- 12 Haziran 2023
- 83
- 59
- 8
- 28
- Konu Sahibi Basakburcuu
Test yaptınız mı yada regli oldunuz mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaptınız mııRegl 4 gün kaldı, bende belirti melirti hiçbir şey kalmadı böyle yaşayan ve hamile oldugunu ogrenen var mi ? Belirtilerin artarak devam etmesi gerekiyor azalarak değil![]()
2 gün öncesinden yani bugün regl oldum ben. 2 saattir ağlıyorum üzüntüden.Test yaptınız mıı
Yaaa kıyamam çok üzüldüm. Yıpratma kendini inşallah bir daha ki ay hamile kalırsın . Allah hepimizin yardımcısı olsun2 gün öncesinden yani bugün regl oldum ben. 2 saattir ağlıyorum üzüntüden.
Siz hamilesiniz umarımYaaa kıyamam çok üzüldüm. Yıpratma kendini inşallah bir daha ki ay hamile kalırsın . Allah hepimizin yardımcısı olsun![]()
Yani dün gece kahverengi bir leke geldi sabah idrar testi yaptım negatif ama hala var adetime 4 yada 5 gün var. Üstüne görme olduğunu düşünüyorum biraz bekleyip adet geçince kan vereceğimSiz hamilesiniz umarım![]()
Ayy vallahı şu belirti takibi yapmaktan o kadar yoruldum ki. Ben de yeni şimdi test yaptım negatif. Ama bikini bölgemde “V” bu kenar kısmında tuhaf bir his var. Sanki saatlerce koşmuşum da o kısım yorgun düşmüş gibi bir his. Ara ara da adet olma hissi geliyor karnıma. Göğüslerim durduk yere acımıyor ama ellerim ile ucuna dokununca yanıyor gibi acıyor. Ama test negatif adeti mayıs 16 da oldum. 4 Haziran ovulasyonda pik görüp değerlendirdim pazartesi kan vereceğim galiba.Yani dün gece kahverengi bir leke geldi sabah idrar testi yaptım negatif ama hala var adetime 4 yada 5 gün var. Üstüne görme olduğunu düşünüyorum biraz bekleyip adet geçince kan vereceğim
Hamileyim kızlar benAyy vallahı şu belirti takibi yapmaktan o kadar yoruldum ki. Ben de yeni şimdi test yaptım negatif. Ama bikini bölgemde “V” bu kenar kısmında tuhaf bir his var. Sanki saatlerce koşmuşum da o kısım yorgun düşmüş gibi bir his. Ara ara da adet olma hissi geliyor karnıma. Göğüslerim durduk yere acımıyor ama ellerim ile ucuna dokununca yanıyor gibi acıyor. Ama test negatif adeti mayıs 16 da oldum. 4 Haziran ovulasyonda pik görüp değerlendirdim pazartesi kan vereceğim galiba.![]()
evet bugün öğrendimSiz hamilesiniz umarım![]()
Çok mutlu oldummmmm hayırlı olsunHamileyim kızlar ben
evet bugün öğrendim![]()
Bugün tam 14 gün oldu takvime göre yumurtlama ayın 8 idi ama ben ovülasyon testi yaptım ayın 4 ün de o gün yumurtlama görünüyordu. Ama dediğim gibi üstüne görme olunca emin oldum ve test yaptımÇok mutlu oldummmmm hayırlı olsunpik gördükten kaç gün sonra idrar testi çift çizgi verdi acaba?
Ay çok teşekkür ederim o kadar heyecanlıyım ki aptal gibi oldum aylar sonra bu haberi almakÇok mutlu oldummmmm hayırlı olsunpik gördükten kaç gün sonra idrar testi çift çizgi verdi acaba?
Aynı ben de 4 haziranda pik gördüm ama demin yaptım yine negatif. Yarın kan versem olup olmadığım çıkar galiba bu belirsizlik o kadar zor ki anlatamam. Size çok sevindim Aman dikkat edin kendinize çok iyi bakınBugün tam 14 gün oldu takvime göre yumurtlama ayın 8 idi ama ben ovülasyon testi yaptım ayın 4 ün de o gün yumurtlama görünüyordu. Ama dediğim gibi üstüne görme olunca emin oldum ve test yaptım