Hamilelik belirtisi mi adet belirtisi mi

Aysenur1717

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2025
10
3
1
22
17 haziranda çatlatma iğnesi vurulmuştum öncesinde klomen de kullandım bir haftadır aşırı uykuluyum kasıklarımda ara ara batmalar var ve bacak aralarimda sızlama lar oluyor belimde öyle sizce gebelik belirtisi mi adet öncesi mi iğnenin etkisi olabilir mi

İğnede de beta hormonu var ya ondan olabilir. Daha 8 gün olmuş. regline de en az 1 hafta 10 gün vardır.

Bu iğne hamilelik benzeri etkiler yaratıyor zaten. Belirti aramak hata oluyor. 2 kez kullandım ben de o hataya düştüm ordan biliyorum. Bilmenin tek yolu iğneden sonra 14. Gün regl olmadiysaniz kan vermek. İdrarla yapılan testler de yalancı pozitif veriyor hiç uğraşmayın

Evet şimdiden test düşünmüyorum daha 10 gün var çünkü kuruntu yapıyorum sanırım

Evet şimdiden test düşünmüyorum daha 10 gün var çünkü kuruntu yapıyorum sanırım
İnsan çok isteyince herseyi belirti sayıyor. Hele de böyle hormon tedavisi işin içindeyse zaten belirti de bol.. iğneden sonraki 14.gune kadar sevdiğiniz şeyleri yapmaya oyalanmaya çalışın. Çok zor oluyor biliyorum ama stres tutunmayı da zorlaştırıyor. Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat

Evet sürekli oyalanmaya çalışıyorum düşüncelerimi başka yere dağıtmaya ugrasıyorum bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı

Evet sürekli oyalanmaya çalışıyorum düşüncelerimi başka yere dağıtmaya ugrasıyorum bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı
Merhabalar benimde adetime on gün var 18.gundeyim şuan ama aşırı bir göğüs hassasiyetim var göğüsüm çok şiş ve damarları çok belirgin hiç böyle olmamıştı bide hafif hafif kask ağrıları ve sıcak basması yaşıyorum 5 gün sonra kan versem gebelik varsa çıkar mı yani reglimden 5 gün önce

Normalde yumurtlamanin üstünden 4 gün geçmiş olması lazım ama erken yumurtlama akıntısı ve belirtiler yaşadığım için erken döllenme oabilecegini düşünüyorum 18 haziran da yumurtlama akıntısı yaşadım ertesi gün beyaz akıntı geldi ve şuana kadar daha bi akıntım yok yukarıda bahsettiğim belirtiler var yumurtlamadan sonra tahmini 5 6 yada 7.gun bugün

Aynı durumdayız şuan bence gecikmesini beklemek en iyisi adet belirtisi de olabilir iki ihtimali de düşünmek lazım siz hormon tedavisi görüyor musunuz peki

Aynı durumdayız şuan bence gecikmesini beklemek en iyisi adet belirtisi de olabilir iki ihtimali de düşünmek lazım siz hormon tedavisi görüyor musunuz peki
Yok hayır canım 6 ay önce bir gebelik geçirdim boş gebelikti düşük yaptım şimdi 6 ay oldu bu ay tuttuğunu düşünüyorum ilk defa göğüslerim bu kadar erken çok şişti kasıklarım ağrıdı

Uyku hamilelij belirtisi ben 2 aydır sürekli uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…