Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar bişi danışmak istiyorum. Ben normalde 35 günde adet oluyorum bu ay 17 sinde yumurtlama gördüm yumurtlama döneminden sonra 14 gün geçince mi adet olunuyor
Kizlar ben test yapmadan önce baya belirti yaşıyordum bel ağrısı Kasım'da adet olacak gibi sancı sancı geçti ama bel sırt ağrım geçmedi kokuda aşırı hassasiyet var yorgunluk halsizlik baş dönmesi çok acıkma akıntı karnım denizler gibi dalgalaniyo aşırı derecede canım saçma sapan sevmediğim şeyleri çekiyor falan çok şaşkınım daha önce iki düşük yaşadım az çok anlayabiliyorum diye test yaptım ama Cook silik çıktı iki gün önce hiç çıkmamıştı ama hala bir kesinlik yok biraz daha bekleyip test yapicam eğer varsa hala kan vericem çok aşırı silik bir çizgi var kamerada biraz belirsiz ama ve adetime 15 gün var mumkunmu sizce