Hamilelik belirtileri

Merhabalar bir şey sormak istiyorum kızlar benim bugün reglim sekiz gün gecikti sabah idrar testi yaptım tek çizgiydi sonra herkes kan testi var dedi verdiğimde beta sonucum <1.20 çıktı sizce biraz daha beklemeli miyim değer yükselir mi ?

Tatlım 2 günde bir test ver yükseliyor mu diye takip et

Hakkında hayırlısı olsun inşallah hamilesindir bence testlerine devam et yükselecektir ALLAH’ın izniyle . Benimden yumurtlama sonrası 8. Günüm ateş basmalarım çok oluyor helede geceleri ellerim ayaklarım yanıyor eşim bile fark etti yanıyorsun diyip duruyor belirtiler için erken biliyorum ama arada karnımada kramplar giriyor inşallah hamileyizdir

Ay canım gerçekten tek olumlu yorum yapan sen olabilirsin :) rahatlatmak için yazmıştım buraya belki bir umut diye umarım Allah sana da hayırlı bir evlat nasip eder inşallah hamileyizdir :)

Ay canım gerçekten tek olumlu yorum yapan sen olabilirsin :) rahatlatmak için yazmıştım buraya belki bir umut diye umarım Allah sana da hayırlı bir evlat nasip eder inşallah hamileyizdir :)
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin gönlünü ferah tut artış olursa haberdar et inşallah artar

İnşallah hamileyizdir ya ateş basması oluyormuş hamileyken mide bulantısı için bencede erken ama ara ara çok hafif oluyor bel ağrım felaket var şuanda başkada belirtim yok
Merhaba canım benim de Ateş basmam var yumurtlama olduğundan beri normalde adete 3-4 gün kala başlardı ama bu sefer erken başladı adetime 4-5 gün var çok merak ediyorum göğüs ağrısı yine var adet şişkinliği çok az

Canım benim de öyle yumurtlamadan beridir ateş basması var çok kötü olsa hayatım sıfıra indi bu ay adet çirkinliği çok az göğüs ağrılarım yine var arada adet sancısı gelip yokluyor adetime 4 5gun var

Benim genelde ateş basması olmazdı şişkinliğim var adetimede baya var günler geçmek bilmiyor bilemedim ya

Benimde adet düzensizliğim var ya geçen ay 21 inde adet gördüm bu ayın 4 ünde yumurtlama gördüm uygulamaya görede 19 zuyla 23 ü arası adet olmam gerekiyor inşallah olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…