- Konu Sahibi Anaymbenana
-
Merhaba hamilemisimizMerhaba benimde adetim 2 gun geckti iki gundur regl olck gibiyim ama alt karnim cok agriyo dediginiz gibi habide wcdeyim oldum diye gidiorm henuz birsh yok. Sizde alt karın agrisi oldumu ?
Maalesef uc gun gecikmeyle qdet oldum bende adetim duzeleli beri gecikmemistim ama oluyormus demekki ins sizinki hamileliktitMerhaba hamilemisimizbenim bugün adet günüm ama hala olmadım tuhaf olan beş gündür belim ve kasıklarım çok ağrıyodu dün gece hasta olurum zannediyodum ama bugün hiç ağrım yok bunu anlamıyorum sadece ayağa kalktığımda ara ara ağrı oluyo ve geçiyo 1 yıldır evliyim sadece iki kez iki gün gecikmem olmuştu şu an gecikme olmadığı için test yapmayada korkuyorum
İnşallahMaalesef uc gun gecikmeyle qdet oldum bende adetim duzeleli beri gecikmemistim ama oluyormus demekki ins sizinki hamileliktit
Yanıtınız için öncelikle teşekkür ederimbende tedavi görenlerden biriyim bu ay klomen denedik son kez bu ayda olmazsa reglimden sonra aşılama olacak..reglime 4 gun var ve ara ara kasıklarıma sancı giriyor olacakmışm gibi.. ayriyeten dediğiniz gibi sürekli halsizlik ve uyku hali var sürekli de burnum kanıyor ben grip olduğum için kanıyor diye düşündüm Şükür şuan kanama kesildi..iki gündür herşey burnuma kötü kokuyor yiyesim gelmiyor.. umarım bu ay hamile kalmışımdir da aşılamaya gerek kalmaz rabbim size de bebeğinizi kucağınıza almayı na
Bazen vücudumuzda olup biten herşeyi hamileliğe bağlıyoruz ve umutlaniyoruz..bir iki gün daha bekleyin yine regl olmazsaniz bı test yapınMerhaba kızlar, ben 6 senedir evliyim polikistik over hastasıydım iğnesiz ilaçsız adet olmaıyordum son zamanlarda sonra ameliyat oldum düzeldim çok şükür adetim düzene girdi yumurtlarım çatlamaya başladı 2 senedir falan adetim düzenli gitmediğim doktor kalmadı 6 senede neler neler yaptılar acıdan ağladım Allahım neden ben diye isyan ettim sonrada vardır bir bildiğin dedim doktorlar eşimdede bendede bir problem olmadığını söylüyor ama yinede hamile kalamıyorum, son adetim geçen ayın 13 ü olmuştu bu ay adet olmadım, ayın 18 i yani benim hesaplarıma göre 4-5 gün gecikti adetim, yaklaşık 2 senedir gebelik testi yapmadım hiç çünkü adetim ya 2 gün erken geldi hep ya gününde oldu yada 5-6 ayda bir defa 1-2 gün geçikmişliği olmuştur biliyorum 4-5 gün çok değil ama umutlanıyor işte insan) test yapıp negatif görmekten okadar sıkıldımki test yapmaya korkuyorum diye yapamıyorum burda kızların konuşmalarını okuyunca rahatlıyorum hamile olduklarını öğrenenleri görünce seviniyorum gözüm doluyor Allahım banada nasip et diyorum. Kızlar belirtilerim şöyle: adetime 3 gün kala kasık ağrım başladı adet olucakmışım gibi oldum ama olmadı adetim 3 gün geçti sonra o ağrıda geçti ama ara ara oluyor yine hatta üzülerek tuvalete gidiyorum oldu yine işte boşuna umutlanma işte kızım diyerek kemdime ama olmadığını görünce yüzün gülüyor sonra bel ağrım var dün gece yan yatamadım ağrıdan çok şiddetli değil ama ağrıyor ve kabızlık oldu bende hiç olmazdı aksine adetime yakın günlerde sık sık tuvalete çıkardım gaz sancısı oluyor falan bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi? Burda sizinle sohbet ederek beklemek istiyorum adetimi yada 2 çizgiyiinşallah 2 çizgiyi göremeyi nasip eder banada Allahım . Ne düşünüyorsunuz kızlar sizce hamilelik belirtileri olabilirmi bunları yaşayan oldumu nekadar umutlanmak istemesemde insanın elinde değilki yatağımın yanında duvarda hamile kadın resmi gördüm ona bakarak uyuyorum geceleri bir işaret diyorum kendi kendime. Sonrada uyuyana kadar hamile olduğumu düşünüp eşime nasıl söylüyceğimi hayal ediyorum
Hamile olabilirsin belki, ilk defa böyle bir şey görüyorumHanimlar iyi akşamlar bizde bebek düşünüyoruz klomen ve ınofolic kullandim bittikten sonra ovulasyon testi aldım denedim ancak ilk gunden beri çift çizgide koyu neden acaba fikri olan var mı
Ne yaptınızreglden sonra yeniden denicem inşallah en kısa sürede ben de anne olurum.. belirtiler regl gibi oldu iyice
Merhaba test yaptınız mıMerhaba hamilemisimizbenim bugün adet günüm ama hala olmadım tuhaf olan beş gündür belim ve kasıklarım çok ağrıyodu dün gece hasta olurum zannediyodum ama bugün hiç ağrım yok bunu anlamıyorum sadece ayağa kalktığımda ara ara ağrı oluyo ve geçiyo 1 yıldır evliyim sadece iki kez iki gün gecikmem olmuştu şu an gecikme olmadığı için test yapmayada korkuyorum
Yaptinizmi test son durum nedirİnşallahrabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. Yarında olmazsam sonraki gün test yapmayı düşünüyorum
Çok teşekkür ederim canım isteyen herkese nasib etsin inşallah tez zamandaBazen vücudumuzda olup biten herşeyi hamileliğe bağlıyoruz ve umutlaniyoruz..bir iki gün daha bekleyin yine regl olmazsaniz bı test yapınrabbim inşallah tez zamanda bebeğinize kavuşturur sizi
Merhaba regl oldum ve bitti. Takvim uygulamalarına göre 21-27 ocak arası ovülasyondayım, yendien deneyeceğiz.Ne yaptınız
boşverin uygulamaları, ovülasyon testi yapın. Benim uygulamayla testin arasında alaka yoktuMerhaba regl oldum ve bitti. Takvim uygulamalarına göre 21-27 ocak arası ovülasyondayım, yendien deneyeceğiz.
Maalesef yine hamile değilimYaptinizmi test son durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?