Hamilelik belirtileri ve adet belirtisi arasindaki farklar

Benim normalde reglden 2-3 gün önce hafif hafif kasık ağrım olurdu ama daha şiddetli hissettim. Ve hemen hemen yumurtlama gününden itibaren karnımın alt kısmında böyle hareket eden bir şeyler var gibiydi gaz sancısı gibi. Göğüs uçlarım çok acıdı ağrı değil ama resmen acı vardı. 3 gün kala yerleşme kanaması yaşadım. Normalde regle iki üç gün kala kahvemsi pembemsi lekelenmem olur ama gün içinde de devam eder. Sabah bir defa peçeteye kan geldi devamı olmadı.

akintin varmiydi cnm

hamile olan arkadaslar adet belirtisi ve hamilelik belirtisi arasindaki farklari anlatabilirmisiniz rica etsem
Benim ramazana denk geldi migren reflüm var sürekli atak yaşadım bide yüzüm sivilce doldu hiç çıkmazdı bende yumurtlama ağrısı gibi değilde ağırlık var gibi yaşadım göğüsler şişti regl gecikince 7.gün kan verdim

Merhaba iki aydır düzenli çabamız var bebek sahibi olmak için. Bu ay göğüs hassasiyetim adetten 2 hafta önce başladı şimdide de adetim 3 gün erken geldi ağrım adet sancısı gibi akıntı da öyle. Biraz moralim bozuldu açıkçası ama hamile olup adet olanda varmış ne yapmalıyım

Aşırı ney ve güzel anlatmışsınız gerçekten çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…