelik belirtileri içinde var bu yaşadığın durum ama kanamanın yoğunluğu da önemli bence hiç vakit kaybetmeden doktora git canım moralini bozma hiçİnşallahYa ben asla anlamadım neler oluyor… Çatlama hala olmadı ve benim iki gündür anormal bir kanamam var. Bugün de oldu. Hafif bir kasık ağrısıyla kanama oluyor. Daha önce hiç yaşamadım neyin nesidir anlamıyorum. Daha yakın zamanda doktora gitmiş, hormonlara baktırmış, ultrasonla bakılmış olmasa diyeceğim ki başka bir şey var ama bu kez hiç anlam veremiyorum. İyice moralim bozuldu, düzenim bozuldu. Oruç da tutuyorum bir yandan ama bu kadar kanama bozmuyor mu acaba neredeyse regle dönüştü yani ( Çok üzülüyorum birkaç gün içinde çatlama olup kanama da kendi kendine biter inşallah yoksa bana yeniden doktor yolu görünür. Ama bu kadar kanamanın olduğu bir ayda gebelik umudum yok. İnşallah senin olur bu ay canım
Nasıl yani? Yerleşme kanaması falan mı demek istediğin? Ama ben daha ovülasyon dönemindeyim ve çatlama bile olmadı yani imkansız değil mi?Gebelik belirtileri içinde var bu yaşadığın durum ama kanamanın yoğunluğu da önemli bence hiç vakit kaybetmeden doktora git canım moralini bozma hiç
Valla hiç bilmiyorum 3günlük gebelik belirtilerinde bile lekelenmeden bahsediyorlar ben de okuduklarımın yalancısıyım mantıken bana da tuhaf geliyor ama tabi doktora gitmeden de böyle bir kanamanın neden olduğunu da bilemezsin ki en doğru cevabı doktor verecektirNasıl yani? Yerleşme kanaması falan mı demek istediğin? Ama ben daha ovülasyon dönemindeyim ve çatlama bile olmadı yani imkansız değil mi?
O kadar doktora gittim ki son zamanlarda bitmeyen hastalıklar yüzünden artık çok yoruldum. Psikolojime de iyi gelmiyor. Devam ederse hafta içi giderim mecburenValla hiç bilmiyorum 3günlük gebelik belirtilerinde bile lekelenmeden bahsediyorlar ben de okuduklarımın yalancısıyım mantıken bana da tuhaf geliyor ama tabi doktora gitmeden de böyle bir kanamanın neden olduğunu da bilemezsin ki en doğru cevabı doktor verecektir
En önemlisi o zaten sen sağlıklı olursan bebiş de sağlıklı olur bu beklediğimiz süreçte kendimize çok dikkat etmemiz gerekiyor benim de 2gündür belim çok ağrıyor yumurtlama da bitti reglime 10-11gün var ama sanki birazdan regl olcakmışım gibi ağrıyor.psikoloji öyle birşey ki en çok ona dikkat etmek lazım aslında moralini bozacak şeyleri düşünmemeye çalış hep pozitif ol herşeyde vardır bi hayır herşeyin zamanı vardır. Belki ben yeni başladığım için böyle diyorum ama kendimi her seferinde daha çok motive etmeye çalışıyorum olumlu yorumları önemseyip olumsuzları görmezden geliyorumO kadar doktora gittim ki son zamanlarda bitmeyen hastalıklar yüzünden artık çok yoruldum. Psikolojime de iyi gelmiyor. Devam ederse hafta içi giderim mecburenŞimdilik biraz daha bekleyeceğim. Geçen ay az da olsa bir umudum vardı bu ay bu kadar hastalığın, bir de üstüne başlayan kanamanın üstüne hiç umudum yok açıkçası.. Allah büyük ya inşallah sağlık sorunu değildir de…
