Hamilelik belirtilerinizi yazar mısınız? ☺️

hayır canım yumuşacıktı ağrı yoktu o yüzden hamile olmadığıma adım gibi emindim ve test bile yapmadım
Ne büyük sürpriz olmuştur hayırlu uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün. Bana da bu ay böyle bir süpriz nasip etsin

Merhabalar ben erken den test yaptırmanızi onermem çünkü sonrası aşırı stres oluyor insan .gününüz geçsin öyle test yapın.
Benim belirtilerim
Göğüsler de hassasiyet
kasık ağrısı
gece uykudan uyanma uyuyama
akıntım olmadı. Akıntım sadece yumurtlama zamanı oldu.
3. Gebeliğim
ilkinde adet geciktiğii için test vermiştim belirtileri hatırlamıyorum ama 2..ve 3. Aynı belirtileri yaşadım. Hatta 3. Sunu aynı belirtileri yaşayınca erken test verdim zaten tedavi görüyordum adetten 5 gün önce öğrendim. Yani Dr a gidip keseyi görene kadar hep stres.

Aslında erken test bende yapmak istemiyorum fakat mr cekinecegim için yarın sabah yapmayı düşünüyorum 26-27 ve bazen 28.gunde regl oluyorum yarın da olmazsam tam 28.gun olacak benim göğsümde falan hassasiyet yok ama sürekli halsizlik mide bulantısı ve baş ağrısı oluyor dün gece baş ağrısı ile yattım az önce uyandim hala başım ağrıyordu ve mecbur ağrı kesici içtim..ara ara kasik batmasi oluyor aniden eğildiğim zaman bıçak gibi saplanıyor umarim bunlar hamilelik belirtisidir daha önce klomen kullandığımda erken regl olmuştum

Kızlar reglime 5 gün var..reglimi beklerken sizlerin de hamilelik belirtilerinizi bilmek istedim
Bende farklı bir belirti olmadı regl olacağım zaman ki belirtiler vardı sadece goguslerde şişkinlik ve ağrı 1 hafta geciktikten sonra evde test yaptım 2. çizgi belli belirsiz çıktı. Sonrasında doktora gittik kan istedi beta hcg 132 çıktı. Doktorum 2 gündür bir kan vermemi ve her günde bir ortalama 2 katına çıkmasi gerektiğini söyledi. Yarın da kontrole gidecek ultrason ile bakacak kesenin görünüp görünmediğine. İlk gittiğimde beta hcg 2000 nin altında olduğu için ultrason da göremem dedi doktorum.

Kızlar reglime 5 gün var..reglimi beklerken sizlerin de hamilelik belirtilerinizi bilmek istedim
Canım benim iki hamileliğimdeki belirtim adet olacağım zamanki gibi oldum adet sancısı sivilce vs yani adet olacakmışım gibiydim hep. Bide akıntım oluyodu hatta adet sanıp lavaboya gidiyordum hemen

Canım benim iki hamileliğimdeki belirtim adet olacağım zamanki gibi oldum adet sancısı sivilce vs yani adet olacakmışım gibiydim hep. Bide akıntım oluyodu hatta adet sanıp lavaboya gidiyordum hemen
Merhaba benimde adetim 2 gun geckti iki gundur regl olck gibiyim ama alt karnim cok agriyo dediginiz gibi habide wcdeyim oldum diye gidiorm henuz birsh yok. Sizde alt karın agrisi oldumu ?

Merhaba benimde adetim 2 gun geckti iki gundur regl olck gibiyim ama alt karnim cok agriyo dediginiz gibi habide wcdeyim oldum diye gidiorm henuz birsh yok. Sizde alt karın agrisi oldumu ?
Benim adetlerimde zaten hep alt karnımda sanki ağırlık oluyo aynı şekilde hamileyken de alt karnım ağrıyodu iki gün geçmiş test yapsanız çıkar bence

Anladım İnşallah Rabb'im bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin

Anladım teşekkür ederim

Benim adetlerimde zaten hep alt karnımda sanki ağırlık oluyo aynı şekilde hamileyken de alt karnım ağrıyodu iki gün geçmiş test yapsanız çıkar bence
Birazdan yapcam insaallah bnmde oledir hala olmadm bakalim nasip Allah anali babali saglikli buyutsun tum evlatlari

Canım 6. Haftaya kadar belirtim olmadı. 6 haftadan sonra mide bulantısı kusmalarim başladı. Ondan önceki hissedilenler genelde psikolojik hissediliyor kendimizi dinlediğimiz için

Ben hiç bi belirti yaşamadım canım adetim 3 gün geçikti öle test yaptım öğrendim herkes de farklı belirti olabiliyor bünye ile alakalı hassas bir bünyen varsa muhtemelen anlarsın hamile oldugunu herşey gönlünce olsun

ne yaptın kuzucum :) test verdin mi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…