Az da olsa ihtimal vardirKızlar meraba vajınal bölgeye zevk suyu temas ederse gebe kalma ihmali ne kadar kalınırmı
Elden temas ederse pekiAz da olsa ihtimal vardir
Elden derkenElden temas ederse peki
Yeelesme kanamaniz oldu muİlginc ve tuhaf olacak ama adetimden 2 hafta önce başlayan ve hayatimda hic yasamadigim kadar farkli bir gaz sorunu oldu bende..Tek belirtim buydu..Bitmek bilmeyen artik heralde bagirsaklarimda bir problem var diye dusundugum ciddi ciddi uzuldugum birseydi sonra adetimi farkettim..Tek belirtim buydu erken olarak
Bende yerleşme kanamasi olmadi ama sonraki donemde (yerlesme kanamadi daha erken oluyormus)haftasini net hatirlayamiyorum yani ogrendikten baya sonra kahverengi kan geldi ve baya uzun sure 2 haftayi buldu azicik her sildigimde hatta korkmustum baya ama doktor dediki iceride kalan eski kan akiyormus..Yeelesme kanamaniz oldu mu
Benimde dün oldu 3 gün geçti adetimden kan vermeye korkuyorum çıkmaz diyeBende yerleşme kanamasi olmadi ama sonraki donemde (yerlesme kanamadi daha erken oluyormus)haftasini net hatirlayamiyorum yani ogrendikten baya sonra kahverengi kan geldi ve baya uzun sure 2 haftayi buldu azicik her sildigimde hatta korkmustum baya ama doktor dediki iceride kalan eski kan akiyormus..
Zevk suyuna deyı vajınaya temas ederseElden derken
Canım partnerine ilişki yaşarken zevk suyu eline mi geldi bundan mi bahsediyosunZevk suyuna deyı vajınaya temas ederse
Onun elinden bulaşmıs ola bilirCanım partnerine ilişki yaşarken zevk suyu eline mi geldi bundan mi bahsediyosun
VajinayaOnun elinden bulaşmıs ola bilir
Cnm bende adet önce çıkan alın sivilcesi çıkmadı hapşırınca kasıklarımdan bişey sökülür gibi oldu birde nefes darlığıyla mide problemi şişti hep karnımKizlar lütfen erken hamilelik belirtilerinizi benimle paylaşır mısınız acill!
Genelde kahverengi kan evet oyle oluyor ama tabi kan vermede kesin cikar insallah hamilesinizdirrBenimde dün oldu 3 gün geçti adetimden kan vermeye korkuyorum çıkmaz diye
İnşallah şu bi kaç gün geçmek bilmiyorGenelde kahverengi kan evet oyle oluyor ama tabi kan vermede kesin cikar insallah hamilesinizdirr
Bilemicem canımVajinaya
Umarım bısey olmaz ben olmasını istemiyorummBilemicem canım
Yerleşme kanaman oldu muCnm bende adet önce çıkan alın sivilcesi çıkmadı hapşırınca kasıklarımdan bişey sökülür gibi oldu birde nefes darlığıyla mide problemi şişti hep karnım
Allah gönlüne göre versin inşallahUmarım bısey olmaz ben olmasını istemiyorumm
Kanma denız adet kanamsı gıbı bı kanamamıYerleşme kanaman oldu mu
Aminnn..Allah gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?