Hamilelik belirtisi mi?

Merhaba, yumurtlama gününden sonra şimdiye kadar ilk defa iki gündür kasıklarımda sancı, mide bulantısı, iştahsızlık ve başımda bir dalgınlık hissi yaşıyorum değişik. Gazım var gibi ve karnım sürekli açmışım gibi kazınıyor ama iştahım yok yemek yemeye zorla yiyorum sonra mide bulantısı. Tek yiyebildiğim şey muz. Bunu yaşayan var mı? Hamile miyim yada yumurtlamadan mıdır anlamadım. Hiç olmamıştı şimdiye kadar. Klomen verdi geçen adetimde doktor ve sonrası 5 günü değerlendirdik. Bu kadar çabuk olur mu bilemedim.

Benimde 4 gün kaldı sayılır bugun bitince ☺️ Dün gece sabaha kadar nerdeyse uyuyamadım adet agrısı gibi bir agrım oldu ama çok kötüydü sabah bişeyim yoktu. Ama ben normalde adet agrımı adetin 2.günü yaşarım valla bilemiyorum bugunde akıntım oldu ara ara birde kramplar oluyo bide gögüs hassasiyetim hala devam 11 gündür bakalım bekliyoruz cuma günü erken test yapıcam 2 gün kalmıs oluyo belli olur heralde o gün ☺️
Hadi bakalım şimdiden güzel haberlerini bekliyorum.İnşallah bebiş vardır. Test yaptırdığında buraya da yazmayı unutma :)

Merhaba, yumurtlama gününden sonra şimdiye kadar ilk defa iki gündür kasıklarımda sancı, mide bulantısı, iştahsızlık ve başımda bir dalgınlık hissi yaşıyorum değişik. Gazım var gibi ve karnım sürekli açmışım gibi kazınıyor ama iştahım yok yemek yemeye zorla yiyorum sonra mide bulantısı. Tek yiyebildiğim şey muz. Bunu yaşayan var mı? Hamile miyim yada yumurtlamadan mıdır anlamadım. Hiç olmamıştı şimdiye kadar. Klomen verdi geçen adetimde doktor ve sonrası 5 günü değerlendirdik. Bu kadar çabuk olur mu bilemedim.
Bulantılar genelde 7. hafta itibariyle başlar. Ancak benim kızıma hamileliğimde regla 5 gün kala hamile olduğumu öğrenmiştim. En büyük belirtimde yemek pişirirken mide bulantım ve sırtımın soğuk soğuk terlemesiydi

Bulantılar genelde 7. hafta itibariyle başlar. Ancak benim kızıma hamileliğimde regla 5 gün kala hamile olduğumu öğrenmiştim. En büyük belirtimde yemek pişirirken mide bulantım ve sırtımın soğuk soğuk terlemesiydi
Bende aniden bir ter boşalıyor tüm vücudum su içinde kalıyorum birden oluyor ama ara ara. Uyurken de oluyor fenalık geçircek gibi oluyorum camı çerçeveyi açıyorum oksijen alma ihtiyacı hissediyorum. Bir gariplik var böyle bir durumu daha önce yaşamadım ama hayırlısı bakalım 🙄

Back
X