Güzel dileklerin için cok tesekkur ederim tabi ki sizlere hak vermıyo değilşm ama dediğim gibi eşim askeri personel bazen onu göremiyorum bile bu yüzden eşimde bende cocuk sahibi olmayı cok istıyoruz belkşde zaman alacak ama hayırlısı olsun hakkımızdaBenim adet oncesi hep mide bulantim ve kasik agrim olur.
2 hamileligimde de 6-7. Haftalara kadar hic mide bulantim olmadi.
Yani umutlanip sonra uzulme diye belirtilere takilmamani oneririm.
Evlilik " cocuk oncesi ve sonrasi" diye gercekten ikiye ayriliyor.
Cok guzel duygu evlat sahibi olmak ama eskisi gibi esinle sevgili kalmaniz cok zorlasacak, birbirinize zamaniniz kalmayacak.
Oyuzden bi sene de olsa birbirinize doyun.
Sonra bi bardak sicak cay icmek bile hayal oluyor, en azindan ilk 3-4 sene..
Hakkinizda hayirlisi
Doktora gitmedim hiç bekarken benim kistim vardı tedavi oldum ilaçla sonra kayboldu.daha sonra kontrol amaçlı gittim sadecerabim gonlune gore versin.Olur merak etmeyin doktora gittiniz mi hic
Evet benimrabim gonlune gore versin.Olur merak etmeyin doktora gittiniz mi hic doktorlar 6 ay bekleyin diyorlar.
Bu arada resimdeki senmisin taniyanlar olabilir
Cok tatlisinz basta bunu soyliyim:))Evet benim
Güzel dileklerin için cok tesekkur ederim tabi ki sizlere hak vermıyo değilşm ama dediğim gibi eşim askeri personel bazen onu göremiyorum bile bu yüzden eşimde bende cocuk sahibi olmayı cok istıyoruz belkşde zaman alacak ama hayırlısı olsun hakkımızda
Istersen yinw gorun doktora bebwk icinDoktora gitmedim hiç bekarken benim kistim vardı tedavi oldum ilaçla sonra kayboldu.daha sonra kontrol amaçlı gittim sadece
Cok tesekkur ederim bu dediklerini dikkate alıcam mutlakaCok tatlisinz basta bunu soyliyim:))
Lakin burasi cok buyuk bir platform tanidik birileri cikabilir .
Asker eşi olmak cok zor heleki nöbetler bitiriyor beni resmen Evet genellikle tek başıma olacağımı biliyorum malesef.korkuyorum bu yüzden biraz ama onu kucağıma almayı inan cok istiyorumBenim esimde asker.
Inan yukun daha agir olacak.
Tek basina cocuk buyuteceksin.
Ben tek basima buyutuyorum resmen.
Nobeti gorevi mesaisi eksik olmuyor.
Hayirlisi olsun zamani gelince olur insallah
Guzel haberlerini bekliyorum Allah gonlune gore versin canmCok tesekkur ederim bu dediklerini dikkate alıcam mutlaka
Cok tesekkur ederim canım inşallah hayırlısı olurGuzel haberlerini bekliyorum Allah gonlune gore versin canm
Evet erken biraz belkide adet belirtisi beklicem yinede.iyi dileklerin teşekkür ederimPsikolojik de olabilir çünkü mide bulantısı hemen başlamaz. Daha 5 gün varmış. Beklemekten başka çaren yok. Kendini aşırı dinlersen vücut yanlış sinyaller gönderebiliyor..
Hayırlısı olsun..
Ben de 5 yil bekledim bebek sahibi olmak için. 1 aylık bebegim var, zorlaniyorum, acaba biraz daha mi bekleseydim diyorum.Yahu sevgilimle evlilik birimi
Sen eşini tanıdığını sanıyorsun bu ne acele
Benim komşum Mersin'de gelin geldi 7yil sevgililerinden birlikte üniversite okumuşlar
Bir yıllık evliydi boşanmak istiyordu hayatı kabus gibiydi ve çocuk asla yapmadı
Birde bebek bakmayı sorumluluk sahibi olmayı sen ne sanıyorsun o kadar zor birşey ki
Sorumluluk sahibi olmak bir evladın tüm sorumluluğu senin olucak
Bebeğin hastalanacak senin canın acıtacak
İnan çok ağır bir yük iyi düşün n geç yap
Bu COKKKKKK zor bir karar
Ben bir çocuk sahibi ve ikinciye hamile bir anneyim bu bebeğime layığıyla büyütebilir miyim diye kafayı bozmak üzereyim dusunmekten
Bebek bakmanın ne kadar zor oldugunu elbette biliyorum ablamın da ne zorluklar cektığıni bizzat kendi gözümle şahit oldum ama bunları yinede göze alıyorum zaten hamileyim cocuğum olacak demedim sadece bu ay ağrılarım farklıydı acaba dedim hamile miyim diye.cünkü daha önce kistim vardı kasıklarımda ağrı oluyodu hep şimdi kafam karıştı o yuzden hamilelik belirtisi mi diye sordum.Ben de 5 yil bekledim bebek sahibi olmak için. 1 aylık bebegim var, zorlaniyorum, acaba biraz daha mi bekleseydim diyorum.
Ama konu sahibi bunu sormamış, hamilelik belirtisi diyor
Bende günüm geçmeden vardı belirtilerim çok şiddetli mide bulantısı baş dönmesi hamileyim hatta Doktorum baya erken döllenmiş muhtemelen o yüzdendir dediMerhaba ben yeni katıldım aranıza.üç aylık evliyim ve bebek sahibi olmayı cok istıyorum.adetime 5 gün var ama gögüslerim cok şiş ara ara kasıklarımda hafif batmalar oluyor.gün içinde mide bulantısı gece sıcaktan yatamıyorum.sizce hamile miyim?
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.peki kasık ağrınBende günüm geçmeden vardı belirtilerim çok şiddetli mide bulantısı baş dönmesi hamileyim hatta Doktorum baya erken döllenmiş muhtemelen o yüzdendir dedi
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Peki kasık ağrın gögüslerde şişlik ağrı var mıydı?Bende günüm geçmeden vardı belirtilerim çok şiddetli mide bulantısı baş dönmesi hamileyim hatta Doktorum baya erken döllenmiş muhtemelen o yüzdendir dedi
Evet almayı düşünüyorum insallah hamileyimdir.ilgin için çok teşekkür ederimErken gebelik testi deneyebilirsiniz biraz fiyatı tuzlu 35 lira civarı ama işe yarar belki
Evet var canım kasıklarımda inanılmaz derecede batan kramplar oluyor ve bacaklarımda kramplar oluyordu bel ve sırt agrısıda olduAllah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.peki kasık ağrın
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Peki kasık ağrın gögüslerde şişlik ağrı var mıydı?
Allah gönlüne göre versin canım inşallah hamilesindir güzel bi duygu inşallah isteyen herkese nasip olur :)Evet almayı düşünüyorum insallah hamileyimdir.ilgin için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?