Hamilelik belirtileri

Ben varim bugun ogrendim ve hic bir belirti yasamadim hala da yaşamıyorum cok hafif arada adet olacak hissi gibi bi sey geliyor geciyor
Ayyy gercektenmi inşallah bizdede öyledir hayırlı.olsun hamileliğin sağlıkla ilerlesin
Ben değilim galiba yavrum gecikmenin 6. Günü kan verdim 0.2 çıktı . Belki geç döllenme olursa 10. Günde yani pazartesi günü doktoruma zaten gidecektim orda belli olucak . İnşAllah hayırlısı olur :))
Olsun hayırlısı olsun inşallah geç dollenmedir

Evet o kasık batması ani sancı bende de oluyor arada. Geçen gülerken kalakaldım sancıdan. Herkeste farklı belirti, hatta aynı kişide bile sonraki gebeliklerinde farklı belirtiler olduğunu biliyorum ama insan buradan okuma ihtiyacı hissediyor.bu ay çok eminim hayırlısı olsun en önemlisi tabii.

Yumurtlama gününden mi sayıyorsun yoksa çatladığı günden mi benim 4 ağustos yumurtlama günüm
Ben çatlama, ovulasyon testi, pik vs pek anlamıyorum aslında. Adetim düzenli ve yumurtlama gününe kadar gelen şeffaf akıntıdan anlıyorum. O 4-5 gün değerlendiririz. Zaten tam yumurtlama günümü de o günkü kasık ağrımdan anlıyorum.

İnşallah sende vardır benimde emin değilim hayırlısı olsun inşallah

Bende pek anlamıyorum birde düzensiz benimki bu ay ovulasyon testi yaptım 4 ağustosta yumurtlama gördüm 6 sında çatlama oldu silikleşti test şimdi ise iki gündür hafif hafif mide bulantısı oluyor ama çok hafif vücut ısısı artıyormuş onu öğrendim iki gündür ölçüyorum 36.7 - 36.6 çıktı hayırlısı olsun inşallah hamileyimdir belirtiler için erkenmiş sanırım kuruntuda olabilir

Ateşini dil altındanmi olcuyorsun

Vücut ısısı artması gebelikte de mi oluyormuş ben yumurtlamada olduğunu biliyordum da gebelikte ilk kez duyuyorum. Mide bulantısı için henüz erken diye biliyorum. Ben şimdilik kasık batması hafif sancı hissediyorum. Bir de yerleşme sancısı denen regl ağrısına benzeyen ağrım var ara ara gelen böyle bel ağrısı. inşallah yerleşme sancısıdır regl değildir. İnşallah hamileyizdirrr

İnşallah hamileyizdir ya ateş basması oluyormuş hamileyken mide bulantısı için bencede erken ama ara ara çok hafif oluyor bel ağrım felaket var şuanda başkada belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…