Hamilelik belirtisi mi adet belirtisi mi

17 haziranda çatlatma iğnesi vurulmuştum öncesinde klomen de kullandım bir haftadır aşırı uykuluyum kasıklarımda ara ara batmalar var ve bacak aralarimda sızlama lar oluyor belimde öyle sizce gebelik belirtisi mi adet öncesi mi iğnenin etkisi olabilir mi
Merhaba . Adetiniz 3 temmuza denk geliyor test yaptınız mı?
Bende ilaç+ iğne yaptım bat 9 temmuz merak ettim sizinle aynı belirtilerim oldu.

Merhaba . Adetiniz 3 temmuza denk geliyor test yaptınız mı?
Bende ilaç+ iğne yaptım bat 9 temmuz merak ettim sizinle aynı belirtilerim oldu.
Hayır test yapmadım adet gününün geçmesini beklemek istiyorum sanırım cesaretim yok test için şuan sizde durumlar nedir

Hayır test yapmadım adet gününün geçmesini beklemek istiyorum sanırım cesaretim yok test için şuan sizde durumlar nedir
Belirtiler sadece sağ taraftan belim ağrıyor ara sıra kasıklarımda minik batmalar oluyor. Bu gün yumurtlamadan sonra 7ci gün dün sabah ve akşam 1 saat olmakla çok şiddetli adet sancıları çektim bitti. Bugün adet sancıları yok sadece bel ağrısı var. Akıntı sıfır. Daha önce bu kadar kuru olduğumu görmedim. Bekliyorum. 7 temmuz test yapıcam .

Belirtiler sadece sağ taraftan belim ağrıyor ara sıra kasıklarımda minik batmalar oluyor. Bu gün yumurtlamadan sonra 7ci gün dün sabah ve akşam 1 saat olmakla çok şiddetli adet sancıları çektim bitti. Bugün adet sancıları yok sadece bel ağrısı var. Akıntı sıfır. Daha önce bu kadar kuru olduğumu görmedim. Bekliyorum. 7 temmuz test yapıcam .
Regl olmazsa bende o tarihlerde test yapmayı düşünüyorum bende akıntı var biraz azaldı sadece ama ara ara beyaz geliyor hayırlı haberler alalım inşallah buradan bekliyorum senide😊

Back
X