Hamilelik belirtileri yaşayanlar

Esnmstf

Kendin için yaşarsın, taaa ki "o gelene kadar"❤
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
616
626
53
34
Merhaba ben yeni katıldım aranıza.üç aylık evliyim ve bebek sahibi olmayı cok istıyorum.adetime 5 gün var ama gögüslerim cok şiş ara ara kasıklarımda hafif batmalar oluyor.gün içinde mide bulantısı gece sıcaktan yatamıyorum.sizce hamile miyim?

Merhaba, mide bulantısı için gebelik dahi olsa erken bi belirti. Muhtemelen psikolojik bulantılarınız. Adet gününü bekleyip direkt kan verin en saglıklısı.

Mide bulantisi kasik agrisi yasadim hamileyken .Belirtileri olabilir bir test yapabilirsin.
Sizce 3 aylik evlilikte cok erken degilmi?
Biraz birbirinizi tanisaniz evliligin tadinidini cikartsaniz .

Mide bulantisi kasik agrisi yasadim hamileyken .Belirtileri olabilir bir test yapabilirsin.
Cok haklısınız fakat üç yıldır birlikteyiz sevgiliydik yani sonra evlendik ben bir bebeğim olsun cok istiyorum ve hep dua edıyorum.bu arada ilginiz için teşekkür ederim

Merhaba, mide bulantısı için gebelik dahi olsa erken bi belirti. Muhtemelen psikolojik bulantılarınız. Adet gününü bekleyip direkt kan verin en saglıklısı.
Adet olana kadar beklicem belkide dediğiniz gibi psikolojik olabilir

Belirtiler için erken canım özellikle bulantı 6 haftada başlıyor kan ver varsa çıkar ben evde yaptım günün gelmeden silikte olsa ikinci çizgi çıktı evde de yapabilirsin ama kesin sonuç kanda çıkar hakkında hayırlısı olsun tatlim

Tesekkür ederim canım ben bu konularda sabırsızım biraz bide yeni evliyim ovülasyon testi almak istiyorum ama internetteki testlere güvenmiyorum açıkcası eczaneden alabileceğim güvenilir bir marka var mıdır?bilginiz var mı

Yahu sevgilimle evlilik birimi
Sen eşini tanıdığını sanıyorsun bu ne acele
Benim komşum Mersin'de gelin geldi 7yil sevgililerinden birlikte üniversite okumuşlar
Bir yıllık evliydi boşanmak istiyordu hayatı kabus gibiydi ve çocuk asla yapmadı
Birde bebek bakmayı sorumluluk sahibi olmayı sen ne sanıyorsun o kadar zor birşey ki
Sorumluluk sahibi olmak bir evladın tüm sorumluluğu senin olucak
Bebeğin hastalanacak senin canın acıtacak
İnan çok ağır bir yük iyi düşün n geç yap
Bu COKKKKKK zor bir karar
Ben bir çocuk sahibi ve ikinciye hamile bir anneyim bu bebeğime layığıyla büyütebilir miyim diye kafayı bozmak üzereyim dusunmekten

Gebeliğin ilk belirtisi adet gecikmesidir. Diğer belirtiler için çok erken muhtemelen psikolojiktir. Allah gönlünüze göre versin. Adet günü kan tahlili yapın orda kesin sonuç çıkar.

Evliliğin sorumluluğun ne demek oldugunu cok iyi biliyorum fakat bir cocuk sahibi olmak istemenin eşini
Hak veriyorum ama biz evlenmek için cok badireler atlattık onu çok iyi tanıdığımı düşünüyorum ve bi cocuk sahibi olmak için ihtimallere göre hareket etmek istemiyorum aslında bu güveni bana veren eşim.haklılık payınız cok ama elimde değil bebeğim olsun istiyorum yaşım geçmeden bu arada 26 yaşındayım ocakta 27 ye giricem insallah

Ne alaka ya cok acımasız düşünüyorsunuz bence

Bence sen hamilelikte cok sorun yaşamışsın bu yüzden bu kadar acımasız yorum yaptın ve evliliğin cocuk büyütmenin bakmanın nesi oyun onu anlamadım ben anormal bişey mi söyledim anlamadım.

Cok haklısınız fakat üç yıldır birlikteyiz sevgiliydik yani sonra evlendik ben bir bebeğim olsun cok istiyorum ve hep dua edıyorum.bu arada ilginiz için teşekkür ederim

Ister 10 yil beraber ol, evlilik çok farkli canim, hele bebek.. Bebek en iyi evlilikleri bile salantiya getirebilir.

Çok güzel ve tatlidir bebek fakat bir o kadarda stress kaynagi. Gazidir, uykusuzluktur, lohusalikta hormonlar felan. Sonra insanlarin "sütün varmi?" "Yok bu bebek aç, yok bu bebek üşüyor" demesi, tamamen tecrübesizlik..

Sonra hamilelikte yorgunluk, duygusallik, eşin ile cinsellik yasaği bile olabir.

Yani bir 3 aylik evlilik cidden bebek icin erken. Önce birbirinizi evliliktede iyi taniyin. Beraber yalniz bir tatile gidin, kavga edin, cinselligin tadini çikarin.

Yani hiç değilse 1 yil geçsin öyle bebek yap bence. Ayrica hamilelikte belirtiler, özelikle bulanti 7. haftadan sonra başlar.

Doğru cok yeni ama ya olmazsa diye düşünüyorum bazen ya bizim bi bebeğimiz olmazsa düşünüyorum eşimde cok istıyor aslında belkide acele ediyoruz bakalım hayırlısı Allah tan

Allahim hakinizda en hayirlisini nasip etsin. Aslinda anne olmak icin hicte kücük bir yas degil. Yeni evli olmanda buna engel degil.ona bakarsan kopacagi varsa 30 senelik evlilerde kopuyor. Ben bes senelik evliyim üc senedir anne olmaya can atiyorum bu üc senede iki defa kimyalsal gebelik yasadim. Dün regl günümdü olmadim birkac gün daha bekleyip sonra insallah regl olmasam test yapacam. Sende stres yapmadan günün gecmesini bekle hayirli haberler alirsin insallah:)

Evet anne olmak için yaşım çok küçük değil ve benim eşim TSK da çalışıyo yani bi.askerle evliyim.yarının bize getireceğini bilemeyiz eşim bu yüzden cok istıyor aynı şekilde bende cok istiyorum anne olmayı.insallah Allah gönlüne göre verir inşallah bebişini kucağına alırsın.

Benim adet oncesi hep mide bulantim ve kasik agrim olur.
2 hamileligimde de 6-7. Haftalara kadar hic mide bulantim olmadi.
Yani umutlanip sonra uzulme diye belirtilere takilmamani oneririm.
Evlilik " cocuk oncesi ve sonrasi" diye gercekten ikiye ayriliyor.
Cok guzel duygu evlat sahibi olmak ama eskisi gibi esinle sevgili kalmaniz cok zorlasacak, birbirinize zamaniniz kalmayacak.
Oyuzden bi sene de olsa birbirinize doyun.
Sonra bi bardak sicak cay icmek bile hayal oluyor, en azindan ilk 3-4 sene..
Hakkinizda hayirlisi

rabim gonlune gore versin.Olur merak etmeyin doktora gittiniz mi hic doktorlar 6 ay bekleyin diyorlar.
Bu arada resimdeki senmisin taniyanlar olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…