Hamilelik belirtileri!!!

Hayır pembe yada kahverengi renginde çok az bi leke gibi sürekli olan bişey değil bi kaç damla şeklinde
Bende olan pebe deıl kahve rengıde deil beyaz ve sarı gıbı ıcınde bı defa kıldan ıce kucuk kırmızımsı sey vardı ve bı defa oldu

Valla canım zevk suyuyla hamile kalma oranı düşüktür olsa var ama elle vajinaya deyip hamile kalacağını düşünmüyorum kalırsan da helal olsun
Hanı ele surup direk vajinaya deyılmedi baska yerlere temas edı sonrasında oraya deydı

Valla millet çocuk yapmak için o kadar uğraşıyor bu senin söylediğin çok zor imkansız hatta
İnsallah oyledır ya gercekten yanı bnde oyle dusunuyorum arda kendımı sakınlestırmek ıcın yanı 5 gunde2 kilo verdım o kadar yanıı

İnsallah oyledır ya gercekten yanı bnde oyle dusunuyorum arda kendımı sakınlestırmek ıcın yanı 5 gunde2 kilo verdım o kadar yanıı
Dediğim gibi stres yapma ondan karnın agriyodur.ama benden sana tavsiye bu tür şeylerde daha dikkatli ol

Tesekkur ederim canım gercekten cok yardımcı oldun olcam tabıkıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…