Hamilelik belirtileri

Yani dün gece kahverengi bir leke geldi sabah idrar testi yaptım negatif ama hala var adetime 4 yada 5 gün var. Üstüne görme olduğunu düşünüyorum biraz bekleyip adet geçince kan vereceğim
Ayy vallahı şu belirti takibi yapmaktan o kadar yoruldum ki. Ben de yeni şimdi test yaptım negatif. Ama bikini bölgemde “V” bu kenar kısmında tuhaf bir his var. Sanki saatlerce koşmuşum da o kısım yorgun düşmüş gibi bir his. Ara ara da adet olma hissi geliyor karnıma. Göğüslerim durduk yere acımıyor ama ellerim ile ucuna dokununca yanıyor gibi acıyor. Ama test negatif adeti mayıs 16 da oldum. 4 Haziran ovulasyonda pik görüp değerlendirdim pazartesi kan vereceğim galiba. 🥹

Ayy vallahı şu belirti takibi yapmaktan o kadar yoruldum ki. Ben de yeni şimdi test yaptım negatif. Ama bikini bölgemde “V” bu kenar kısmında tuhaf bir his var. Sanki saatlerce koşmuşum da o kısım yorgun düşmüş gibi bir his. Ara ara da adet olma hissi geliyor karnıma. Göğüslerim durduk yere acımıyor ama ellerim ile ucuna dokununca yanıyor gibi acıyor. Ama test negatif adeti mayıs 16 da oldum. 4 Haziran ovulasyonda pik görüp değerlendirdim pazartesi kan vereceğim galiba. 🥹
Hamileyim kızlar ben 🥹🥹🥹🥹
Siz hamilesiniz umarım 🙏🏻
evet bugün öğrendim 🥹🥹🥹🥹

Çok mutlu oldummmmm hayırlı olsun🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 pik gördükten kaç gün sonra idrar testi çift çizgi verdi acaba?
Bugün tam 14 gün oldu takvime göre yumurtlama ayın 8 idi ama ben ovülasyon testi yaptım ayın 4 ün de o gün yumurtlama görünüyordu. Ama dediğim gibi üstüne görme olunca emin oldum ve test yaptım

Bugün tam 14 gün oldu takvime göre yumurtlama ayın 8 idi ama ben ovülasyon testi yaptım ayın 4 ün de o gün yumurtlama görünüyordu. Ama dediğim gibi üstüne görme olunca emin oldum ve test yaptım
Aynı ben de 4 haziranda pik gördüm ama demin yaptım yine negatif. Yarın kan versem olup olmadığım çıkar galiba bu belirsizlik o kadar zor ki anlatamam. Size çok sevindim Aman dikkat edin kendinize çok iyi bakın 🙏🏻🥹

Benim adetime 6 gün ve bütün belirtleri yaşadım yaşıyorum 2 gün önce kahverengi leke gördümdün akşam beta hcg baktırdım 0 çıktı erken mi davrandım ,hamileyim lütfen yorumlarınızı yazın

Back
X