- 16 Ocak 2024
- 88
- 26
- 3
- 30
- Konu Sahibi cicekbocek09
-
Yaa inşallah bu sefer gönlünüze göre olur. Allahım kimseye aratmasın gerçekten. İsteyen herkese hemen nasip etsin. Biz iyi düşünelim iyi olsunKapı gibi kısır raporum var. Benim aslinda bu konudaki hikayem cok uzun. Ondan bu sabirlisizlik. Şükür şimdi iki kizim var cok zor sartlarda buyuttum emziremedim hamilelik ne bilmedim sevincim hep icimde kaldi. Simdi durumlar degisti kendi evime çıktım karisan yok laf soyleyen yok sanki ilk cocuk olcakmis gibi bekliyoruz esimle ikimizdende heveslerimiz bi guzel alindiki o yuzden cok istiyoruz.
Ay cok isterim inşallahYaa inşallah bu sefer gönlünüze göre olur. Allahım kimseye aratmasın gerçekten. İsteyen herkese hemen nasip etsin. Biz iyi düşünelim iyi olsunhaftaya güzel haberlerle birbirimizi analım inşallah
Kocamaaan kocaman bir AMİNNNNAy cok isterim inşallahbide ikimizde gebe oluyor muyuz Allahim tadina doyulmaz
Bacim bi baksana testten 20 dk sonra hayalet cizgi denilecek gibi bisey cikti ki hic cikmazdi. Sence umut var mıdır
Ya ona kuruma çizgi diyorlar genelde ama inşallah beklediğimiz çizgidir. Bence yarın sabah bi daha yapBacim bi baksana testten 20 dk sonra hayalet cizgi denilecek gibi bisey cikti ki hic cikmazdi. Sence umut var mıdır
Dedigin dogru kuruma cizgisi olma ihtimaline karsi idrar bolgesine su damlattim cizgi kaybolmadi. Eger sabredebirsem ki hic sanmiyorum pazartesi gunu tekrar yapmayi düşünüyorum.Ya ona kuruma çizgi diyorlar genelde ama inşallah beklediğimiz çizgidir. Bence yarın sabah bi daha yap
Bende diyorum ki pazartesiye kadar nasil beklicem. Bi baktim sabah bidaha yap demissin simdi ben senin guzel hatrini nasil kirarim tabiki yaparim yoksa yapasim oldugundan degilYa ona kuruma çizgi diyorlar genelde ama inşallah beklediğimiz çizgidir. Bence yarın sabah bi daha yap
Ahsjdkd yap ve mutlaka paylaşım yap merak ederimBende diyorum ki pazartesiye kadar nasil beklicem. Bi baktim sabah bidaha yap demissin simdi ben senin guzel hatrini nasil kirarim tabiki yaparim yoksa yapasim oldugundan degil
Sırf sen dedin diye sabahtan yapcamAhsjdkd yap ve mutlaka paylaşım yap merak ederim
Ahahah haberlerini bekliyorumSırf sen dedin diye sabahtan yapcam
Zaten sonucunu bildigin haberimiAhahah haberlerini bekliyorum
Aha haberle geldim. Hayatima tertemiz açılmak isteyen bi sayfa gibi tertemiz tek çizgi vardi hemde dana gibi demekki adet ağrısı cekiyorum bidahaki ay artikAhahah haberlerini bekliyorum
Rabbim hepimiz için en hayırlısı sağlıklısını nasip etsin inşallah. Sizde kendimi gördüm. Her ay bilmem kaç test yapardım sayamadım. Hatta adet olurken ay az geliyor yerleşme de olabilir diyerek hep kendimi kandırdım ya da kandırmak istedim bilmiyorum. Karnım ağrıyor hamile miyim,Hamile olabilirim şunu yemiyim, Hamile olabilirim bunu yapmiyim, belki tutunuyordur temizlik yapmiyim. Arkadaşlarımızla bir şeyler yemeye çıkardık ay ben onu yemiyim belki vardır diyerek hep hayatımı kısıtlandım aylarca,hem kendimi kandırdım. Hemde testlere onlarca para döktüm. Ama bu ay akillandim. Daha önce Yaptığım hiç bir şeyi yapmadım. Kendimi kısıtlamadım. Teste para dökmedim. Yarın regl olucam bu ay 1 kere test yaptım. 2. Yi adetim geçerse yaparım.Cok aminben yine bugün beş test daha alayim adete kadar yapayim adet olursam olmamıştır zaten nasıl zekiyim ama bunlari okuyan insanlara garip gelebilir bu tutumum ama bekce çoğumuz böyleyiz ben aşırı sabirsiz biriyim hatta bir test yapmayla iyi dayaniyorum eşim gunde iki uc tane test yaparsin diye bekliyodum dedi Sabırsızlıkta üst seviyeyim
Dur dur regli görene kadar ümidimizi kesmek yokMasallah tek çizginin asilligine koyuluguna baktamam test defteri kapanmıştır yüzde ikiyuz eminim artik
Kiz hadi hayırlısı senin hayırlı haberine senden cok sevinirim Rabbim nasip etmis olsun insallahDur dur regli görene kadar ümidimizi kesmek yokben daha test yapmadım ama dün akşama doğru bir anda bir şiştim anlatamam. Reglimden bir iki gün önce olurum böyle. İnş regl şişkinliği değildir
Sabrina kurban beeeRabbim hepimiz için en hayırlısı sağlıklısını nasip etsin inşallah. Sizde kendimi gördüm. Her ay bilmem kaç test yapardım sayamadım. Hatta adet olurken ay az geliyor yerleşme de olabilir diyerek hep kendimi kandırdım ya da kandırmak istedim bilmiyorum. Karnım ağrıyor hamile miyim,Hamile olabilirim şunu yemiyim, Hamile olabilirim bunu yapmiyim, belki tutunuyordur temizlik yapmiyim. Arkadaşlarımızla bir şeyler yemeye çıkardık ay ben onu yemiyim belki vardır diyerek hep hayatımı kısıtlandım aylarca,hem kendimi kandırdım. Hemde testlere onlarca para döktüm. Ama bu ay akillandim. Daha önce Yaptığım hiç bir şeyi yapmadım. Kendimi kısıtlamadım. Teste para dökmedim. Yarın regl olucam bu ay 1 kere test yaptım. 2. Yi adetim geçerse yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?