- 26 Aralık 2022
- 822
- 928
- 33
- 28
- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
-
akintin varmiydi cnmBenim normalde reglden 2-3 gün önce hafif hafif kasık ağrım olurdu ama daha şiddetli hissettim. Ve hemen hemen yumurtlama gününden itibaren karnımın alt kısmında böyle hareket eden bir şeyler var gibiydi gaz sancısı gibi. Göğüs uçlarım çok acıdı ağrı değil ama resmen acı vardı. 3 gün kala yerleşme kanaması yaşadım. Normalde regle iki üç gün kala kahvemsi pembemsi lekelenmem olur ama gün içinde de devam eder. Sabah bir defa peçeteye kan geldi devamı olmadı.
Benim ramazana denk geldi migren reflüm var sürekli atak yaşadım bide yüzüm sivilce doldu hiç çıkmazdı bende yumurtlama ağrısı gibi değilde ağırlık var gibi yaşadım göğüsler şişti regl gecikince 7.gün kan verdimhamile olan arkadaslar adet belirtisi ve hamilelik belirtisi arasindaki farklari anlatabilirmisiniz rica etsem
akintin varmiydi cnm onuda cok merak ediyomBenim ramazana denk geldi migren reflüm var sürekli atak yaşadım bide yüzüm sivilce doldu hiç çıkmazdı bende yumurtlama ağrısı gibi değilde ağırlık var gibi yaşadım göğüsler şişti regl gecikince 7.gün kan verdim
Evet canım sarımsı akıntım vardıakintin varmiydi cnm
hmm anladim cnm saolEvet canım sarımsı akıntım vardı
Baya oldu süt beyazı oldu devamda ediyo haftaya ultrasona gitcez inş kese görünür ama çok zor geçiyoakintin varmiydi cnm onuda cok merak ediyom
yaaaBaya oldu süt beyazı oldu devamda ediyo haftaya ultrasona gitcez inş kese görünür ama çok zor geçiyo
Evet sürekli halsizim midem bulanıoy başım dönüyor kasık ağrılarım var normalmi bilmiyorum
normaldir cnm korkma muaneye ne zmn gitcenEvet sürekli halsizim midem bulanıoy başım dönüyor kasık ağrılarım var normalmi bilmiyorum
Salı gününe alabildim doktor çok yoğun 6.hafta oluyonormaldir cnm korkma muaneye ne zmn gitcen
ilk kezmi gidicenSalı gününe alabildim doktor çok yoğun 6.hafta oluyo
Evet ilk gebelik zaten inş kese görünür 6.hafta olcakilk kezmi gidicen
anladim cnm insallah guzel ilerlerEvet ilk gebelik zaten inş kese görünür 6.hafta olcak
Aminnn kasık ağrılarım çok olıyo normalmi bilmiyorum iştah yok tiksiniyorum yemeklerden midem yanıyo süreklianladim cnm insallah guzel ilerler
keske benimde olsada bnde sabahlara kadar uyuyamasam agridan kivransam cnm herseyine katlanirim biliyonmuAminnn kasık ağrılarım çok olıyo normalmi bilmiyorum iştah yok tiksiniyorum yemeklerden midem yanıyo sürekli
Olur olur vucudünu sev güven 7 aydır deniyorduk incir ye sabahları sporunuyap uvalasyon testi kullan zaten her sy yüzde 20 şanskeske benimde olsada bnde sabahlara kadar uyuyamasam agridan kivransam cnm herseyine katlanirim biliyonmu
Aşırı ney ve güzel anlatmışsınız gerçekten çok iyiKendi döngü düzeninize göre gecikme olduğunda yapmak kan testi için en doğru sonuç deniliyor. Aslına bakarsanız döllenmenin ne zaman olduğuyla alakalı bir durum. Örneğin arkadaşımın o ay sadece regl bitiminden 5 gün sonra birlikteliği olmuş ondan hamile kaldı. Önemli olan yumurtanın yumurtalıktan çıkıp kanalda ilerlerken spermle karşılaşması. Yumurtlama günü denilen şey de yumurtanın kanaldaki son nokasıdır. Oraya ulaştıktan 24-36 saat sonra yumurta ölmeye başlıyor. Yani illa ki yumurtlama gününde gebe kalınacak diye bir şey yok. Maalesef kadınlarımız bu konuda yeterli bilgiye sahip değil. Doktorlar bu sebeple gün aşırı ilişki öneriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?