- 15 Eylül 2022
- 1.788
- 865
- 53
- Konu Sahibi Anaymbenana
-
Anladım teşekkür ederimHiç bir belirtim yoktu canım regl belirtim bile olmadı. Sadece regl günü kasıklarım sancıdı sökülecem diyip ped koydum ama gelmedi gelmeyince test yaptım :)
Göğüste hassasiyet uyku ve 6.aydan sonra bel ağrısı sırt ağrısıKızlar reglime 5 gün var..reglimi beklerken sizlerin de hamilelik belirtilerinizi bilmek istedim
Merhaba, göğüslerde hassaslık bile mi olmadıHiç bir belirtim yoktu canım regl belirtim bile olmadı. Sadece regl günü kasıklarım sancıdı sökülecem diyip ped koydum ama gelmedi gelmeyince test yaptım :)
hayır canım yumuşacıktı ağrı yoktu o yüzden hamile olmadığıma adım gibi emindim ve test bile yapmadımMerhaba, göğüslerde hassaslık bile mi olmadı
Ne büyük sürpriz olmuşturhayır canım yumuşacıktı ağrı yoktu o yüzden hamile olmadığıma adım gibi emindim ve test bile yapmadım
Öyle oldu canım 3 senenin ardındanNe büyük sürpriz olmuşturhayırlu uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün. Bana da bu ay böyle bir süpriz nasip etsin
Aslında erken test bende yapmak istemiyorum fakat mr cekinecegim için yarın sabah yapmayı düşünüyorum 26-27 ve bazen 28.gunde regl oluyorum yarın da olmazsam tam 28.gun olacakMerhabalar ben erken den test yaptırmanızi onermem çünkü sonrası aşırı stres oluyor insan .gününüz geçsin öyle test yapın.
Benim belirtilerim
Göğüsler de hassasiyet
kasık ağrısı
gece uykudan uyanma uyuyama
akıntım olmadı. Akıntım sadece yumurtlama zamanı oldu.
3. Gebeliğim
ilkinde adet geciktiğii için test vermiştim belirtileri hatırlamıyorum ama 2..ve 3. Aynı belirtileri yaşadım. Hatta 3. Sunu aynı belirtileri yaşayınca erken test verdim zaten tedavi görüyordum adetten 5 gün önce öğrendim. Yani Dr a gidip keseyi görene kadar hep stres.
Bende farklı bir belirti olmadı regl olacağım zaman ki belirtiler vardı sadece goguslerde şişkinlik ve ağrı 1 hafta geciktikten sonra evde test yaptım 2. çizgi belli belirsiz çıktı. Sonrasında doktora gittik kan istedi beta hcg 132 çıktı. Doktorum 2 gündür bir kan vermemi ve her günde bir ortalama 2 katına çıkmasi gerektiğini söyledi. Yarın da kontrole gidecek ultrason ile bakacak kesenin görünüp görünmediğine. İlk gittiğimde beta hcg 2000 nin altında olduğu için ultrason da göremem dedi doktorum.Kızlar reglime 5 gün var..reglimi beklerken sizlerin de hamilelik belirtilerinizi bilmek istedim
Canım benim iki hamileliğimdeki belirtim adet olacağım zamanki gibi oldum adet sancısı sivilce vs yani adet olacakmışım gibiydim hep. Bide akıntım oluyodu hatta adet sanıp lavaboya gidiyordum hemenKızlar reglime 5 gün var..reglimi beklerken sizlerin de hamilelik belirtilerinizi bilmek istedim
Merhaba benimde adetim 2 gun geckti iki gundur regl olck gibiyim ama alt karnim cok agriyo dediginiz gibi habide wcdeyim oldum diye gidiorm henuz birsh yok. Sizde alt karın agrisi oldumu ?Canım benim iki hamileliğimdeki belirtim adet olacağım zamanki gibi oldum adet sancısı sivilce vs yani adet olacakmışım gibiydim hep. Bide akıntım oluyodu hatta adet sanıp lavaboya gidiyordum hemen
Benim adetlerimde zaten hep alt karnımda sanki ağırlık oluyo aynı şekilde hamileyken de alt karnım ağrıyodu iki gün geçmiş test yapsanız çıkar benceMerhaba benimde adetim 2 gun geckti iki gundur regl olck gibiyim ama alt karnim cok agriyo dediginiz gibi habide wcdeyim oldum diye gidiorm henuz birsh yok. Sizde alt karın agrisi oldumu ?
Anladım İnşallah Rabb'im bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsinBende farklı bir belirti olmadı regl olacağım zaman ki belirtiler vardı sadece goguslerde şişkinlik ve ağrı 1 hafta geciktikten sonra evde test yaptım 2. çizgi belli belirsiz çıktı. Sonrasında doktora gittik kan istedi beta hcg 132 çıktı. Doktorum 2 gündür bir kan vermemi ve her günde bir ortalama 2 katına çıkmasi gerektiğini söyledi. Yarın da kontrole gidecek ultrason ile bakacak kesenin görünüp görünmediğine. İlk gittiğimde beta hcg 2000 nin altında olduğu için ultrason da göremem dedi doktorum.
Anladım teşekkür ederimCanım benim iki hamileliğimdeki belirtim adet olacağım zamanki gibi oldum adet sancısı sivilce vs yani adet olacakmışım gibiydim hep. Bide akıntım oluyodu hatta adet sanıp lavaboya gidiyordum hemen
Birazdan yapcam insaallah bnmde oledir hala olmadm bakalim nasip Allah anali babali saglikli buyutsun tum evlatlariBenim adetlerimde zaten hep alt karnımda sanki ağırlık oluyo aynı şekilde hamileyken de alt karnım ağrıyodu iki gün geçmiş test yapsanız çıkar bence
Ben hiç bi belirti yaşamadım canım adetim 3 gün geçikti öle test yaptım öğrendim herkes de farklı belirti olabiliyor bünye ile alakalı hassas bir bünyen varsa muhtemelen anlarsın hamile oldugunu herşey gönlünce olsunKızlar reglime 5 gün var..reglimi beklerken sizlerin de hamilelik belirtilerinizi bilmek istedim
ne yaptın kuzucum :) test verdin mi merak ettimKızlar merhaba.
SAT = 11 Aralık
BAT = 10 - 11 Ocak
29-30 Aralık'ı bebek için değerlendirdik. Yani son ilişkiden beri 6 gün geçti daha ve Bat'a da 6 gün var.
Bu döllenme işlerini çok çözemedim. (İlk kez bebek denedik, çok heyecanlıyım ve çok sabırsızım.)
Son günlerde belirtilerim var gibi. Kasık batması, süt kesiği akıntı, uyku hali ve renkli rüyalar. Bugün tuhaf bir şekilde akıntımdan sonra amonyak - aseton tarzı bi koku aldım. Yoğundu. Dün gece kaset test + erken gebelik testi yaptım ama negatif. Forumda okudum, gebe kalanlar genelde gebe olduğunu hissediyormuş. Ben hissetmiyorum. Testi regl'den 1-2 gün önce tekrar denemeli miyim yoksa illa ki gecikmesini mi beklemeliyim? Kafam çorba oldu okuduklarımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?