- Konu Sahibi asmalikonak
-
Hayırlısı olsun tatlım inşallah regl olmazsın bebiş vardır inşallahhPco olduğum.icin bu ay geç oluyor normalde 30 gundu döngü ama bu ay ilacı geç içtiğim.icin biraz gecikecek çarşamba regl gunum
Tatlım 2 günde bir test ver yükseliyor mu diye takip etMerhabalar bir şey sormak istiyorum kızlar benim bugün reglim sekiz gün gecikti sabah idrar testi yaptım tek çizgiydi sonra herkes kan testi var dedi verdiğimde beta sonucum <1.20 çıktı sizce biraz daha beklemeli miyim değer yükselir mi ?
Belki yükselir yani değil mi çünkü herkes söktürücü iç falan diyor açıkçası içmek istemiyorum içimde bir ümit var ara ara kramp giriyor karnıma göğüslerim de acıyor midem de bazen bulanıyorTatlım 2 günde bir test ver yükseliyor mu diye takip et
Hakkında hayırlısı olsun inşallah hamilesindir bence testlerine devam et yükselecektir ALLAH’ın izniyle . Benimden yumurtlama sonrası 8. Günüm ateş basmalarım çok oluyor helede geceleri ellerim ayaklarım yanıyor eşim bile fark etti yanıyorsun diyip duruyor belirtiler için erken biliyorum ama arada karnımada kramplar giriyor inşallah hamileyizdirBelki yükselir yani değil mi çünkü herkes söktürücü iç falan diyor açıkçası içmek istemiyorum içimde bir ümit var ara ara kramp giriyor karnıma göğüslerim de acıyor midem de bazen bulanıyor
Ay canım gerçekten tek olumlu yorum yapan sen olabilirsin :) rahatlatmak için yazmıştım buraya belki bir umut diye umarım Allah sana da hayırlı bir evlat nasip eder inşallah hamileyizdir :)Hakkında hayırlısı olsun inşallah hamilesindir bence testlerine devam et yükselecektir ALLAH’ın izniyle . Benimden yumurtlama sonrası 8. Günüm ateş basmalarım çok oluyor helede geceleri ellerim ayaklarım yanıyor eşim bile fark etti yanıyorsun diyip duruyor belirtiler için erken biliyorum ama arada karnımada kramplar giriyor inşallah hamileyizdir
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin gönlünü ferah tut artış olursa haberdar et inşallah artarAy canım gerçekten tek olumlu yorum yapan sen olabilirsin :) rahatlatmak için yazmıştım buraya belki bir umut diye umarım Allah sana da hayırlı bir evlat nasip eder inşallah hamileyizdir :)
Bende 20 sinde test yapıcam o zamana kadar adet olmazsam tabiAy canım gerçekten tek olumlu yorum yapan sen olabilirsin :) rahatlatmak için yazmıştım buraya belki bir umut diye umarım Allah sana da hayırlı bir evlat nasip eder inşallah hamileyizdir :)
Ay hadi inşallahBende 20 sinde test yapıcam o zamana kadar adet olmazsam tabi
Tabi ki haberdar ederim, inşallah artar çok istiyorum umarım umudum boşa gitmezRabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin gönlünü ferah tut artış olursa haberdar et inşallah artar
Merhaba canım benim de Ateş basmam var yumurtlama olduğundan beri normalde adete 3-4 gün kala başlardı ama bu sefer erken başladı adetime 4-5 gün var çok merak ediyorum göğüs ağrısı yine var adet şişkinliği çok azİnşallah hamileyizdir ya ateş basması oluyormuş hamileyken mide bulantısı için bencede erken ama ara ara çok hafif oluyor bel ağrım felaket var şuanda başkada belirtim yok
Canım benim de öyle yumurtlamadan beridir ateş basması var çok kötü olsa hayatım sıfıra indi bu ay adet çirkinliği çok az göğüs ağrılarım yine var arada adet sancısı gelip yokluyor adetime 4 5gun varHakkında hayırlısı olsun inşallah hamilesindir bence testlerine devam et yükselecektir ALLAH’ın izniyle . Benimden yumurtlama sonrası 8. Günüm ateş basmalarım çok oluyor helede geceleri ellerim ayaklarım yanıyor eşim bile fark etti yanıyorsun diyip duruyor belirtiler için erken biliyorum ama arada karnımada kramplar giriyor inşallah hamileyizdir
Rabbim umutlarını boşa çıkarmasın inşallahTabi ki haberdar ederim, inşallah artar çok istiyorum umarım umudum boşa gitmez
Benim genelde ateş basması olmazdı şişkinliğim var adetimede baya var günler geçmek bilmiyor bilemedim yaMerhaba canım benim de Ateş basmam var yumurtlama olduğundan beri normalde adete 3-4 gün kala başlardı ama bu sefer erken başladı adetime 4-5 gün var çok merak ediyorum göğüs ağrısı yine var adet şişkinliği çok az
Benimde adet düzensizliğim var ya geçen ay 21 inde adet gördüm bu ayın 4 ünde yumurtlama gördüm uygulamaya görede 19 zuyla 23 ü arası adet olmam gerekiyor inşallah olmamCanım benim de öyle yumurtlamadan beridir ateş basması var çok kötü olsa hayatım sıfıra indi bu ay adet çirkinliği çok az göğüs ağrılarım yine var arada adet sancısı gelip yokluyor adetime 4 5gun var
Hayırlısı olsun tatlım inşallah regl olmazsın bebiş vardır inşallah
İnşallah ikimizdede vardırHayırlısı olsun tatlım inşallah regl olmazsın bebiş vardır inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?