Hamilelik belirtisi mi sizce

Enfeksıyondan adet gecıkırmı
Evet geçen hafta salı günü gecikmemin 22.günüydü ultrasonla muayne oldum doktor gecikme nedeniyle gebelik belirtilerimden hissedebilirsin ve bu enfeksiyona bağlı büyük ihtimalle dedi ama sökücü bittikten 10 gün içinde yine kanama olmazsa tekrar test yapmamız gerektiğini geç döllenme ihtimalinin de sevam ettiğini belirtti

Evet geçen hafta salı günü gecikmemin 22.günüydü ultrasonla muayne oldum doktor gecikme nedeniyle gebelik belirtilerimden hissedebilirsin ve bu enfeksiyona bağlı büyük ihtimalle dedi ama sökücü bittikten 10 gün içinde yine kanama olmazsa tekrar test yapmamız gerektiğini geç döllenme ihtimalinin de sevam ettiğini belirtti
Anladm sız adet oldnzmu?

Testler negatifmi kaset testler? Benım hepsı negatif

Testler negatifmi kaset testler? Benım hepsı negatif
Evet yaptıklarım negatif çıktı kan testlerim de kaset testler de var olan belirtiler gecikme kaynaklı hormonel belli ki ve ilaç kullanınca belirtilerim ağrılarım artıyor göğüs hassasiyetim ilk dönene göre çok arttı ama artık ihtimal vermiyorum hayırlısı diyelim

Evet yaptıklarım negatif çıktı kan testlerim de kaset testler de var olan belirtiler gecikme kaynaklı hormonel belli ki ve ilaç kullanınca belirtilerim ağrılarım artıyor göğüs hassasiyetim ilk dönene göre çok arttı ama artık ihtimal vermiyorum hayırlısı diyelim
Bende kaç kez yaptıysam negatif olsa cıkardı dımı kasette?

Bence düşünmemeye çalış düşündükçe psikolojik olarak da belirti hissediyoruz ilacın bitti mi sökücü
Bence düşünmemeye çalış düşündükçe psikolojik olarak da belirti hissediyoruz ilacın bitti mi sökücü
öle yapıcam olsa cıkardı bı an önce olmak istiyorum çok şişkınlık yaptı ılac

Evet ben de aynı durumdayım baş dönmesi yaptı mı sizde yan etki olarak beni çok zorlamaya başladı

Hamilelik beklentisi içinde olunca belirti olarak bilinen şeyleri yaşatıyor vücut. Adet gecikmesi hamilelik belirtisi evet ama her gecikme illakşi hamilelik değildir. Ben de beklenti içinde olduğum aylarda mide bulantısı baş dönmesi vs yaşıyordum. İnşallah bekliyorsanız en hayırlı zamanda alırsınız güzel haberi ama muhtemelen hamile değilsiniz kendinizi çok dinlerseniz her ay böyle belirtiler yaşarsınız muhtemelen akışa bırakın takdir edilen zamanda olacaktır inşallah

Back
X