Doğru diyorsun canım. Bence de biz yolun başında olduğumuz için meseleyi çok ciddiye aldık, bir görevmiş gibi çalışmaya gayret ettik. ama vücut kimyası öyle çalışmıyor bunu anladım. Evliliğimin ilk başlarında da benzer bir durum yaşamıştım o zaman da kesinlikle ilişkiye giremiyordum sonra bunu taktım kafaya onu dene bunu dene 3 ay olmadı ve hiçbir zaman olmayacakmış gibi gelmişti. Dördüncü ay izne ayrılıp tatile çıktık modum tümüyle değişti ve kendiliğinden oluverdi. Korktuğum kadar bir şey olmadığını anladım. Ama bunu anlamam da 4 ay sürdü. Eşim şimdi diyor yine aynı hatayı yapıyorsun kendini strese soktun akışına bırakmayı unuttun. Bugün dedim doğru söylüyorsun bir dahaki ay böyle olmayacak.En önemlisi o zaten sen sağlıklı olursan bebiş de sağlıklı olur bu beklediğimiz süreçte kendimize çok dikkat etmemiz gerekiyor benim de 2gündür belim çok ağrıyor yumurtlama da bitti reglime 10-11gün var ama sanki birazdan regl olcakmışım gibi ağrıyor.psikoloji öyle birşey ki en çok ona dikkat etmek lazım aslında moralini bozacak şeyleri düşünmemeye çalış hep pozitif ol herşeyde vardır bi hayır herşeyin zamanı vardır. Belki ben yeni başladığım için böyle diyorum ama kendimi her seferinde daha çok motive etmeye çalışıyorum olumlu yorumları önemseyip olumsuzları görmezden geliyorumamann çok biliyor herkes sanki diyip modumu yakalıyorum enerjini yeniden yakalamaya çalış canım inan hamilelik süreci çok ihtiyacımız olacak o güzel enerjiye
Çok doğru söylüyorsun gerçekten tam olarak durumu özetlemişsin canımDoğru diyorsun canım. Bence de biz yolun başında olduğumuz için meseleyi çok ciddiye aldık, bir görevmiş gibi çalışmaya gayret ettik. ama vücut kimyası öyle çalışmıyor bunu anladım. Evliliğimin ilk başlarında da benzer bir durum yaşamıştım o zaman da kesinlikle ilişkiye giremiyordum sonra bunu taktım kafaya onu dene bunu dene 3 ay olmadı ve hiçbir zaman olmayacakmış gibi gelmişti. Dördüncü ay izne ayrılıp tatile çıktık modum tümüyle değişti ve kendiliğinden oluverdi. Korktuğum kadar bir şey olmadığını anladım. Ama bunu anlamam da 4 ay sürdü. Eşim şimdi diyor yine aynı hatayı yapıyorsun kendini strese soktun akışına bırakmayı unuttun. Bugün dedim doğru söylüyorsun bir dahaki ay böyle olmayacak.
Bel ağrın gün aşırı ilişki nedeniyle olmuş olabilir kasların zorlanmıştır belki de hafif tempolu yürüyüş yapmaya çalış canım, sıcak tut vücudunu. Şimdi bayrama kadar unutuyoruz bu bebek meselesini. Regl olursak ya da olmazsak buradan mutlaka yeniden haberleşiyoruz
Bayrama kadar konuyu kapatalım demiştim ama merak ediyorum ya sende var mı bir değişiklikÇok doğru söylüyorsun gerçekten tam olarak durumu özetlemişsin canıminşallah çifte bayramı yaşarız hadi bakalım bence de haberleşelim mutlaka
Bayrama kadar konuyu kapatalım demiştim ama merak ediyorum ya sende var mı bir değişiklikBenim kasıklarım hala ağrıyor yumurtlamadan beri. Bazen çok fazla hatta bacaklarım da ağrıyor regl ağrısı gibi. Akıntım arttı ama milletin dediği gibi uzayan yumurta akı kıvamında falan değil aksine yapışkan türden beyaz renkte. Bunun dışında fark ettiğim bir şey yok şu an için. Kanamam da yumurtlama döneminde 3 gün oldu sonra şükür kesildi. Bugünü saymazsak 9 gün kalmış regle. Tüm kalbimle bebeğe yormak istesem de yaşadığım her şeyi mantığım da bu ay hiç olmadığı kadar reddediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?