Hamilelik belirtisi olabilir mi kızlar?

Aylaalin

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2023
55
21
18
31
Bir şey soracağım burada daha önce yaşamış olanlar vardır sanırım yumurtlama gününden sonra kasıklarımda sancı vardı bugüne kadar bugün daha iyi geçti diyebilirim yani yumurtlama dan bir hafta sonra bugün. Göğüste dokununca ağrı hafif dolgunluk hissi sol bacağımda ağrı vardı. Bugün onlar geçti hafif baş ağrısı var şu an için Baska belirti yok bu arada tam yumurtlama gününde ilişki olmuştu hamile olabilir miyim? Daha reglime 7-8 gün var

Bir şey soracağım burada daha önce yaşamış olanlar vardır sanırım yumurtlama gününden sonra kasıklarımda sancı vardı bugüne kadar bugün daha iyi geçti diyebilirim yani yumurtlama dan bir hafta sonra bugün. Göğüste dokununca ağrı hafif dolgunluk hissi sol bacağımda ağrı vardı. Bugün onlar geçti hafif baş ağrısı var şu an için Baska belirti yok bu arada tam yumurtlama gününde ilişki olmuştu hamile olabilir miyim? Daha reglime 7-8 gün var
Bir haftada bu kadar belirti olabilir mi emin olamadim dedikleriniz birer belirti ama psikolojikde olabilir adetiniz gecikinceye kadar bekleyin düşünmemeye çalışın düşündükçe insan kendini hamile sanıyor bu sefer adette geçikiyor sonra test yapıyoruz negatif üzülüyoruz..
Allah isteyen ve bakabilen herkese bebiş nasip etsin canım düşünmemeye çalış :emir_bebek:

Canım regl belirtileriyle adet belirtisi aynı sayılır hemen hemen. Bu kadar cabuk gebelik belirtisi olabilir mi bilemiyorum sana tavsiyem vücudunu dinleme bu süreçte yoksa sürekli belirti arar durursun en iyisi beklemek gecikmen olursa direk kan testi ver inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder 🙏

Amin inşallah bende senin gibi düşünüyorum ama işte evet bu aralar çok fazla düşünüyorum psikolojik de olabilir 🙏

Back
X