Hamilelik belirtileri!!!

İştahsızlık, çarpıntı, yerleşme kanaması, sık idrara çıkma, değişken ruh hali, regl olacakmış gibi ağrılar bunlar vardı bende en erken
Bende de iştahsızlık var ve ara ara bulantı ama kusma yok baş ağrısı döngümün 19. Günümdeyim idrsr testi ama bisiy yok bulantım hala devam ediyor iştahsızlık ta hic böyle olmamıştı gebelik mi sizce

Merhaba kızlar ben aranızda yeniyim bugün üye oldum geciken reglimin bugün 2. Günü sabah uyanır uyanmaz test yaptım negatifti bacaklarımda belimde ağrı var gögüslerimde şiş ne yapacağımı bilmiyorum hamilemiyim değilmiyim umutlanayım mı umutlanmayayım mı bilmiyorum

Evet ağrı yapıyor özelliklede bel ağrısı. Eğer şüphen varsa ağır falan kaldirma ve kendi yormamaya çalış çünkü bu dönemde döllenme olduğu için hassas olunmasi gerekiyor
Benim adeteim gectikten sonra göğüs sisminligim gugus buymem başladi halada devam ediyor belim ağrımaya başladi saunda sahada sırt ağrım mevcud 6 haftalık gebeyim

Benim sol bel ve kasigimda agri var ve yumurtla gününden sonra başladı bu ağrılarım ve hiç böyle olmamisti
yumurtlama gününden itibaren sol kasık ağrısı bel ağrısı ve sık idrara çıkma oldu benimde hamileyim şuan belirtilerim onlardı

Üzmek istemem ama eğer ihtimal varsa silikte olsa cizgi oluyor tabiki buda güvenilir değil en güzeli kan tahlili yaptirmak eğer adetiniz gelmediyse bi kan verin derim varsa kesin çıkar kanda testler yaniltici olabilir

Pozitif haberini daha yeni aldım, şimdi de 'acaba kimyasal mı' endişesi sardı. Tam dayaklığım, tam

Birkaç belirtim oldu, özellikle paylaşmak istediğim.
Öncelikle özellikle ten rengi açık olanlar göğüslerden belirti yakalayabilir diye düşünüyorum, benim geçen ay asla görünmeyen mavi damarlarım bu ay yumurtlamadan itibaren inanılmaz belirgin oldular, hala da öyleler.
Bat'a yaklaşık 10 gün kala regl olacakmışım gibi sancılanmaya başladım, bir iki gece uyutmayacak kadar şiddetlendiği oldu. Ağrım sağ kasığımda odaklandı hep.
Bat'a 4 gün kala gece sağ bacağım yaklaşık 1 saat kadar çok ağrıdı, ne alakası var inanın bilmiyorum.
Memeler tombiktolandı
Ateş ölçme adetim yok ama son birkaç gündür vücut sıcaklığımın yükseldiğini hissediyorum, hatta dün akşam eşime belimi ellettim acaba bana mı öyle geliyor diye, normalde belim soğuk olur çünkü, ne kadar sıcaksın diye şaşırdı.
Herkeste aynı belirtiler olmayacaktır tabiki, sadece ben bu süreçte bunları çok okuduğum için kendi yaşadıklarımı da yazmak istedim.

Bir de son iki gündür göğüs uçları inanılmaz hassaslaştı. Masaya yaslanarak çalışmaya alışmışım, her seferinde yaslandığım gibi başlıyor hafif hafif sızlamaya.

Bir de son iki gündür göğüs uçları inanılmaz hassaslaştı. Masaya yaslanarak çalışmaya alışmışım, her seferinde yaslandığım gibi başlıyor hafif hafif sızlamaya.
Tebrik ederim hayırlısıyla kucağınıza almanız dileğiyle yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptınız benimde 3 gündür sag kasığım çok ağrıyor 7 8 gün geçti yumurtlamamdan

Son düzenleme:
Geçen ay 14 ünde olmam gerekrken
Bu ayın 4 ünde adet olmuşum. Bence yumurtlama kanamasıydı. Hayır 4 ünde adet olduysam geceden beri bugün yani 10 gün sonrasında karın ağrısı yaşıyorm adet olacak gibi ve 14 üyse adetim 2 gün geçti.bugün 16 sı. Ölüyorm acıdan şmdi hastaneye gidicem yine. Üşüyorm ve karın ağrısıyla beraber midem de bulanıyor. Öğürdüm ama kusamadım. Bu durumu yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…