Hamilelik belirtisi mi

aysen01

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2022
78
12
8
29
Kızlar adetime şuan bi gün var bi hafta önce kahve leke geldi sonra açık pembe geldi şimdide iki gündür peçeteye değdikçe kan geliyor çok azalma azıcık üç dört gün mide yanması kaşık sırt ağrısı göğüs şişmesi pütürtü belli oluyordu normalde adet olmadan önce sancım olur anlardım adet olduğumu ama bunda hiç böyle bişey olmadı ilk defa oldu bu nedir acaba

Kan tahlili ver kesin sonuç alırsın

Tam yumurtlama gününüzü biliyor musunuz
Ona göre test yapın
Her ay adet döngülerimiz ileri geri değişebiliyor ve telefondaki takvimler yanıltıyor
Ondan soruyorum

Tam yumurtlama gününüzü biliyor musunuz
Ona göre test yapın
Her ay adet döngülerimiz ileri geri değişebiliyor ve telefondaki takvimler yanıltıyor
Ondan soruyorum
Evet ben doktora gittiğimde doktor adet bittikten sonra oluşmaya başlıyor demişti rezervim iyi çıkmıştı bu ayda adetim bittikten sonraki günler orta yüksek günlerde ilişki oldu hatta 30 dk bekledim hepsinde

Regl ile gebelik gerçekten aynı belirtiler. Her ay benzerlerini yaşıyorum hala gebelik olmadı inşaAllah bu ay diyelim O yüzden kendini çok dinleme
Regl günün bir iki gün geçince test yap evde
Hemen kan da verme
Önce bi evde pozitif gör

Gerçekten insan anlayamıyor daha çocuğum yok 4 aydır korunmuyoruz insan ayırt edemiyor hepsi birbirine benziyor çünkü

Gerçekten insan anlayamıyor daha çocuğum yok 4 aydır korunmuyoruz insan ayırt edemiyor hepsi birbirine benziyor çünkü
Ben 10 aydır neler neler gördüm ne belirtileri yaşadım..
Bunun içinde gebelik testinin yalancı pozitif vermesi de dahil… o yüzden en iyisi beklemek
Herşey gönlünce olsun

Allah hepimize evlat vermeyi nasip etsin inşaallah adetin düzenli mi peki senin kaç gün var adetine
Düzene sokmak için çok uğraştım pcos var bende. Çok şükür soktum ama 2-3 ayda bir dalgalanmalar oluyor tabi. Şuan döngümün 11.günündeyim. Kanamanın başladığı ilk günden sayarak söylüyorum.
Ovülasyon testine devam ediyorum bakalım :)

İnşaallah canım olumlu sonuç alırsın bende en fazla iki gün gecikme oluyor oda nadir oluyor adet bittikten diğer gün değerlendirmeye başladık pmsye yaklaşana kadar

İnşaallah canım olumlu sonuç alırsın bende en fazla iki gün gecikme oluyor oda nadir oluyor adet bittikten diğer gün değerlendirmeye başladık pmsye yaklaşana kadar
Bir veya iki gün ara vermeye özen gösterin ki sperm kaliteli olsun
Ovülasyon testi ile takip etkiniz mi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…