hamilelik belirtisi mi

merhaba kızlar foruma yeni üye oldum. bir hafta önce yumurtlama dönemimdi sol kasığımda ağrı iki gün sürdü batma şeklindeydi. dört gün kadar da açık sarı kokusuz akıntı vardı göğüslerim de ağrıyor aslında ben ilk başta bel fıtığından endişe edip bel ağrısı için internette arattım hamilelik erken belirtileri yazıyordu buraya da bir danışayım dedim sekiz gün sonra adet günüm ortaya çıkar da aslında insan yerinde duramıyo pek bir de bu belirtiler dün kesildi tamam üşütmüşüm o zaman dedim bugün karnımda belimde tekrar hafif ağrı başladı ay kafam karışık

merhaba arkadaslar sımdıden tsk ederm uzun olacak ama ne olur yardım et ben adetıme 1 gun kala aksamdan ılk testımı yaptım once cok cok gorunmeyecek kadar sılıktı sonra 20 25 dk ıcınde daha da belırgınlestı bu cızgı,adetım 2 gun gectıkten sonra sabah ac karnına ıdrar testımın 2.sını yaptım 2 numaralı resimde de görüldüğü gibi beyaz çizgi belirdi yaklaşık 20 dk sonra kırmızılık oluşmaya başladı ve asıl sorum şu:bugun adetımın gecmesının 4.gunu kan testı yaptırmaya karar verdım ve bugun sabah kan testı yaptırdım durum negatıff (( doktor bana yok gebelık dedı degerımı sordum bana 0 deyıp gnderdı her 2 testımde mı yanlıs ve 1 hafta sonra gel adet olmassan belkı kucuktur kana gecmemıs olabılır dedı eve geldım ve yaptıgım testlerden degılde eczaneden degısık bır marka aldım ve tekrar yaptım durum cok cok sılık olan bır cızgı var gibi boyle bıse olabılır mı bbgn cok kucukse olur dıolar..lutfen yardımcı olun arkadaslar

sızden de bılgı almak ıstıyorum smdıden cok tsk ederm

Canım 3 numarada ben de silik çizgi gördüm. İnşallah rabbim gönlüne gore versin... peki kan testinden sonra ultrasonla muayene oldun mu?

Canım 3 numarada ben de silik çizgi gördüm. İnşallah rabbim gönlüne gore versin... peki kan testinden sonra ultrasonla muayene oldun mu?
yok cnm olmadım cok tsk ederm 3.dde dkkatlı bakıldıgında var cok saol umut oldun ıns cnm dr 1 hafta snra olur ddı scma bence ya dr para ııcın yapıo dıolar bıkac kısıye bole yapmıs ::)

yok cnm olmadım cok tsk ederm 3.dde dkkatlı bakıldıgında var cok saol umut oldun ıns cnm dr 1 hafta snra olur ddı scma bence ya dr para ııcın yapıo dıolar bıkac kısıye bole yapmıs ::)

Allah en hayırlısını nasip etsin canım. Bebiş yoksa da hiç üzülme daha yasin küçükmüş olur insallah :) bu arada bir hafta bekle, adet görmezsen yine kan testi yaptır sonuç negatif çıkarsa muhakkak vajinal ultrasonla muayene ol belki kist filan var doktor sana niye bakmadı anlamadım...

kist varmıs ama onemlı degıl yanı o kıst dr ole dedı gecıcı kıstmıs ve gectı suan ama gecıkmenın alakası yok ddı ve 1 hafta snra gel olabılır ddı gec dollenme olabılır ddı

benimde 4. günüm gecikmede test yaptım çıkmadı 2. gün sabahı lekelenme oldu sonra sarıya döndü az önce yine oldu ama şimdi yine sarıya döndü bu sabah kan verdim yarın alıcam sonucu hayırlısı hepimizin hakkında

kist varmıs ama onemlı degıl yanı o kıst dr ole dedı gecıcı kıstmıs ve gectı suan ama gecıkmenın alakası yok ddı ve 1 hafta snra gel olabılır ddı gec dollenme olabılır ddı

Muayene etmeden kisti nasıl anladı ki :) neyse sağlıklı ol da önemli olan o zaten inşallah hayırlısıyla bebişin de olur... bu arada benim de geç döllenme olmuştu, inşallah senin de öyledir canim. Yazarsın inşallah haftaya güzel haberlerini :)

olabilir tatlım benimde umudum bu yönde hiç lekelenmen falan oldumu gecikmenin kaçıncı günündesin

geç döllenme de kaçıncı gününde anladın canım hamile olduğunu sürecin nasıl ilerledi benimde 4. günüm ama idrarda çıkmıyor kan verdim sabah yarın alıcam sonucu

ıns canım ya anlatırmısın bıraz kendını snn de benımle aynı durummuydu bırde ultrasondan bakıp gordu yanı kıstı

geç döllenme de kaçıncı gününde anladın canım hamile olduğunu sürecin nasıl ilerledi benimde 4. günüm ama idrarda çıkmıyor kan verdim sabah yarın alıcam sonucu
ıns cok tsk ederm oledır ya bugun 6.gun neredeyse canım ole oluo dımı ayın 1 ınde adet olmam lazımdı ıste olmadım gecn ay 4 unde oldum 28 gunde bır oluorum

ıns cok tsk ederm oledır ya bugun 6.gun neredeyse canım ole oluo dımı ayın 1 ınde adet olmam lazımdı ıste olmadım gecn ay 4 unde oldum 28 gunde bır oluorum
inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda aynı durumdayız ama benim ara ara lekelenmelerim oluyor doktora gitmedim henüz kan testim negatif çıkarsa gidicem inşallah çıkmaz pozitif olur hayırlısı ile

ıns ya bende aynn senın durum ne canım benımle aynı mı testler pozıtıf mı

ıns canım ya anlatırmısın bıraz kendını snn de benımle aynı durummuydu bırde ultrasondan bakıp gordu yanı kıstı

İlkten negatif çıkınca muayene etmedi demistin ya o yüzden öyle sordum canım tamam.

Bende polikistik over olduğu için âdetlerim hep düzensizdi yani tam olarak günümü filan bilmiyordum ama bir önceki adetin üzerinden 40 günden fazla geçmesine rağmen adet olmamıştim kan testi yaptım 0.5 cikti. Doktor önce adet söktürücü verelim dedi ama sonra vajinal ultrasonla muayene edince rahim duvarın çok kalınlaşmış kendi kendine adet görecek gibisin bekleyelim dedi ben de o kadar emin oldum ki hamile olmadığıma günleri bile saymamışım :) zaten belirtiler de hep aynıydı aşırı derecede kasik ağrısı vardi, göğüslerim hassaslasmisti ve duygusal olarak çok değişkendim. Sonra takvime bi baktım nerdeyse 1 ay geçmiş ve ben hala adet olmamışım. Bide çok iştahım artmıştı ve çok sık idrara çıkma ihtiyacı duyuyordum. O kadar çok negatifi görünce bir de doktor yüzde yuz adet olacaksın şeklinde konuşunca kolay kolay konduramıyor da insan. Sonra evde bi test vardı yapayım ne olacak dedim ve suprizzzzz :) doktora gittiğimde 5buçuk 6 haftalık hamileydim hcg 13888 çıktı doktor bile şok oldu :) yani önceki adetin üzerinden yaklaşık 70 gün geçmişti öyle öğrendim hamile olduğumu. Sanırım 3 hafta geç döllenmiş bizim yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…