Aynılarını on günden beri bende yaşıyorum ama adet belirtisi mi demeden de geçemiyorum kafam karışıyorEvet var canım kasıklarımda inanılmaz derecede batan kramplar oluyor ve bacaklarımda kramplar oluyordu bel ve sırt agrısıda oldu
İnsallah canım cok tesekkur ederim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınAllah gönlüne göre versin canım inşallah hamilesindir güzel bi duygu inşallah isteyen herkese nasip olur :)
Amiiiin canımİnsallah canım cok tesekkur ederim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Evet benimde 5 gün var adetime belkide onun belirtisidir hayırlısı olsun inşallahBulantı,baş dönmesi,kasık ağrısı her adet döneminde yaşarım ben.kimyasal gebeliğim olmuştu.lekelenme bel ağrısı ve sık idrar belirti olarak olmuştu bende.hakkınızda hayırlısı olsun
Hamilelik belirtisini yaşadığımda da adetime bir hafta vardı.4 gün öncesi idrar testinde çıktı.belki sizin de vardır.bel ağrısını da yaşadığınız zaman yapn bence test.farklı bir ağrı oluyor ordan anlaşılabilir benceEvet benimde 5 gün var adetime belkide onun belirtisidir hayırlısı olsun inşallah
Sabredip beklicem birax hayal kırıklığına uğramak istemiyorumAdet gunun bi gecsin hele once, oyle dusunursun.. sonra husran yasama yani..
İşte cok bel ağrım özellikle bugun akıntım aşırı derecede geliyo ve sanki adet olacam ama olmadım daha hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim iyi dileklerin içinBenim de cok agrim oluyodu kasiklarimda.. adet olcam oldum diye tuvalete kosuyodum bakiyodum yok bisey.. boyle bi 1hafta gecti hala olmadim. Sonra test yaptm pozitifti ayy ne gunlerdi. Insallah Allah sana da nasip etsin :) ama dedigim gibi adet gunun bi gecsin hemen umut etme :/
+10000 bende aynen bunu demek istedimIster 10 yil beraber ol, evlilik çok farkli canim, hele bebek.. Bebek en iyi evlilikleri bile salantiya getirebilir.
Çok güzel ve tatlidir bebek fakat bir o kadarda stress kaynagi. Gazidir, uykusuzluktur, lohusalikta hormonlar felan. Sonra insanlarin "sütün varmi?" "Yok bu bebek aç, yok bu bebek üşüyor" demesi, tamamen tecrübesizlik..
Sonra hamilelikte yorgunluk, duygusallik, eşin ile cinsellik yasaği bile olabir.
Yani bir 3 aylik evlilik cidden bebek icin erken. Önce birbirinizi evliliktede iyi taniyin. Beraber yalniz bir tatile gidin, kavga edin, cinselligin tadini çikarin.
Yani hiç değilse 1 yil geçsin öyle bebek yap bence. Ayrica hamilelikte belirtiler, özelikle bulanti 7. haftadan sonra başlar.
Sen anlat o zaman belirtileri canım bir zahmetBen de 5 yil bekledim bebek sahibi olmak için. 1 aylık bebegim var, zorlaniyorum, acaba biraz daha mi bekleseydim diyorum.
Ama konu sahibi bunu sormamış, hamilelik belirtisi diyor
+10000 bende aynen bunu demek istedim
Belki farklı cümleler kullandım ama aynı düşünceler kelimesi kelimesine katiliyorum
Ben katılmıyorum Evet düşünceler doğru olabilir fakat benim açımdan düşündüğün zaman da mantıklı gelıyo.benim eşim asker sürekli göreve gidiyo bazen görmüyorum yarının ne getireceğini bilmiyorum bu yüzden cocugu bu kadar cok istiyorum bunu anlatmaya çalıştım+10000 bende aynen bunu demek istedim
Belki farklı cümleler kullandım ama aynı düşünceler kelimesi kelimesine katiliyorum
Aynen öyle bir bilse anne olmanın yükünüSanirim ne desek fayda etmeyecek. Simdi esi ile olan yalniz zamanin asil ne kadar degerli oldugunu bilmeyecek.
Tabiki karar daima konu sahibin. Hepimizin farkli konularda inatciligimiz tutuyor, ve bu hepimizin hakkidir da.
Yok darılmıyorum beni bilgilendirmek için söylediğinizi biliyorum güzel dileklerin için teşekkür ederimAynen öyle bir bilse anne olmanın yükünü
Zorluğunu o kadar zor ki
Bizi anne olunca anlarsın
Eşiyle geçirdiği zamanın kıymetini bir bilse
O güzel günlerin kıymetini bir bilse
Herşey gönlünce olsun
sadece ilerde bizi anlarsın onu diyoruz darilma
Aa demeyi unutmusum akinti cok oluyor ciddeeen.. insallah hamilesindir ..bakalim bekleyelim..İşte cok bel ağrım özellikle bugun akıntım aşırı derecede geliyo ve sanki adet olacam ama olmadım daha hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim iyi dileklerin için
Evet canım akıntım cok fazla şimdi adet mi olacam yoksa hamilemiyim kestiremiyorum bi türlü bekliyorum sabırsızlıklaAa demeyi unutmusum akinti cok oluyor ciddeeen.. insallah hamilesindir ..bakalim bekleyelim..
Hamilelik boyunca da akintim cok oldu benim.
Peki yerlesme kanamasi gibi bisey yasadin mi.. gerci adet gununde yada 1 2gun sonra yasayabilirsn daha zamani var. Ben ader oldum sanip altima ped koymustum ama 1gun boyunca ayni kaldiydi o ped kirlenmediydi. Sonraki gun gene azcik gelip kan kesildiydi.. sonra da 5gun falan hic bisey olmaynca suphelendiydim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?