hamilelik belirtisi mi

Akinti felan yazms herkes de bende suan kremsi beyaz bir akinti var tuvalet oncesi peceteye sildigimde gordm ( kusura bakmayin biraz acik yazdm)
hic bosuna kendini kaptirma hepsi psikolojik ben 5 aydır bütün hamilelik belirtisi yaşıyorum ama hamile değilim adetim 4 gun gecikince bile sonunda adet oluyordum su anda a detime 15 gün var bakalım bu ay ne oluyor sakin belirtilere kanmayın ben çok kandim umutlandim sonunda hayal kırıklığı yaşadım bakalım hayırlısı artik takmamaya çalışıyorum olmasa olmasın çok ya tin

Selamlar. Benim de bugün BAT günüm ama kasığımda acı bir ağrı var. Sanki adetim toplanmış da bugün yarın olucak . Nisana kaldık gibi

selam kızlar benim de 3 gün geçti dayanamadım test yaptım evde negatif çıktı bir senedir deniyoruz olmuyor kan vermeye de korkuyorum olumsuz olmasından ama yine de hamilelik ihtimalim var mı birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var

canım yaa kıyamam sakın bozma moralini daha önce gecikme yaşamışmıydın hiç belki geç döllenme olmuştur kan testi yaptır canım

canım yaa kıyamam sakın bozma moralini daha önce gecikme yaşamışmıydın hiç belki geç döllenme olmuştur kan testi yaptır canım
denmeye başladıktan sonra nerdeyse hiç yaşamadım gecikme her ayın 26-27 oldu hiç değişmedi hep yazdım ordan biliyorum nerdeyse her ay test yapıyordum erkenden ve negatif ama bi kaç aydır bıraktım doktor biraz kilo ver demişti spor falan onunla oyalnmıştım şimdi gecikince eşim kesin var diyor test yaptığımı söylemedim ama ptesi ye kadar gelmezsse kırzmızı kana baktırıyım diyorum canım çok sağaol ilgin için :)

Saglik kabininde 15 tl mis kan testi. Adete 2 gun var
Ama bikac aydir geciktigi de oluyo 2 gun. Kanda varsa garanti cikar mi. Parasinda degilim cikmaz diye korkumdan gidemiyorum

Saglik kabininde 15 tl mis kan testi. Adete 2 gun var
Ama bikac aydir geciktigi de oluyo 2 gun. Kanda varsa garanti cikar mi. Parasinda degilim cikmaz diye korkumdan gidemiyorum
sağlık ocağına git bence pozitif çıkarsa takip altına da alıyorlar hem varsa çıkar ama geç döllenmeyse çıkmayabilir negatif çıkarsa umudunu kaybetme sakın

bat neydi senin canım aynıydık gibi hatırlıyorum günün geçmeden test yaptırma bende pazartesiyi bakliyorum bat 3 nisan
Canim benim 28 martta olmam gerekiyordu en gec ama idrarda negatif cikti bakalm bekliycem artik insallah vardir. O zamn insallah seninde diledigin gibi olur ne kadar suredir istiyosun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…