Hamilelik belirtilerim. Hamile olabilir miyim???

catloverrrr

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2022
137
37
13
29
Herkese merhaba
Ovülasyon takibiyle yumurtlamamı takip ettim. Pik günüm ayın 10u. Yumurtlamadan sonra 9.günden itibaren göğüs yanlarımda ağrım var. Ve göz bebeklerim aşırı derecede büyüdü. 10. Gün itibariyle göğüs ağrım yanma hissine döndü. Kasık ağrım arada oluyor sizce hamile olabilir miyim ?
Aranızda yaşayan bar mı bu durumları ve kaçıncı gün test yapmalıyım?

Erken gebelik. Testi yapabilirsin bence yada direk kan ver

Yumurtlamadan sonra 11. Gün erken gebelik testinde çıkar mı ki. Biraz erken geldi de
Yani ben internette pkuduğuma göre yumurtlamadan önce birliktelik olmuşsa 13 14 gün sonra yumurtlama günü birlikte olunmuşsa 7-8 gün sonra kana yansıyormuş zaten erken gebelil teslerininde hassasiyeti 10 hcg yada 20 hcg değeriymiş 10 gün yeterli gibi geldi bana eğer hamileysen o değerlere ulaşmışsındır çoktan ama yanlış yorumlamış olabilirim belki okuduğumu sen yimede en garanti kan testi ver

Çatlamadan itibaren sayarsan kaset teste 12. 13. Günde çıkar.

Evet doğru olabilir ama kandaki değerler onlar sanırım. İdrara geçmesi 3 4 gün sürüyormuş. 12. Gün cumartesi acelem yok cumartesiyi bekleyeyim en iyisi. Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…