- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
5 yükselmiş olabilir tekrar yaptıryaptır bence testMerhaba arkadaslar size bir sorum olacakti adet 30 31 mart arasi bugun de olmadim belirtilerim 10 gun onceden basladi bel kasik gogus agrisi simdi kasiklarim ara ara agriyor bacaklarimda cok agriyo sabah yerimden kalkamiyorum 10 gun once yaptirdigim beta hcg 5 ti acaba hamilelik olasiligi varmidir ? Bide cok yogun islak akintimvar
umarım öyledirCa
canim senin hamilelikle alakali bi durumun yok bence. Zaten adetin de gelms. Kanamanin devam etmesinin bicok nedeni olabilir. Doktora gitmeden bisi demek guc
Ama saglik ocaginda ki kiz bana negatif demisti ama ben ona reglim gecti demistim :) simdi yaptirsam yukselmismidir acaba5 yükselmiş olabilir tekrar yaptıryaptır bence test
Regl gecikmesi olduğu zamanlar için değer düşük ama baya erken yaptırmışsınız yükselmiş olma ihtimali var yaniAma saglik ocaginda ki kiz bana negatif demisti ama ben ona reglim gecti demistim :) simdi yaptirsam yukselmismidir acaba
Ama ben 10 gun once kiza dedim reglim gecti diye yoksa testi yapmicakti o yuzden
Tamam bunun bi önemi yok siz testi tekrarlayın sadece :)Ama ben 10 gun once kiza dedim reglim gecti diye yoksa testi yapmicakti o yuzden
Tesekkur ederim :) Allah herkese nasip etsin tez vakitte tez saatte kimseyi bu duyguyla sinamasin evlatsizlik cok zorönemi yok
AminnTesekkur ederim :) Allah herkese nasip etsin tez vakitte tez saatte kimseyi bu duyguyla sinamasin evlatsizlik cok zor
İnşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olun benim daha bu ilk ayCanim benim 28 martta olmam gerekiyordu en gec ama idrarda negatif cikti bakalm bekliycem artik insallah vardir. O zamn insallah seninde diledigin gibi olur ne kadar suredir istiyosun canim
Aynen öyle hayirlisi canim sende insallah en kisa surede verirsin bize guzel haberleriİnşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olun benim daha bu ilk ay
Benim de bu şekilde oldu ama sanmam, kanama çok oldu mu adet kanamasıdır oKizlar merhaba biz ikinci bebisi istiyoruz Allah in izniyle.Henuz yeni karar verdik.Sadece iki kez korunmadk.Cok fazla belirtim vardi Fakat tam zamaninda adet oldum.Ama adetim normalde 6 gun suruyor.bu ay sadece 3 gun normal geldi fakat 4.gunden itibaren lekenme olarak geldi.Hatta 4.gun bi ara tamamen kesildi 5.gun tekrar lekenme oldu ve bitti.İlkkez boyle bir durum oldu.Ustune gorme olabilir mi acaba?
Benim adetim gelmedi hala ama adetten 4 gun once kan degeri 2.7 cikti. Yok dediler antibiyotik kullaniyorum su an olmamasi iyi oldu. Ama hala gelmedi adetBenim de bu şekilde oldu ama sanmam, kanama çok oldu mu adet kanamasıdır o
Antibiyotik niye kullanıyorsun canım ya bebek varsaBenim adetim gelmedi hala ama adetten 4 gun once kan degeri 2.7 cikti. Yok dediler antibiyotik kullaniyorum su an olmamasi iyi oldu. Ama hala gelmedi adet
Ben bademciklerimden acile gittim. Ilac vermeden once test yapin dedm bebek olabilir. Yaptilar yok dediler. Ondan snra ilac verdiler. Ama hala adet olmadmAntibiyotik niye kullanıyorsun canım ya bebek varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?