Hamilelik belirtisi olabilir mi

yildiz3057

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
236
87
18
Dün akşam uzanır uzanmaz belime baya bi agri saplandı, bu sabahta tuvalete gitmeme rağmen sanki gitmemism gibi kasiklarimn ortası çok kötü doluluk hissi ile agri sağlamaya başladı hem ümit ettiğim için artık pek umursamak istemiyorum adete 5 gün var ama düşük yaptıktan sonra neredeyse 30 günde bir olmaya başladım. Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim

Kimse yok mu cevap verebilecek

Bunlar belirti olabilir de olmayabilir de yani sadece bel ağrısı ve kasıkta doluluk hissiyle gebesiniz veya değilsiniz diyemeyiz. Kan vererek veya bekleyip gebelik testi yaparak snet sonuç alınır ancak

Belki evet belki hayır tek sonucu kan testi verir ne yazık ki. Keşke net bir diyebilsek

Bunlar belirti olabilir de olmayabilir de yani sadece bel ağrısı ve kasıkta doluluk hissiyle gebesiniz veya değilsiniz diyemeyiz. Kan vererek veya bekleyip gebelik testi yaparak snet sonuç alınır ancak
Açıkçası ilk baş erken gebelik testi yaptım comfort silik çizgi çıktı beklemeden, sonra ben time kaset yaptım yine silik çizgi çıktı bilemedim

Açıkçası ilk baş erken gebelik testi yaptım comfort silik çizgi çıktı beklemeden, sonra ben time kaset yaptım yine silik çizgi çıktı bilemedim
Silik çizgi çıktıysa vardır bende silik çizgiyle öğrenmiştim. Gidip bir asm de kan verin bence hem net sonuç almış olursunuz

Regl ağrısı oluyormuş gebelikte de olabilir valla
İnşallah diyorum ya ikisi ilk silikti şimdi belirginlesms hala sabahtan beri adet ağrısı gibi hiç durmadı azalıyor artıyor sağ kasigima yürüyünce agri giriyor bazen ama adet sancısını sabahtan beri çekiyorum ve siskinligim hiç inmedi

Silik çizgi çıktıysa vardır bende silik çizgiyle öğrenmiştim. Gidip bir asm de kan verin bence hem net sonuç almış olursunuz
Bugün veremeyebilrim bugünde hem erken hem de kaset test yaptrmstm rüyamda hamileyim Bugün aldım pozitif çıktı inşallah doğru çıkar umitlenmekte istemiyorum

O zaman kan testi yaptırın kesin vardır yani
Günaydın çık teşekkür ederim ilgilendiğiniz için yalnız tekrar sabah 1 kaset test yaptım tek çizgi çıktı 5 tane ( 3 tane erken test ve 2 tane kaset test çift cizgi) testten sonra bu bi anda doğru olamaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…