Bi gün arayla oldu ovülasyon takibi yapmadım ama doktor adet bittikten sonra oluşmaya başlıyor demişti rezervin iyi demiştiBir veya iki gün ara vermeye özen gösterin ki sperm kaliteli olsun
Ovülasyon testi ile takip etkiniz mi hiç
Hepimizin öyle hemen hemenBi gün arayla oldu ovülasyon takibi yapmadım ama doktor adet bittikten sonra oluşmaya başlıyor demişti rezervin iyi demişti
Benimde amh 8,32 çıkmıştı inşaallah güzel sonuçlar alırız folik asitte kullanıyorum iki aydır kan değerlerimde iyi çıktı şükürHepimizin öyle hemen hemen
Amh değerim 3,63 çıktı 14-16 günler arası yumurtlama olur
Bakalım bu ay nasıl olacak
Pcos var mı sizdeBenimde amh 8,32 çıkmıştı inşaallah güzel sonuçlar alırız folik asitte kullanıyorum iki aydır kan değerlerimde iyi çıktı şükür
Yok pcos çıkmadı adetim en fazla iki gün gecikir oda nadirdir şükür yaşım genç olduğu İçin normal dedi doktor gayet iyi dedi prosta adet çok gecikir bende öyle yok çok şükürPcos var mı sizde
Amh bana yüksek gibi geldi
Yani kötü anlamda değil genelde pcosta yüksek olurmuş
1 in altında olması biraz sıkıntı ama onun bile çaresi var.
Folik asit ben 10 aydır içiyorumfazlasıyla vardır herhalde vücudumda
Hayırlısı
Evet aylarca olamayan varmışYok pcos çıkmadı adetim en fazla iki gün gecikir oda nadirdir şükür yaşım genç olduğu İçin normal dedi doktor gayet iyi dedi prosta adet çok gecikir bende öyle yok çok şükür
Ben içeli iki buçuk aya yaklaştı multivitamin olarak alıyorum içinde hepsi varYok pcos çıkmadı adetim en fazla iki gün gecikir oda nadirdir şükür yaşım genç olduğu İçin normal dedi doktor gayet iyi dedi prosta adet çok gecikir bende öyle yok çok şükür
Bol bol Meryem suresi de dinle çok iyi geliyor huzur veriyor vakti saatinde olur ikimizde inşaallah canımEvet aylarca olamayan varmış
Bende de pcos var ama çok şükür öyle bi sorunum yok
Yumurtamı dölleyebilsem yetecek
İşte burayı okumayı bu yüzden seviyorumBol bol Meryem suresi de dinle çok iyi geliyor huzur veriyor vakti saatinde olur ikimizde inşaallah canım
Sizin var mı bebeğiniz peki
Kızlar adetime şuan bi gün var bi hafta önce kahve leke geldi sonra açık pembe geldi şimdide iki gündür peçeteye değdikçe kan geliyor çok azalma azıcık üç dört gün mide yanması kaşık sırt ağrısı göğüs şişmesi pütürtü belli oluyordu normalde adet olmadan önce sancım olur anlardım adet olduğumu ama bunda hiç böyle bişey olmadı ilk defa oldu bu nedir acaba
En iyisi kan tahlili yaptırmak. Bizde eşimye yeni yeni düşünüyoruz ilk defa bu ay yumurtlama zamanına denk geldi bende iyi takip etmek için ovülasyon testı yaptım hep yumurtlama günümden 1 gün ve bir önce ki gün beraber olduk. Birde yumurtlama sonrası 2. Gün bende de kasık agrısı gaz sancısı, gögüs hassasiyeti bel agrısı gibi belirtiler mevcut yumurtlama günü ilişkiye girmedik ama saatler öncesi girmiştik acaba varmıdır bende kaç gündür kafamda sorguluyorum test içinde erken diye bekliyorumHepimizin öyle hemen hemen
Amh değerim 3,63 çıktı 14-16 günler arası yumurtlama olur
Bakalım bu ay nasıl olacak
Rica ederim insan konuşunca rahatlıyormuş gerçektende buradaİşte burayı okumayı bu yüzden seviyorumMeryem suresi tavsiyesi için çok teşekkür ederim
Adetine kaç ğün kaldı canımEn iyisi kan tahlili yaptırmak. Bizde eşimye yeni yeni düşünüyoruz ilk defa bu ay yumurtlama zamanına denk geldi bende iyi takip etmek için ovülasyon testı yaptım hep yumurtlama günümden 1 gün ve bir önce ki gün beraber olduk. Birde yumurtlama sonrası 2. Gün bende de kasık agrısı gaz sancısı, gögüs hassasiyeti bel agrısı gibi belirtiler mevcut yumurtlama günü ilişkiye girmedik ama saatler öncesi girmiştik acaba varmıdır bende kaç gündür kafamda sorguluyorum test içinde erken diye bekliyorumovülasyon testimin pik yaptıgı gün beraber olmustuk onuda görsele ekledim
