Peki sen ne zaman test yapacaksın:))Aynı durumdayım şuan senle , hakkımızda hayırlısı olsun
Ayy inşallah hamisizdir yaNormalde.adetten 1 hafta önce asiri ağrım olurdu bu ay yok denecek kadar az ağrım var hatta yok gibi 3 4 gün sonra adet olmam lazım sol kasigimda batma var çoğunlukla hep aynı yerde batma var bu ay korunmadik hic eşimle
Benim adet döndüm 30-33 gün arasi, 19 mart a kadar gelmezse yapacağım buradan haberleşelimPeki sen ne zaman test yapacaksın:))
Bende ozamana kadar beklicem ama dayanamıyorum sabırsızlanıyorumBenim adet döndüm 30-33 gün arasi, 19 mart a kadar gelmezse yapacağım buradan haberleşelim
Benim yumurtlamadan sonra ki 6 gün feci agrim vardı, adet olmaya yaklastikca ağrılarım azaldi şuan hiçbir şey yok, korunuyorken adet günüme yaklastikca ağrılarım siddetlenirdi vallahi içerde neler oluyor hiçbir fikrim yokBende ozamana kadar beklicem ama dayanamıyorum sabırsızlanıyorumakıntı var ama agri yok bide
Evet aynisi bencede oldu peki geçen ay kaçında adet oldun ve.kac gün sürüyoBenim yumurtlamadan sonra ki 6 gün feci agrim vardı, adet olmaya yaklastikca ağrılarım azaldi şuan hiçbir şey yok, korunuyorken adet günüme yaklastikca ağrılarım siddetlenirdi vallahi içerde neler oluyor hiçbir fikrim yok
Sat 15 şubat benim, uygulamaya gore ovulasyon 2 mart ti ama bence 3 4 marta sarktı benim catlamam, bat da en geç 19 u bekliyorum bakalım, benim regl 5 gün sürerEvet aynisi bencede oldu peki geçen ay kaçında adet oldun ve.kac gün sürüyo
Valla cok benziyoruz hepsi aynı sadece benim 4 gün sürüyo bide biseyi merak ediyorum ocakta 12 de oldum 15 de bitti hic gecikme olmazdi sonra 15 şubatta oldum 18 de bitti bu ayda 15 de mi olmazmiz lazım 18 mi acaba bilemedimSat 15 şubat benim, uygulamaya gore ovulasyon 2 mart ti ama bence 3 4 marta sarktı benim catlamam, bat da en geç 19 u bekliyorum bakalım, benim regl 5 gün sürer
Şubat 28 cektgi için 2 gün koy üstüne, 2 gün sonradan gelecek adetinValla cok benziyoruz hepsi aynı sadece benim 4 gün sürüyo bide biseyi merak ediyorum ocakta 12 de oldum 15 de bitti hic gecikme olmazdi sonra 15 şubatta oldum 18 de bitti bu ayda 15 de mi olmazmiz lazım 18 mi acaba bilemedim
Agridan ziyade batma var sanki bisey içimde etimi sıkıyoŞubat 28 cektgi için 2 gün koy üstüne, 2 gün sonradan gelecek adetin
En garantisi pazartesi günü test yapmakAgridan ziyade batma var sanki bisey içimde etimi sıkıyo
Bence bir test yap canımKızlar benimde bir haftadır ara ara gelen kasık ağrım var. 2 gün gecikti reglim ve normalde de ben gecikirim ama hep belirtim olur kasik ağrısı hariç hiç bir belirtim yok regliye inanılmaz göğüs ağrım olurdu 10 gün öncesinden. Test yapayım mı napayım hayal kırıklığı da istemiyorum
Yaa bugün alayım yarın yapayim o haldeBence bir test yap canım
İnşallah güzel haberler alırsın dualarım seninle canımYaa bugün alayım yarın yapayim o haldesizlerde haber verin olur mu :) inşallah güzel haberler alırız Allah'ımmmmm
Yarın mutlaka haber ver bize olurmuİnşallah güzel haberler alırsın dualarım seninle canımbende yazicam Bi kaç gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?