Hamilelik belirtilerinizi yazar mısınız? ☺️

Hanimlar iyi akşamlar bizde bebek düşünüyoruz klomen ve ınofolic kullandim bittikten sonra ovulasyon testi aldım denedim ancak ilk gunden beri çift çizgide koyu neden acaba fikri olan var mı

Hanimlar iyi akşamlar bizde bebek düşünüyoruz klomen ve ınofolic kullandim bittikten sonra ovulasyon testi aldım denedim ancak ilk gunden beri çift çizgide koyu neden acaba fikri olan var mı

Eklentiler

• 20230107_234904.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 67
  • 20230107_234904.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 70
Canım 6. Haftaya kadar belirtim olmadı. 6 haftadan sonra mide bulantısı kusmalarim başladı. Ondan önceki hissedilenler genelde psikolojik hissediliyor kendimizi dinlediğimiz için
Aynen öyle bende dün test yaptım ama negatif çıktı.. normalde dün regl bekliyordm olmadım hala uygulamamda da yarın gösteriyor ama regl olacakmisim gibi belirtim de yok karnım falan da ağrımiyor

Benimde hiçbir belirtim yok dün test yaptım fakat negatif çıkti.. dün regl bekliyordum henüz olmadım regl olacakmisim gibi belirtim de yok

Benimde hiçbir belirtim yok dün test yaptım fakat negatif çıkti.. dün regl bekliyordum henüz olmadım regl olacakmisim gibi belirtim de yok
Ben adet ilk gunu yaptığımda negatif çıkmıstı canım 3.gün çok asırı silikti ışıkta zor gözüküyordu 6 gun yaptım adetin kıpkırmızı olmstu ama Benim geç döllenme olmus 5gün sennde geç döllenme olabilir

Aynen öyle bende dün test yaptım ama negatif çıktı.. normalde dün regl bekliyordm olmadım hala uygulamamda da yarın gösteriyor ama regl olacakmisim gibi belirtim de yok karnım falan da ağrımiyor
Her ay aynı şekilde adet olmuyoruz aslında hamile kalmaya çalıştığım dönem bunu farkettim. Bir ay kasık ağrım oluyordu bir ay hiç bir belirti vermiyordum ikisinde de negatiftim. En doğru belirti adet gecikmesidir biraz sabret

Ay inşallah keşke öyle olmuş olsun bide benim cinsel ilişki sırasında hafif sulu kanamam oldu yumurtlamadan sonra sizce o kanama üstüne görme kanaması olabilir mi.. kanama 9-10 gün önce olmuştu sadece ilişki sırasında gelip kesilmişti

İlaç kullandığım ay doktorum su gün test yap diye söylüyordu bunda soylemedi ve iki ilaç kullandığım ay da erken olmuştum bu ay ilk defa böyle oldu takviminde görünen adet günüm yarın ama 3 aydır hep 26-27 ve 28. Günde oluyordum

Canım benimde ilk gebeliğim suan 7+3 olduk. İnan o konularda hiç bilgim yok o yüzden bişey diyemeceğim.

Göğüs ağrısı,kasık ve bel ağrısıyla şüphelendim.7 haftaya kadar mide bulantım var şu an yok ama alt karın ve bel ağrım devam ediyor.

Cnm pcos var ise sende lh yuksek olma ihtimalide var oyuzden de hep koyu cikabilir cunku bu testler zatn lh olcuyor

Canım ben hamile olduğum ay 2 gün önce kan vermiştim negatifti ki idrar testlerinde hep silik görmüştüm o yüzden idrar testlerine hoc guvenmem orası ayrı konu 2 gün sonra pozitifti biraz sabret diye o yüzden diyorum. Yalnış zamanda test yapınca pozitif olcakken bile negatifti gorebiliyoruz

Aynen öyle yarında testi tekrarlaycam yine aynı çıkarsa kan vermeyi düşünüyorum

bugün regl olmam lazım, 2 gün önce test yaptım yine negatif. umudum kalmadı

reglden sonra yeniden denicem inşallah en kısa sürede ben de anne olurum.. belirtiler regl gibi oldu iyice

Bende regl oldum ama ilginç Bir şekilde çok çok az geliyor ilk gün çok ağrılı ve pıhtıliydi şimdi ne ağrı var nede pıhtı..ped bile dolmuyor
reglden sonra yeniden denicem inşallah en kısa sürede ben de anne olurum.. belirtiler regl gibi oldu iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…