Yumurtlama gününden saatler önce ilişkiye girme kısmını anlayamadımEn iyisi kan tahlili yaptırmak. Bizde eşimye yeni yeni düşünüyoruz ilk defa bu ay yumurtlama zamanına denk geldi bende iyi takip etmek için ovülasyon testı yaptım hep yumurtlama günümden 1 gün ve bir önce ki gün beraber olduk. Birde yumurtlama sonrası 2. Gün bende de kasık agrısı gaz sancısı, gögüs hassasiyeti bel agrısı gibi belirtiler mevcut yumurtlama günü ilişkiye girmedik ama saatler öncesi girmiştik acaba varmıdır bende kaç gündür kafamda sorguluyorum test içinde erken diye bekliyorumovülasyon testimin pik yaptıgı gün beraber olmustuk onuda görsele ekledim
9-10 gün var daha canım ama ben adetimi beklemeyi düşünmüyorumAdetine kaç ğün kaldı canım
Yani 12 den sonra yumurtlama günümdü canım biz 11 gibi ilişkiye girdik o gün yüksek sans günüydü yumurtlama 1 saat sonra oldu yani yumurtlama günü yaptıgım testi de ekliyorum hemen hatta yumurtlama gününden 1 gün sonrasını da ekliycem hafif siliklesti 18. Gün yumurtlama 19. Da yumurtlamanın 1 gün sonrasıYumurtlama gününden saatler önce ilişkiye girme kısmını anlayamadım
Ne demek istediniz ?
Paylaştığınız görsel pik yapmış bu zaten yumurtlama günündesiniz demek. Bunun saati olmaz. 12 den önce 12den sonra gibi. Bu pikten sonra ne zaman silikleşti yani çatladı
Spermler 2 gün boyunca yaşayabilirler içeride.
Benim 2 kez pik yaptı yani 1 gün öncesi ve yumurtlama günü hatta 1 gün oncesi daha koyuydu o günü degerlendirebilmiştik. Birde yumurtlama olduktan sonra 3 günde degerliymiş biz 2. Günü değerlendirdik yumurtlamadan 1 gün sonra çok kasıklarım agrıyodu çünküYani 12 den sonra yumurtlama günümdü canım biz 11 gibi ilişkiye girdik o gün yüksek sans günüydü yumurtlama 1 saat sonra oldu yani yumurtlama günü yaptıgım testi de ekliyorum hemen hatta yumurtlama gününden 1 gün sonrasını da ekliycem hafif siliklesti 18. Gün yumurtlama 19. Da yumurtlamanın 1 gün sonrası
Kuzum bu yumurtlama olayını böyle saat ile hesaplama. Sanırım telefondaki uygulamaya göre böyle konuşuyorsun. Sen elindeki teste bak. İçindeki yumurta saati beklemez 12 olsun da çatlayayım diye.Yani 12 den sonra yumurtlama günümdü canım biz 11 gibi ilişkiye girdik o gün yüksek sans günüydü yumurtlama 1 saat sonra oldu yani yumurtlama günü yaptıgım testi de ekliyorum hemen hatta yumurtlama gününden 1 gün sonrasını da ekliycem hafif siliklesti 18. Gün yumurtlama 19. Da yumurtlamanın 1 gün sonrası
Yok biliyorum saate bakmıyorum zaten yumurtlama olmadan hemen once oldu diye kasttetmek istedim benKuzum bu yumurtlama olayını böyle saat ile hesaplama. Sanırım telefondaki uygulamaya göre böyle konuşuyorsun. Sen elindeki teste bak. İçindeki yumurta saati beklemez 12 olsun da çatlayayım diye.
Pik yaptığı gün ve silik çıktığı günü değerlendirdiysen tamam.
Pik öncesi gün-pik yaptığı gün-pik ertesi silik çıktığı gün.
Bu üçü şansını arttırır
İçini ferah tut senin nasibinde varsa bu mutlaka olurYok biliyorum saate bakmıyorum zaten yumurtlama olmadan hemen once oldu diye kasttetmek istedim benPik öncesi pik yaptıgı gün tamam ama yumurtlama oldugu gün ve 1 gün sonrası degerlendiremedik 2. Gün değerlendirebildik o yüzden acaba diyorum
Çok teşekkür ederim ya kaç oldu yazısıyoruz seninle inan içimi rahatlatıyosun Allah razı olsunİçini ferah tut senin nasibinde varsa bu mutlaka olurSpermler sağlıklı olduktan sonra içeride 2-3 gün Yaşar. Sanıyor musun ki insanlar tek yumurtlama gününde hamile kalıyor
2 gün önceden de kalan var 4 gün önceden de
Kazayla hamilelikler böyle oluyor
Merak etme herşey nasip kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?