Hamilelik belirtileri midir?

Evet canım bizler de İzmir depreminde çok üzülmüştük. Dün gibi hatırlıyorum onu da. Rabbim kimseye yaşatmasın böyle acılar. Çok şükür iyiler ve en büyük tesellimiz de bu. Aynen öyle her nasip vaktine esir, olmuyorsa daha iyisi daha güzel zamanlarda olacağı içindir İnşallah canım, amin

Amin canım inşallah

Amin canım inşallah
Canım günaydın. Sen erken regl oldun ben de sanırım geç olacağım vücudumuz bizimle alay ediya Dün olmam gerekiyordu hala olmadım çok fazla olacakmış gibi bir ağrım da yok anlamadım. Sabah test yaptım anında negatif çıktı sonra da değişmedi. İlerleyen günler değişir mi hiç sanmıyorum. Bakalım nerede bitecek bu işin sonu :))

Ben de rahim filmi çektirdim dün rahimde perde çıktı kalp şeklindeymiş o yüzden ufak bi operasyon olacak haber bekliyorum ne zaman olacağıyla ilgili diğer testler için de cuma günü gideceğiz inşallah diğerleri temiz çıkar Sen doktora gitmeyi düşünüyor musun peki adet olmadığın için bi kan versen belki geç döllenme oluyordur ama onun için de sanırım olması gereken adetin bitiş tarihini bekletiyorlar neyse bakalım bekle bitişine kadar olmazsa bi kan verirsin yine de senden umutluyuz

Canım nasıl oldu peki rahim filmi? Sonrasında çok ağrın oldu mu? Genel anestezi altında mı yaptılar anestezisiz mi? İnşallah testlerinizin hepsi temiz çıkar ve mayıs haziran gibi senden güzel haber alırız. Valla benim gecikmemin bugün 3.-4. Günü oluyor henüz gelen giden yok. Doktora gitmeyeceğim şimdilik çünkü testlerim negatif çıkıyor. Belki gerek kalmadan regl olurum bir hafta daha beklemeye karar verdim. Ama bir haftaya kadar olamazsam ve hala negatifse yine de bir kan verir ardından adet söktürücü falan kullanırım. İçimden bir ses birkaç gün içinde her şeyin netleşeceğini söylüyor

Ben özel bir görüntüleme merkezine gittim çok memnun kaldım hem çok çabuk yaptılar hem de hiç ağrım sızım olmadı anestezi altında oldu ama çok hafif verdiler kendimdeydim sadece biraz başım döndü zaten bi kaç dk sürdü daha anlamadan bitti dediler 10dk ya çıkmışımdır yani ama tüplerinde tıkanıklık olan veya rahminde yapışıklık olanlarda ağrı oluyormuş biraz anestezi altında olsa bile bittikten sonra ağrıları olan arkadaşlarım var bende hiç öyle bişey olmadı sonrasında da rahat geçti zaten daha önce hamilelik yaşadığım için tüplerin tıkalı olduğunu düşünmüyordum sadece ilk defa yaptıracağım için yaptıranlardan dolayı tedirgindim kürtajdaki gibi ağrım olacak sanıyordum hazırlamıştım da kendimi bişey olmayınca rahatladım baya senin durumunu da merak ediyorum çok inşallah güzel habere dönüşür

Anladım canım çok geçmiş olsun. Rahat geçmiş olmasına sevindim ben bununla ilgili hep korkutan şeyler duymuştum. Benim durumumu inan ben de çok merak ediyorum Gerçi şu sıralar biraz tuhaflaştım. Bir halsizlik çöktü üzerime ateş basması ter atmalar falan. Uykum da kaçtı. Regl olacağımı düşündüren yanlarım ağır basmaya başladı. Hayırlısı neyse o olsun. Ama bir an önce olsun inşallah Valla arafta kalmak daha sıkıntılıymış. Eskiden burada yazılanları okurken kendi kendime diyordum yahu birkaç gün bekleseler zaten öğrenecekler. Nolmuş 3-5 gün regl geciktiyse. Ama hiç öyle olmuyormuş onu anladım. Reglin gecikmesi çok sinir bozucuymuş üstelik testler de negatif çıkarken. Daha ilk aydan başımıza bunlar geldiyse Allah sonumuzu hayır etsin

