Kan tahlili ver kesin sonuç alırsınKızlar adetime şuan bi gün var bi hafta önce kahve leke geldi sonra açık pembe geldi şimdide iki gündür peçeteye değdikçe kan geliyor çok azalma azıcık üç dört gün mide yanması kaşık sırt ağrısı göğüs şişmesi pütürtü belli oluyordu normalde adet olmadan önce sancım olur anlardım adet olduğumu ama bunda hiç böyle bişey olmadı ilk defa oldu bu nedir acaba
Tam yumurtlama gününüzü biliyor musunuzKızlar adetime şuan bi gün var bi hafta önce kahve leke geldi sonra açık pembe geldi şimdide iki gündür peçeteye değdikçe kan geliyor çok azalma azıcık üç dört gün mide yanması kaşık sırt ağrısı göğüs şişmesi pütürtü belli oluyordu normalde adet olmadan önce sancım olur anlardım adet olduğumu ama bunda hiç böyle bişey olmadı ilk defa oldu bu nedir acaba
Adetim düzenli en geç iki gün gecikirKan tahlili ver kesin sonuç alırsın
Betahcg kan testi yaptır bir kaç gün bekleAdetim düzenli en geç iki gün gecikir
Evet ben doktora gittiğimde doktor adet bittikten sonra oluşmaya başlıyor demişti rezervim iyi çıkmıştı bu ayda adetim bittikten sonraki günler orta yüksek günlerde ilişki oldu hatta 30 dk bekledim hepsindeTam yumurtlama gününüzü biliyor musunuz
Ona göre test yapın
Her ay adet döngülerimiz ileri geri değişebiliyor ve telefondaki takvimler yanıltıyor
Ondan soruyorum
Aynen biraz geçsin yaptırayım peki belirti neyi gösteriyor olabilirBetahcg kan testi yaptır bir kaç gün bekle
İnşallah hamilesindirAynen biraz geçsin yaptırayım peki belirti neyi gösteriyor olabilir
İnşallah canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın yürekten isteyenlerin tabiİnşallah hamilesindir
İnşallahİnşallah canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın yürekten isteyenlerin tabi
Regl ile gebelik gerçekten aynı belirtiler. Her ay benzerlerini yaşıyorum hala gebelik olmadı inşaAllah bu ay diyelimKızlar adetime şuan bi gün var bi hafta önce kahve leke geldi sonra açık pembe geldi şimdide iki gündür peçeteye değdikçe kan geliyor çok azalma azıcık üç dört gün mide yanması kaşık sırt ağrısı göğüs şişmesi pütürtü belli oluyordu normalde adet olmadan önce sancım olur anlardım adet olduğumu ama bunda hiç böyle bişey olmadı ilk defa oldu bu nedir acaba
Sende var mı bişeyler canımİnşallah
Gerçekten insan anlayamıyor daha çocuğum yok 4 aydır korunmuyoruz insan ayırt edemiyor hepsi birbirine benziyor çünküRegl ile gebelik gerçekten aynı belirtiler. Her ay benzerlerini yaşıyorum hala gebelik olmadı inşaAllah bu ay diyelimO yüzden kendini çok dinleme
Regl günün bir iki gün geçince test yap evde
Hemen kan da verme
Önce bi evde pozitif gör
Ben 10 aydır neler neler gördüm ne belirtileri yaşadım..Gerçekten insan anlayamıyor daha çocuğum yok 4 aydır korunmuyoruz insan ayırt edemiyor hepsi birbirine benziyor çünkü
Sizin var mı bebeğiniz pekiBen 10 aydır neler neler gördüm ne belirtileri yaşadım..
Bunun içinde gebelik testinin yalancı pozitif vermesi de dahil… o yüzden en iyisi beklemek
Herşey gönlünce olsun
Ay yokSizin var mı bebeğiniz peki
Allah hepimize evlat vermeyi nasip etsin inşaallahAy yokinşaAllah bu aydan umutluyum Rabbim büyük
Düzene sokmak için çok uğraştım pcos var bende. Çok şükür soktum ama 2-3 ayda bir dalgalanmalar oluyor tabi. Şuan döngümün 11.günündeyim. Kanamanın başladığı ilk günden sayarak söylüyorum.Allah hepimize evlat vermeyi nasip etsin inşaallahadetin düzenli mi peki senin kaç gün var adetine
İnşaallah canım olumlu sonuç alırsın bende en fazla iki gün gecikme oluyor oda nadir oluyor adet bittikten diğer gün değerlendirmeye başladık pmsye yaklaşana kadarDüzene sokmak için çok uğraştım pcos var bende. Çok şükür soktum ama 2-3 ayda bir dalgalanmalar oluyor tabi. Şuan döngümün 11.günündeyim. Kanamanın başladığı ilk günden sayarak söylüyorum.
Ovülasyon testine devam ediyorum bakalım :)
Bir veya iki gün ara vermeye özen gösterin ki sperm kaliteli olsunİnşaallah canım olumlu sonuç alırsın bende en fazla iki gün gecikme oluyor oda nadir oluyor adet bittikten diğer gün değerlendirmeye başladık pmsye yaklaşana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?