İnsallahRica ederim senin için ne zaman hayırlısıyla o zmn kısmet eder inşallah Allah'ım.
Bende de iştahsızlık var ve ara ara bulantı ama kusma yok baş ağrısı döngümün 19. Günümdeyim idrsr testi ama bisiy yok bulantım hala devam ediyor iştahsızlık ta hic böyle olmamıştı gebelik mi sizceİştahsızlık, çarpıntı, yerleşme kanaması, sık idrara çıkma, değişken ruh hali, regl olacakmış gibi ağrılar bunlar vardı bende en erken
Evet olabiliyor.Kızlar meraba vajınal bölgeye zevk suyu temas ederse gebe kalma ihmali ne kadar kalınırmı
Olabilir bende kahve akinti olmamisti ama bel agrim ve kasik agrim oluyordu teste cikmayabiliyor en güvenli kan tahlili yaptirmakBelimde çok ağrıyor üstelik
İhtimal var ama çok düşük çünkü normal denerken bile hamile kalmak aylar surebilirKızlar meraba vajınal bölgeye zevk suyu temas ederse gebe kalma ihmali ne kadar kalınırmı
El yoluyla temas ederse peki ele deyıp sonrasında baska yerlere deydıkten sonra vajınal bölgede olursaEvet olabiliyor.
Ama elden oraya temas ederseİhtimal var ama çok düşük çünkü normal denerken bile hamile kalmak aylar surebilir
Yok o kadarda olmaz.El yoluyla temas ederse peki ele deyıp sonrasında baska yerlere deydıkten sonra vajınal bölgede olursa
Hayır suan düşünmuyorumYok o kadarda olmaz.
Neden bu kadar ince ayrıntıya takıldın. Gebelik mi düşünmüyordun.
Anladım. Ama o kadar kolay değil hamilelik.Hayır suan düşünmuyorum
Hum tesekkurlerAnladım. Ama o kadar kolay değil hamilelik.
Benim adeteim gectikten sonra göğüs sisminligim gugus buymem başladi halada devam ediyor belim ağrımaya başladi saunda sahada sırt ağrım mevcud 6 haftalık gebeyimEvet ağrı yapıyor özelliklede bel ağrısı. Eğer şüphen varsa ağır falan kaldirma ve kendi yormamaya çalış çünkü bu dönemde döllenme olduğu için hassas olunmasi gerekiyor
yumurtlama gününden itibaren sol kasık ağrısı bel ağrısı ve sık idrara çıkma oldu benimde hamileyim şuan belirtilerim onlardıBenim sol bel ve kasigimda agri var ve yumurtla gününden sonra başladı bu ağrılarım ve hiç böyle olmamisti
Benimde aynı belirtilerim vardı ama 3 gün gecikmeden sonra hasta oldumyumurtlama gününden itibaren sol kasık ağrısı bel ağrısı ve sık idrara çıkma oldu benimde hamileyim şuan belirtilerim onlardı
Üzmek istemem ama eğer ihtimal varsa silikte olsa cizgi oluyor tabiki buda güvenilir değil en güzeli kan tahlili yaptirmak eğer adetiniz gelmediyse bi kan verin derim varsa kesin çıkar kanda testler yaniltici olabilirMerhaba kızlar ben aranızda yeniyim bugün üye oldum geciken reglimin bugün 2. Günü sabah uyanır uyanmaz test yaptım negatifti bacaklarımda belimde ağrı var gögüslerimde şiş ne yapacağımı bilmiyorum hamilemiyim değilmiyim umutlanayım mı umutlanmayayım mı bilmiyorum
Tebrik ederim hayırlısıyla kucağınıza almanız dileğiyle yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptınız benimde 3 gündür sag kasığım çok ağrıyor 7 8 gün geçti yumurtlamamdanBir de son iki gündür göğüs uçları inanılmaz hassaslaştı. Masaya yaslanarak çalışmaya alışmışım, her seferinde yaslandığım gibi başlıyor hafif hafif sızlamaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?