Hamilelik belirtileri

elissaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2021
48
17
18
27
hikayem çok uzun ama ben sadece ümit olmak istiyorum hamile olduğumu yeni öğrendim ilk 10 15 gün göğüslerimde ağrı hissettim önemsemedim pek sonrasında karnımın alt kısmında ağrı oldu enfeksiyon belirtileri yaşadığımı düşünüyodum sık sık idrara da çıkıyodum aynı belirtiler enfeksiyonda var çünkü hayatım boyunca onu yaşadığım için eşimi aradım hastaneye gittik çünkü ağrım artmıştı orda eşim beta istedi ve hamile olduğumu öğrendim belirtiler herkeste farklı oluyo test yapmıştımilki negatifti 12 gün sonra yaptığım pozitifmiş ama ben doğru düzgün bakmamışım ümidim yoktu çünkü merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz öncelikte ümitli olun ben pko olduğum halde kilo vermediğim halde hamile kaldım dua ediyorum allah isteyen herkese nasip etsin

Merhaba, bende de pcos var. Hayırlı olsun yavrunuzadetleriniz nasıldı, ilişki sıklığınız nasıldı

Teşekkür ederim allah razı olsun. Ben hsg yani rahim filmi çekildim 5 ay sonra hamile kaldım tıkalılık vardı tek tarafımda eşim 1 ay askerdeydi 4 ayda hamile aldım aslında düzenli bi ilişki olmadı

Teşekkür ederim allah razı olsun. Ben hsg yani rahim filmi çekildim 5 ay sonra hamile kaldım tıkalılık vardı tek tarafımda eşim 1 ay askerdeydi 4 ayda hamile aldım aslında düzenli bi ilişki olmadı
Bende bu ay çektiricem inşaallah bana da nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…