- 7 Haziran 2023
- 953
- 368
- 33
- 32
Yerleşme kanamam olmadıYerleşme kanaman oldu mu
Hayır pembe yada kahverengi renginde çok az bi leke gibi sürekli olan bişey değil bi kaç damla şeklindeKanma denız adet kanamsı gıbı bı kanamamı
Bende olan pebe deıl kahve rengıde deil beyaz ve sarı gıbı ıcınde bı defa kıldan ıce kucuk kırmızımsı sey vardı ve bı defa olduHayır pembe yada kahverengi renginde çok az bi leke gibi sürekli olan bişey değil bi kaç damla şeklinde
Anladım Allah'ım inşallah yüzüme gülerYerleşme kanamam olmadı
Sızce ne anlma gelir bn cok korkuyorummBende olan pebe deıl kahve rengıde deil beyaz ve sarı gıbı ıcınde bı defa kıldan ıce kucuk kırmızımsı sey vardı ve bı defa oldu
Canım şu işi doğru düzgün anlatsana bir ilişkiye mi girdin ne olduSızce ne anlma gelir bn cok korkuyorumm
Amin İnşallahAnladım Allah'ım inşallah yüzüme güler
İlişki dıyemem pek ama erkek ardasımdan olan zevk suyu olustu o da yanı ele yoluyla vajınaya deydı bundan korkuyorummCanım şu işi doğru düzgün anlatsana bir ilişkiye mi girdin ne oldu
Valla canım zevk suyuyla hamile kalma oranı düşüktür olsa var ama elle vajinaya deyip hamile kalacağını düşünmüyorum kalırsan da helal olsunİlişki dıyemem pek ama erkek ardasımdan olan zevk suyu olustu o da yanı ele yoluyla vajınaya deydı bundan korkuyorum
Hanı ele surup direk vajinaya deyılmedi baska yerlere temas edı sonrasında oraya deydıValla canım zevk suyuyla hamile kalma oranı düşüktür olsa var ama elle vajinaya deyip hamile kalacağını düşünmüyorum kalırsan da helal olsun
Yok zor canım stres yapma boşunaHanı ele surup direk vajinaya deyılmedi baska yerlere temas edı sonrasında oraya deydı
5 gün oldu karnımda hafıf agrı var sitrestende olabilir sıtresten adetimin gecikcegınıde dusunuyorummYok zor canım stres yapma boşuna
Adetin 5 gün mü gecikti5 gün oldu karnımda hafıf agrı var sitrestende olabilir sıtresten adetimin gecikcegınıde dusunuyorumm
Hayır ilişki olalı 5 gun oldu adetıme 8 gun varAdetin 5 gün mü gecikti
Ya canım stresten karnın agrimis başka bişey degilHayır ilişki olalı 5 gun oldu adetıme 8 gun var
Valla millet çocuk yapmak için o kadar uğraşıyor bu senin söylediğin çok zor imkansız hattaYa canım stresten karnın agrimis başka bişey degil
İnsallah oyledır ya gercekten yanı bnde oyle dusunuyorum arda kendımı sakınlestırmek ıcın yanı 5 gunde2 kilo verdım o kadar yanııValla millet çocuk yapmak için o kadar uğraşıyor bu senin söylediğin çok zor imkansız hatta
Dediğim gibi stres yapma ondan karnın agriyodur.ama benden sana tavsiye bu tür şeylerde daha dikkatli olİnsallah oyledır ya gercekten yanı bnde oyle dusunuyorum arda kendımı sakınlestırmek ıcın yanı 5 gunde2 kilo verdım o kadar yanıı
Rica ederim senin için ne zaman hayırlısıyla o zmn kısmet eder inşallah Allah'ım.Tesekkur ederim canım gercekten cok yardımcı oldun olcam tabıkıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?