hamilelik belirtisi mi

Merhaba arkadaslar size bir sorum olacakti adet 30 31 mart arasi bugun de olmadim belirtilerim 10 gun onceden basladi bel kasik gogus agrisi simdi kasiklarim ara ara agriyor bacaklarimda cok agriyo sabah yerimden kalkamiyorum 10 gun once yaptirdigim beta hcg 5 ti acaba hamilelik olasiligi varmidir ? Bide cok yogun islak akintimvar

5 yükselmiş olabilir tekrar yaptıryaptır bence test

Ama saglik ocaginda ki kiz bana negatif demisti ama ben ona reglim gecti demistim :) simdi yaptirsam yukselmismidir acaba
Regl gecikmesi olduğu zamanlar için değer düşük ama baya erken yaptırmışsınız yükselmiş olma ihtimali var yani

Kizlar meraba araniza yeni katildim 6 aylik evliyim bu ay bebek istedik eşimle yumurtlama takvimine gore iliskiye girdik. Adetime bi hafta var ama iki üç gündür karnimin alt tarafinda bi sertlik var bide kasigin bi tarafinda agri sizce neden olabilir

Kizlar ben bugun bademcillerimden acile gittim. Adete 2 gun vardi. Hamile olma olasiligim bar dedim kan testi yaptilar. Normalde pazartesi bat ama son bikac ayda 2 3 gun gecikiyor. Yani adete 4gun kala kan testi 2.7 bu artarmi

bende bugün dayanamayip kan testi yaptim sonuc negatif cikti canim cok sıkıldı .adetimede daha 5 gün var . ocakta düşük yaptigim hafta kan degerim 50 ydi bebek rahime girmediği icin düşük yapmistim. benim kan degerim cok yavas yükseliyor heralde ya off aman bilemedim canim sıkkın

Kizlar merhaba biz ikinci bebisi istiyoruz Allah in izniyle.Henuz yeni karar verdik.Sadece iki kez korunmadk.Cok fazla belirtim vardi Fakat tam zamaninda adet oldum.Ama adetim normalde 6 gun suruyor.bu ay sadece 3 gun normal geldi fakat 4.gunden itibaren lekenme olarak geldi.Hatta 4.gun bi ara tamamen kesildi 5.gun tekrar lekenme oldu ve bitti.İlkkez boyle bir durum oldu.Ustune gorme olabilir mi acaba?

kızlar ilk defa denemiştik sattan sonra tabi ki umutlu değilim ama bat 13 nisan. inanılmaz bir bel ağrısı var ha regl oldum ha olucam, nedir şimdi bu? akıntım da var.Regl ağrılarım bu kadar erkenden başlamaz.Ya erken olacağım, ya da ya da ya da yoksa? :) Ha bunun yanı sıra deli gibi kokular alıyorum, sinir tavan ama bunların psikolojik olduğunu düşünüyorum.

Benim de bu şekilde oldu ama sanmam, kanama çok oldu mu adet kanamasıdır o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…