hamilelik belirtisi mi

Canım uzayan akinti yumurtlama belirtisidir. Tabi ki d.kontrol hapı da kullansan yumurtluyorsun :) D.kontrol hapı zaten rahim duvarını inceltici için yumurtan dollense de tutunamiyor

Himmm egerr cok duzenli degilse unuttugunuz gulser var ise gebelikte olabilir gic belli olmaz . adet gununuzu bekleyin derin anca ozaman belli olur herseyy

Canım uzayan akinti yumurtlama belirtisidir. Tabi ki d.kontrol hapı da kullansan yumurtluyorsun :) D.kontrol hapı zaten rahim duvarını inceltici için yumurtan dollense de tutunamiyor
Ama ben bugune kadar hic yumurtladigima sahit olmamistim ondan garip geldi bana demekki bende yumurtluyomusum cevabiniz icin tesekkurler

Acele etme canım bence... bu arada adetin kaç gün gecikti bu 0.700 çıktığında
Canim tedavi gordugum icin adetim belli degil ama dr 2 hafta sonra adet olursun dedi yarin 2 hafta olcak o yuzden cuma gunu tekrar kan vermeyi dusunuyorum 2 yildir ugrasiyorz cnm insallah bende hamileyimdir ama dr yuzume yuzume yok degilsin 0.100 0.700 arasinda hicbir fark yok dedi hamile olsa idin betan 20 ustu olmasi lazim dedi ama niye oyle cikti insallah gittigimde yuksek cikar yaa hayirlisi nasip... Sence var mi bisey az da olsa umutlanabilecek ...

Dr. Bagzen bu konularda acimasiz davrana biliyor canim sen sikma canini . allahim kucaklarinizi bos birakmasin issallah .

Dr. Bagzen bu konularda acimasiz davrana biliyor canim sen sikma canini . allahim kucaklarinizi bos birakmasin issallah .

Aynen bak benim de 0.5 çıkmıştı doktor baktı hamile degilsin, rahim duvarın kalınlaşmış ilaç kullanmadan adet görecek gibisin dedi ben ısrarla ya görmezsem dedim o da israrla ben ultrasonla anlayabiliyorum göreceksin dedi aradan bir ay geçmeden tekrar doktora gittim hem de beta hcg 13888 çıkmıştı :) kısacası doktorların dediğine uy ama sunu da unutma: doktor bilmez Allah bilir...

Ayyyy ne guldumm bn olsa neee olduuu hayirdir bakkkk doktorrr hamisimm derdim

Ayyyy ne guldumm bn olsa neee olduuu hayirdir bakkkk doktorrr hamisimm derdim

Gözleri fal tasi gibi acildi zaten o ani unutamam bu arada ben de polikistik overim, 1 buçuk sene uğraştık ve herşeyi bıraktığım, hic ümidim olmadığı bir zamanda gelmis oldu minnoşum... öğrendikten 1 hafta kadar sonra 2.evlilik yıldönümümuzdu, Rabbimden bir hediye oldu darisi tüm bekleyenlerin başına inşallah

Canim bende pko 1.5 yildir ugrasiyorum insallah banada supriz olur cunku sende bilirsin o haplar igneler muaneler beklemek zor ya hayirlisi Rabbim bizden daha iyi bilir tabi hayirlisi bakalim...

Canim bende pko 1.5 yildir ugrasiyorum insallah banada supriz olur cunku sende bilirsin o haplar igneler muaneler beklemek zor ya hayirlisi Rabbim bizden daha iyi bilir tabi hayirlisi bakalim...

Aynen beklemek ve belirsizlik çok zor... ben kendimi o kadar şartlamışım ki hamile kalamayacağım korkusuyla tüp bebeği filan geçtim evlatlık edinme şartlarını bile araştırmaya başlamıştım.

Bir insan düşük yapanlara bile imrenir mi? Ben ne güzel en azından hamile kalabiliyorlar diye ona bile heveslenirdim... Neden bu kadar dert etmişim simdi çok saçma geliyor. Hatta hamile olduğumu ilk öğrendiğimde al iste o kadar da imkansız degilmis, hamilesin simdi mutlu musun diye kendime kızmıştım 2 yılın sonunda olacağını bilsem en azından kendimi ve esimi bu kadar yıpratmazdım evliliğimin en güzel yillarini doya doya yaşardım... size de tavsiyem kendinizce sizi bu düşünceden uzaklaştıracak birsey bulun. Çalışmıyorsanız ise girin ya da bir kursa başlayın bir hobi edinin ne bileyim okumak istiyorsanız ygs yds kpss herhangi bir sınava hazırlanmaya bakın. Bebek fikrini de şöyle yapın: mesela 30 yaşına gelene kadar bir yandan tüp bebek icin para biriktirecegim bir yandan da korunmadan cinselliğin keyfini çıkaracağım diye düşünerek bu sureci kendinizi harap etmeden geçirin. Pcos bebek için engel değil kendinize bunu telkin edin hep. İnşallah en hayırlı zamanda gelecek mucizeniz, bizi yaratmak ve yaşatmak rabbimize zor gelmediği gibi bize hayırlı evlatlar vermek de zor gelmez

Benimde akıntım yok illaki akıntı olması sartmı acaba ?

Benimde akıntım yok illaki akıntı olması sartmı acaba ?

Herkeste farklı olabilir canım ben de ilk defa yaşadığım için aslında hamilelik belirtisi nedir ne değildir ben de bilmiyorum sadece kendimde fark ettiğim değişiklikleri yazdım...

kızlar aklıma birsey daha geldi benim bir de kirpiklerim karışmıştı :) yengem daha önceden söylemişti bunu. Ben de hamile olduğumu öğrenince dikkat ettim gerçekten kirpilerimde bi değişiklik olmuştu..

Bende de bu dur.var canım.ama ben adetime 6 gün kala baktirdim.negatif di

Amin issallah rabbim vakti gelince banada nasip eder o duygulari . :) kizlar hamis degilimmm bilginiz olsunnn bundan sonra daha dikkatli olucam baya sey ogrendim ama bu surecte allahim kucaklarinizi bos birakmasin siziii takipteyimmm amaaa :)

Amin issallah rabbim vakti gelince banada nasip eder o duygulari . :) kizlar hamis degilimmm bilginiz olsunnn bundan sonra daha dikkatli olucam baya sey ogrendim ama bu surecte allahim kucaklarinizi bos birakmasin siziii takipteyimmm amaaa :)

Amin canim insallah. Vallahi beklemek cok zor

Canim zaten o kadar cok ugrasip negatif sonuc alinca alistim artik ilk zamanlar kadar takmiyorum hayirlisi bakalim ama bi an hep 0.10 degil de 0.70 cikinca elimde degil heycanlaniyo insan ama hersey nasip negatif diye bekliycem adet olmayi bekliycem artik bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…