- 16 Ocak 2024
- 88
- 26
- 3
- 30
- Konu Sahibi cicekbocek09
-
kız orası yumurtalık mı. yumurtalıklara dokununca ağrıyor dedünEkte resim olarak bıraktım tam olarak nereye denk geldiğini kırmızı olarak işaretlediğim yere geliyor. Sağ taraf dokununca acıyor. Kramp girince soldan giriyor
Sonradan netleştirdimkız orası yumurtalık mı. yumurtalıklara dokununca ağrıyor dedünne biliyim ben gebelik olabilir. regliniz düzenliyse bu günlerde tutunmaya başlar gebelik varsa. o da ağrı yapabilir. ama dediğim gibi en kesin sonuc regl gecikmesinde olur
ayy cok duygusalSonradan netleştirdiminşallah tutunuyordur canım çocuğum ya
Bolca protein tüketiyorum daha çok. Çiğ kuruyrmiş faydalı olan ne varsa. Allah kimseye aratmadan hemen nasip etsin inşallahayy cok duygusalbol bol yesillik ye. sıkı tutunsun beybi
amin inşallahBolca protein tüketiyorum daha çok. Çiğ kuruyrmiş faydalı olan ne varsa. Allah kimseye aratmadan hemen nasip etsin inşallah
Mutlaka paylaşıcam haber halinde kalalım. İnşallah olmuştur bu seferVallaha sizinle ayni durumdayim. 7 Mayıs'ta adet olmam gerekiyor iki gün şiddetli agri oldu sanki icerden çimdikliyolar gibi normde olmazdi. Kan verdim 2.00 çıktı. Demin evde test yaptim negatif cikti kasıklarımda sızlama devam ediyo akıntım hic yok. Belirsizlik ve sabretmek cok zor ayin 7sinde belli olcak adetime göre. İnsallah olmustur. Ayni belirtileri yaşıyoruz sonucu paylasin okur mu
Ben eczaneyi zengin ettimMutlaka paylaşıcam haber halinde kalalım. İnşallah olmuştur bu seferben de test yaptım negatifti sonuç ama erken olduğu için de takılmadjm
İnsan duramıyor ki akıl sürekli orda olunca insan haliyle test yapmaktan alamıyorum kendini. Giden tek para olsun bize haftya güzel haberler gelsin deBen eczaneyi zengin ettimbiliyorum aslinda bütün süreci ama cok istiyorum ya sabredemiyorum ya hastaneye kan vermeye gidiyorum yada kaset test alıyorum. Sağlıklı olani adet gecince yapilmasi ama ben sabırsızim habire test aliyorum cok isteyince ne kadar dogru olani bilirsek bilelim o testi yapiyoruz.Sizinlede adet gunlerimiz ayni gibi hayırlısıyla insallah birimiz mutlu haberi alalim
İnsan duramıyor ki akıl sürekli orda olunca insan haliyle test yapmaktan alamıyorum kendini. Giden tek para olsun bize haftya güzel haberler gelsin de
Kendimi merak ediyorum,ediyorum sizide merakima ekledim nasilsiniz ağrılarınız devam mi? Benim kasık ağrım devam biri hâlâ cimdikliyo sanki ve hic akinti yok ki adete yakin baya baya akinti olurdu bu sefer yok memelerde gayet normal. Bi çılgınlık yapıp sonucu bildigim halde yine test mi yapsam kiİnsan duramıyor ki akıl sürekli orda olunca insan haliyle test yapmaktan alamıyorum kendini. Giden tek para olsun bize haftya güzel haberler gelsin de
Benim belirtilerde küçük bi hata olmuşmerak ediyorum,ediyorum sizide merakima ekledim nasilsiniz ağrılarınız devam mi? Benim kasık ağrım devam biri hâlâ cimdikliyo sanki ve hic akinti yok ki adete yakin baya baya akinti olurdu bu sefer yok memelerde gayet normal. Bi çılgınlık yapıp sonucu bildigim halde yine test mi yapsam ki
Tamam ben yapayim sonuc ikimizin olsunBenim belirtilerde küçük bi hata olmuşsağ taraftakı acımın yüzeysel olduğumu farkettim sonradan. Ama sol taraf içeriden kramp gibi ağrı gibi devam. Benim de ne göğüs hassasiyeti ne başka birşey hiç belirtim yok maalesef. Akıntı da yok bence iki gün daha beklemeliyiz test için beni de şeytan dürtüyor ama almayacağım
Geçen bi video izledim kız diyor ki üçüncü haftamda öğrendim. Nasıl olabilir ya dedim ona cesaret iki gün önce test yaptım negatifTamam ben yapayim sonuc ikimizin olsunadet gecmedikce asla kesin sonuç alamayacagimi biliyorum ama aklimi buna ikna edemiyorum
Kendimi sabırsız bilirdim sizinki benden daha fazlaCok aminben yine bugün beş test daha alayim adete kadar yapayim adet olursam olmamıştır zaten nasıl zekiyim ama bunlari okuyan insanlara garip gelebilir bu tutumum ama bekce çoğumuz böyleyiz ben aşırı sabirsiz biriyim hatta bir test yapmayla iyi dayaniyorum eşim gunde iki uc tane test yaparsin diye bekliyodum dedi Sabırsızlıkta üst seviyeyim
Kendimi sabırsız bilirdim sizinki benden daha fazlaben de trenyoldan 5 li test alacaktım salı günü dedüm heveslenmeyeyim hiç akışa bırakayım. Ama sanırım yarın test alıp cumartesi deneyecceğim hem son birlikteliğin üstünden 11 gün geçmiş olacak eşimle ayrı şehirlerdeyiz maale
Kapı gibi kısır raporum var. Benim aslinda bu konudaki hikayem cok uzun. Ondan bu sabirlisizlik. Şükür şimdi iki kizim var cok zor sartlarda buyuttum emziremedim hamilelik ne bilmedim sevincim hep icimde kaldi. Simdi durumlar degisti kendi evime çıktım karisan yok laf soyleyen yok sanki ilk cocuk olcakmis gibi bekliyoruz esimle ikimizdende heveslerimiz bi guzel alindiki o yuzden cok istiyoruz.Kendimi sabırsız bilirdim sizinki benden daha fazlaben de trenyoldan 5 li test alacaktım salı günü dedüm heveslenmeyeyim hiç akışa bırakayım. Ama sanırım yarın test alıp cumartesi deneyecceğim hem son birlikteliğin üstünden 11 gün geçmiş olacak eşimle ayrı şehirlerdeyiz maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?