- 6 Nisan 2020
- 195
- 112
- 18
- 31
Kızlar merhabalar bu sitede ikinci hamile kalışım ı paylasıyorum ilki düşükle sonuclandı ondan öncede bir düşüğüm vardı öncelikle bu postu paylasmamdaki sebep birileri ne yardımcı olabilmek naçizane yasadıklarımı anlatmak istiyorum bu ay kür filan hiç bişey uygulamadım ama hala ovulasyon kullanmayanlar varsa lütfen kullansınlar özellikle adet düzensizliği olanlar ben bu ay tam 14. Gün yumurtladım yumurtlama oncesi de sperm taze kalsın diye 2 3 günde bi ilişki yaptık yumurtlama günü ve sonraki 3 günü değerlendirdik ben yumurtlama gününden bir gün once yakı yapıstırdım sırtıma bide ters rahim pozisyonu yani afedersiniz erkeğin arkada oldugu pozisyonla yaptık hep bence onunda katkısı oldu belirtlerme gelirsek yumurtlamadan hemen sonra olan gogus agrım şüpheye düşürmüştü normalde adetten bir kaç gün once başlardı bide bir gece karnıma bir boyle iğne batması gibi bişey oldu bi 15 sn filan sonra gecti ben diğer hamileliklerimde de buradan anlamıstım ben hamile olunca adet omcesi olan sivilcem cıkmıyor normalde adet öncesi sivilcem bir iki tane cıkar son olarak da akıntım adet oncesi akıntısı gibi beyaz kremsi diğer aylarda da vardı tek fark miktarı artmıstı merak ettiginiz bişey olursa yardımcı olmak isterim burada ovu testlerimi paylaşınca bir arkadas bana yazmıstı onun sayesnde bu ters rahim pozisyonunu denemiştik kendisine teşekkür edecektim ama bulamadım uzun bir yazı oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah