- 18 Haziran 2025
- 10
- 3
- 1
- 22
- Konu Sahibi Aysenur1717
-
İğnede de beta hormonu var ya ondan olabilir. Daha 8 gün olmuş. regline de en az 1 hafta 10 gün vardır.17 haziranda çatlatma iğnesi vurulmuştum öncesinde klomen de kullandım bir haftadır aşırı uykuluyum kasıklarımda ara ara batmalar var ve bacak aralarimda sızlama lar oluyor belimde öyle sizce gebelik belirtisi mi adet öncesi mi iğnenin etkisi olabilir mi
Bu iğne hamilelik benzeri etkiler yaratıyor zaten. Belirti aramak hata oluyor. 2 kez kullandım ben de o hataya düştüm ordan biliyorum. Bilmenin tek yolu iğneden sonra 14. Gün regl olmadiysaniz kan vermek. İdrarla yapılan testler de yalancı pozitif veriyor hiç uğraşmayın17 haziranda çatlatma iğnesi vurulmuştum öncesinde klomen de kullandım bir haftadır aşırı uykuluyum kasıklarımda ara ara batmalar var ve bacak aralarimda sızlama lar oluyor belimde öyle sizce gebelik belirtisi mi adet öncesi mi iğnenin etkisi olabilir mi
Evet 10 gün var ilk defa böyle oluyorİğnede de beta hormonu var ya ondan olabilir. Daha 8 gün olmuş. regline de en az 1 hafta 10 gün vardır.
Evet şimdiden test düşünmüyorum daha 10 gün var çünkü kuruntu yapıyorum sanırımBu iğne hamilelik benzeri etkiler yaratıyor zaten. Belirti aramak hata oluyor. 2 kez kullandım ben de o hataya düştüm ordan biliyorum. Bilmenin tek yolu iğneden sonra 14. Gün regl olmadiysaniz kan vermek. İdrarla yapılan testler de yalancı pozitif veriyor hiç uğraşmayın
İnsan çok isteyince herseyi belirti sayıyor. Hele de böyle hormon tedavisi işin içindeyse zaten belirti de bol.. iğneden sonraki 14.gune kadar sevdiğiniz şeyleri yapmaya oyalanmaya çalışın. Çok zor oluyor biliyorum ama stres tutunmayı da zorlaştırıyor. Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatEvet şimdiden test düşünmüyorum daha 10 gün var çünkü kuruntu yapıyorum sanırım
Evet sürekli oyalanmaya çalışıyorum düşüncelerimi başka yere dağıtmaya ugrasıyorum bakalım inşallah hakkımızda hayırlısıİnsan çok isteyince herseyi belirti sayıyor. Hele de böyle hormon tedavisi işin içindeyse zaten belirti de bol.. iğneden sonraki 14.gune kadar sevdiğiniz şeyleri yapmaya oyalanmaya çalışın. Çok zor oluyor biliyorum ama stres tutunmayı da zorlaştırıyor. Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat
Merhabalar benimde adetime on gün var 18.gundeyim şuan ama aşırı bir göğüs hassasiyetim var göğüsüm çok şiş ve damarları çok belirgin hiç böyle olmamıştı bide hafif hafif kask ağrıları ve sıcak basması yaşıyorum 5 gün sonra kan versem gebelik varsa çıkar mı yani reglimden 5 gün önceEvet sürekli oyalanmaya çalışıyorum düşüncelerimi başka yere dağıtmaya ugrasıyorum bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı
Normalde yumurtlamanin üstünden 4 gün geçmiş olması lazım ama erken yumurtlama akıntısı ve belirtiler yaşadığım için erken döllenme oabilecegini düşünüyorum 18 haziran da yumurtlama akıntısı yaşadım ertesi gün beyaz akıntı geldi ve şuana kadar daha bi akıntım yok yukarıda bahsettiğim belirtiler var yumurtlamadan sonra tahmini 5 6 yada 7.gun bugünMerhabalar benimde adetime on gün var 18.gundeyim şuan ama aşırı bir göğüs hassasiyetim var göğüsüm çok şiş ve damarları çok belirgin hiç böyle olmamıştı bide hafif hafif kask ağrıları ve sıcak basması yaşıyorum 5 gün sonra kan versem gebelik varsa çıkar mı yani reglimden 5 gün önce
Aynı durumdayız şuan bence gecikmesini beklemek en iyisi adet belirtisi de olabilir iki ihtimali de düşünmek lazım siz hormon tedavisi görüyor musunuz pekiMerhabalar benimde adetime on gün var 18.gundeyim şuan ama aşırı bir göğüs hassasiyetim var göğüsüm çok şiş ve damarları çok belirgin hiç böyle olmamıştı bide hafif hafif kask ağrıları ve sıcak basması yaşıyorum 5 gün sonra kan versem gebelik varsa çıkar mı yani reglimden 5 gün önce
Yok hayır canım 6 ay önce bir gebelik geçirdim boş gebelikti düşük yaptım şimdi 6 ay oldu bu ay tuttuğunu düşünüyorum ilk defa göğüslerim bu kadar erken çok şişti kasıklarım ağrıdıAynı durumdayız şuan bence gecikmesini beklemek en iyisi adet belirtisi de olabilir iki ihtimali de düşünmek lazım siz hormon tedavisi görüyor musunuz peki
Yinede ilk önce kanda çıkıyor diyorlar ya 5 gün kala kanda çıkar mıYok hayır canım 6 ay önce bir gebelik geçirdim boş gebelikti düşük yaptım şimdi 6 ay oldu bu ay tuttuğunu düşünüyorum ilk defa göğüslerim bu kadar erken çok şişti kasıklarım ağrıdı
Çıkabilir bence tam bilemiyorum maalesef onu denemende fayda varYinede ilk önce kanda çıkıyor diyorlar ya 5 gün kala kanda çıkar mı
Uyku hamilelij belirtisi ben 2 aydır sürekli uyuyorum17 haziranda çatlatma iğnesi vurulmuştum öncesinde klomen de kullandım bir haftadır aşırı uykuluyum kasıklarımda ara ara batmalar var ve bacak aralarimda sızlama lar oluyor belimde öyle sizce gebelik belirtisi mi adet öncesi mi iğnenin etkisi olabilir mi
Uyku hamilelij belirtisi ben 2 aydır sürekli uyuyo
Ne güzel ne kadarlık tam olarakUyku hamilelij belirtisi ben 2 aydır sürekli uyuyorum
12 haftalıkNe güzel ne kadarlık tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?