- 3 Mart 2023
- 236
- 87
- 18
- Konu Sahibi yildiz3057
-
Kimse yok mu cevap verebilecekDün akşam uzanır uzanmaz belime baya bi agri saplandı, bu sabahta tuvalete gitmeme rağmen sanki gitmemism gibi kasiklarimn ortası çok kötü doluluk hissi ile agri sağlamaya başladı hem ümit ettiğim için artık pek umursamak istemiyorum adete 5 gün var ama düşük yaptıktan sonra neredeyse 30 günde bir olmaya başladım. Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim
Bunlar belirti olabilir de olmayabilir de yani sadece bel ağrısı ve kasıkta doluluk hissiyle gebesiniz veya değilsiniz diyemeyiz. Kan vererek veya bekleyip gebelik testi yaparak snet sonuç alınır ancakDün akşam uzanır uzanmaz belime baya bi agri saplandı, bu sabahta tuvalete gitmeme rağmen sanki gitmemism gibi kasiklarimn ortası çok kötü doluluk hissi ile agri sağlamaya başladı hem ümit ettiğim için artık pek umursamak istemiyorum adete 5 gün var ama düşük yaptıktan sonra neredeyse 30 günde bir olmaya başladım. Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim
Belki evet belki hayır tek sonucu kan testi verir ne yazık ki. Keşke net bir diyebilsekDün akşam uzanır uzanmaz belime baya bi agri saplandı, bu sabahta tuvalete gitmeme rağmen sanki gitmemism gibi kasiklarimn ortası çok kötü doluluk hissi ile agri sağlamaya başladı hem ümit ettiğim için artık pek umursamak istemiyorum adete 5 gün var ama düşük yaptıktan sonra neredeyse 30 günde bir olmaya başladım. Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim
Açıkçası ilk baş erken gebelik testi yaptım comfort silik çizgi çıktı beklemeden, sonra ben time kaset yaptım yine silik çizgi çıktı bilemedimBunlar belirti olabilir de olmayabilir de yani sadece bel ağrısı ve kasıkta doluluk hissiyle gebesiniz veya değilsiniz diyemeyiz. Kan vererek veya bekleyip gebelik testi yaparak snet sonuç alınır ancak
Kaset test ve erken gebelik testi yaptım silik cikti ikisinde de markalarını yazdım şimdi napicam bilemedim acaba gerçekten doğru mu şüphede kaldimBelki evet belki hayır tek sonucu kan testi verir ne yazık ki. Keşke net bir diyebilsek
Kan testi verin bence yakınlarda yer varsaKaset test ve erken gebelik testi yaptım silik cikti ikisinde de markalarını yazdım şimdi napicam bilemedim acaba gerçekten doğru mu şüphede kaldim
Çalışıyorum iş çıkışı yaoicam anca sol kasigima ara ara batma oluyor hangi adet olucakmsm gibi sıcak basiyorKan testi verin bence yakınlarda yer varsa
Regl ağrısı oluyormuş gebelikte de olabilir vallaÇalışıyorum iş çıkışı yaoicam anca sol kasigima ara ara batma oluyor hangi adet olucakmsm gibi sıcak basiyor
Silik çizgi çıktıysa vardır bende silik çizgiyle öğrenmiştim. Gidip bir asm de kan verin bence hem net sonuç almış olursunuzAçıkçası ilk baş erken gebelik testi yaptım comfort silik çizgi çıktı beklemeden, sonra ben time kaset yaptım yine silik çizgi çıktı bilemedim
İnşallah diyorum ya ikisi ilk silikti şimdi belirginlesms hala sabahtan beri adet ağrısı gibi hiç durmadı azalıyor artıyor sağ kasigima yürüyünce agri giriyor bazen ama adet sancısını sabahtan beri çekiyorum ve siskinligim hiç inmediRegl ağrısı oluyormuş gebelikte de olabilir valla
Bugün veremeyebilrim bugünde hem erken hem de kaset test yaptrmstm rüyamda hamileyim Bugün aldım pozitif çıktı inşallah doğru çıkar umitlenmekte istemiyorumSilik çizgi çıktıysa vardır bende silik çizgiyle öğrenmiştim. Gidip bir asm de kan verin bence hem net sonuç almış olursunuz
Kendinizi kötüye çekmeyin bu kadar pozitif yanıltmaz benceBugün veremeyebilrim bugünde hem erken hem de kaset test yaptrmstm rüyamda hamileyim Bugün aldım pozitif çıktı inşallah doğru çıkar umitlenmekte istemiyorum
3 tane daha yaptım biri kaset test diğerleri erken gebelik testi atıyım bakın yine saniyesinde silik çizgi ciktiKendinizi kötüye çekmeyin bu kadar pozitif yanıltmaz bence
O zaman kan testi yaptırın kesin vardır yani3 tane daha yaptım biri kaset test diğerleri erken gebelik testi atıyım bakın yine saniyesinde silik çizgi cikti
Günaydın çık teşekkür ederim ilgilendiğiniz için yalnız tekrar sabah 1 kaset test yaptım tek çizgi çıktı 5 tane ( 3 tane erken test ve 2 tane kaset test çift cizgi) testten sonra bu bi anda doğru olamaz herhaldeO zaman kan testi yaptırın kesin vardır yani
Bu arada test yaptırdım 9.20 değer çıktı adete 5 gün kala değer düşük gibi geldi kimseye yorumlatamadim dahaO zaman kan testi yaptırın kesin vardır yani
Bu konuda yardımcı olur msnz ne anlama geliyorBu arada test yaptırdım 9.20 değer çıktı adete 5 gün kala değer düşük gibi geldi kimseye yorumlatamadim daha
Gebelik var gibi ama daha çok küçük 2 gün sorna tekrar kan verin artarsa emin olun vardır tekrarlayınBu konuda yardımcı olur msnz ne anlama geliyor
İlk değer önemli değildir, artış önemlidir bende 2 gün varken 12 ile öğrendimBu arada test yaptırdım 9.20 değer çıktı adete 5 gün kala değer düşük gibi geldi kimseye yorumlatamadim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?