Edit: Kızlar bugün, yani adet gecikmemin 6. gününde hala regl olmayınca sabah aile hekimine giderek kan verdim. Sonuçları salı gününe kaldı. Ancak beklemeye gerek kalmadan regl oldum. Bu ay nasibimizde yokmuş da benim gidip kan vermemi beklemiş Yine de ilk denemelerde böyle gecikmesi içime bir umut verdi sanki bu ay zorladı ama olmadı. Önümüzdeki aylarda olacakmış gibi hissettim inşallah da nasip olur hepimize en kısa zamanda

Canım merhaba. Nasılsın? Nedir son durumlar? Bir operasyon geçirecektin en son geçirdin mi? Nasıl geçti? Aydınlatır mısın bizi biraz

Canım merhaba. Nasılsın? Nedir son durumlar? Bir operasyon geçirecektin en son geçirdin mi? Nasıl geçti? Aydınlatır mısın bizi biraz
MerhabaSen bu mesajı yazdığın gün ben ameliyat oluyordum canım nasıl da denk gelmiş doktorum biraz çetin ceviz çıktı dedi o gün ama tansiyonum 3lere kadar düştüğü ve uzun süre düzelemediği için tam konuşamadık yarın kontrole gideceğim öğleden sonra umarım bi sorun yoktur bir de genetik test sonucum çıktı pıhtılaşma da varmış onunla ilgili de ne yapacağız konuşacağız yarın bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz yine haber veririm sende durumlar nasıl uzun zaman oldu konuşamadık bi gelişme var mı sende ?

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyisindir... Gönlünü ferah tut her şey yolunda gitmiştir umarım bu sıkıntı geride kalır... Aaa pıhtılaşma neymiş o nasıl tespit ediliyor ki mutlaka genetik tarama mı yapılması gerekiyor?? Biz bu ay normal seyrinde denedik hasta da olmadım bu kez şükür ilaç falan kullanmadım bat yarın ama regl olacakmış gibi hissediyorum yine bilhassa sırtım belim bacaklarım çok ağrıyor Nisanı çizmiştik şimdi Mayıs da gitti gelsin Haziran ayı :))

Sağol canım çok teşekkür ediyorum kontrole gittim doktor herşey yolunda dedi 3ay yani 3kez regl dönemi boyunca hamilelik olmasın dedi rahmin iyileşmesi için bekleyeceğiz pıhtılaşma için de fazla değil yarım pıhtılaşma diyebilirim dedi aslında ilaça gerek bile yok ama bu testi yaptırmışsın ufak bi önlem alırız hamilelik olunca şimdi 3ay güzel bi yaz tatili yap 4.ay hamilelikle gel bakalım dedi çok pozitifti test yaptın mı bu ay peki ? Ben mecbur beklemedeyim bari senden bi haber gelse süper olurdu inşallah da gelir

O zaman sen aynen öyle yap canım yaz boyu güzel bir tatil yap gez toz bebek olunca yapamayacağın her şeyi bol bol yap Spor yap sağlıklı beslen vücudun iyice toparlasın kendini. Yaz olduğu için meyve sebze çeşitliliği de bol ki sen İzmir’deydin yanlış hatırlamıyorsam orada organik gıdaya erişim bizim Ankara’dan daha kolay tadını çıkar :) Ben de açıkçası bunu düşünüyorum biraz beslenmeme falan özen göstereyim aklımda ne varsa yapayım bu yaz diyorum Allah izin verirse tabi. Bir yandan da ara ara denemeye devam ederiz işte :) artık olursa olur ama biz de psikolojik olarak kendimize eylüle kadar süre tanıdık.
Test yaptım evet iki gün önce erken gebelik testi yaptım eczaneden alıp bariz negatif çıktı, bunu da sırf aklımda bir şüphe kalmasın da psikolojik olarak reglimi geciktirmeyeyim diye yaptım. İnsan beyni inanılmaz bir şey çünkü kendimi hamile gibi hissedip o triplere girmeye kalksam yine belki bir hafta olmayacağım regl. Ama ben şu an kendi kendime hayır Esra hamile değilsin hazır ol bir iki güne regl olacaksın diye otokontrolümü sağlamaya çalışıyorum Evin işlerini yarın halledeyim hafta sonu kötü olurum ağrım olacak çünkü REGL OLACAĞIM falan diyerek mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…