Hamilelik belirtileri yaşayanlar

Güzel dileklerin için cok tesekkur ederim tabi ki sizlere hak vermıyo değilşm ama dediğim gibi eşim askeri personel bazen onu göremiyorum bile bu yüzden eşimde bende cocuk sahibi olmayı cok istıyoruz belkşde zaman alacak ama hayırlısı olsun hakkımızda

Benim esimde asker.
Inan yukun daha agir olacak.
Tek basina cocuk buyuteceksin.
Ben tek basima buyutuyorum resmen.
Nobeti gorevi mesaisi eksik olmuyor.
Hayirlisi olsun zamani gelince olur insallah

Benim esimde asker.
Inan yukun daha agir olacak.
Tek basina cocuk buyuteceksin.
Ben tek basima buyutuyorum resmen.
Nobeti gorevi mesaisi eksik olmuyor.
Hayirlisi olsun zamani gelince olur insallah
Asker eşi olmak cok zor heleki nöbetler bitiriyor beni resmen Evet genellikle tek başıma olacağımı biliyorum malesef.korkuyorum bu yüzden biraz ama onu kucağıma almayı inan cok istiyorum

Psikolojik de olabilir çünkü mide bulantısı hemen başlamaz. Daha 5 gün varmış. Beklemekten başka çaren yok. Kendini aşırı dinlersen vücut yanlış sinyaller gönderebiliyor..
Hayırlısı olsun..

Evet erken biraz belkide adet belirtisi beklicem yinede.iyi dileklerin teşekkür ederim

Ben de 5 yil bekledim bebek sahibi olmak için. 1 aylık bebegim var, zorlaniyorum, acaba biraz daha mi bekleseydim diyorum.
Ama konu sahibi bunu sormamış, hamilelik belirtisi diyor

Ben de 5 yil bekledim bebek sahibi olmak için. 1 aylık bebegim var, zorlaniyorum, acaba biraz daha mi bekleseydim diyorum.
Ama konu sahibi bunu sormamış, hamilelik belirtisi diyor
Bebek bakmanın ne kadar zor oldugunu elbette biliyorum ablamın da ne zorluklar cektığıni bizzat kendi gözümle şahit oldum ama bunları yinede göze alıyorum zaten hamileyim cocuğum olacak demedim sadece bu ay ağrılarım farklıydı acaba dedim hamile miyim diye.cünkü daha önce kistim vardı kasıklarımda ağrı oluyodu hep şimdi kafam karıştı o yuzden hamilelik belirtisi mi diye sordum.

Bende günüm geçmeden vardı belirtilerim çok şiddetli mide bulantısı baş dönmesi hamileyim hatta Doktorum baya erken döllenmiş muhtemelen o yüzdendir dedi

Erken gebelik testi deneyebilirsiniz biraz fiyatı tuzlu 35 lira civarı ama işe yarar belki

Bende günüm geçmeden vardı belirtilerim çok şiddetli mide bulantısı baş dönmesi hamileyim hatta Doktorum baya erken döllenmiş muhtemelen o yüzdendir dedi
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.peki kasık ağrın
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Peki kasık ağrın gögüslerde şişlik ağrı var mıydı?

Evet var canım kasıklarımda inanılmaz derecede batan kramplar oluyor ve bacaklarımda kramplar oluyordu bel ve sırt agrısıda oldu

Evet almayı düşünüyorum insallah hamileyimdir.ilgin için çok teşekkür ederim
Allah gönlüne göre versin canım inşallah hamilesindir güzel bi duygu inşallah isteyen herkese nasip olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…