Hamilelik belirtisi mi sizce

pinpirik03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
188
12
48
29
Arkadaslar sat 13 eylul 5 hafta oldu geçen haftada test yaptım kaset lerden negatif dun yaptım yine negatif bazen mıdem almıyo yemeyı bı bulantı gıbı gelıyor goguslerım sıstı testte negatif cıkıyor öyle olsa pozitif cıkardı degılmı? 5 hafta olmuş sat tarihinden hadi diyelim testler bozuk kaç tane denedım bılmıyorum sökülemıyorum

Bugun kan vercektım doktorum yokmuş daha dün negatif cıktı bılmıyorum ki sokturucu ıcıyorum:(

mide bulantısı gibi şikayetlerden genelde hamileliğin 2 ayından sonra başlar zaten. bence mevsim geçisinden dolayı olabilir gecikmesi

mide bulantısı gibi şikayetlerden genelde hamileliğin 2 ayından sonra başlar zaten. bence mevsim geçisinden dolayı olabilir gecikmesi
Bulantı yazmamış ama mide almaması gebelik başlarında da olur ilk gebeliğimde ben de bir şey yiyemiyordum midem almıyordu ve göğüs hassasiyetim kramplarım vardı
Bu gebelikten de olabilir enfeksiyondan da stresten de çok fazla seçenek var hayırlısı olsun hakkında

Bulantı yazmamış ama mide almaması gebelik başlarında da olur ilk gebeliğimde ben de bir şey yiyemiyordum midem almıyordu ve göğüs hassasiyetim kramplarım vardı
Bu gebelikten de olabilir enfeksiyondan da stresten de çok fazla seçenek var hayırlısı olsun hakkında
Testler negatif hep ondan söktürüyüce basladım ınsallah gebe deılımdır

Back
X